IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данни за икономиката на България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от slavkovrr Разгледай мнение
    Баце,аз съм от реалния бизнес ,макар и дребен.
    Търгувам от 20 години с облекла,ама такова нещо, никога не е било!Дори и при Виденов,пак повече се купуваше!!
    Да не говоря за производителите.Дори и тези с ишлемето, едвам кретат!!Няма поръчки!
    А клиентите в магазина,гледат като бити с мокър парцал!
    Най-лошото е ,че не се забелязва дори и застой,а все по надолу отиват нещата!
    Може и да си прав, а може и да не си. На мен жена ми е с такъв дребен бизнес (книжарници) и също има поглед. Най-големите поражения и нанесоха не разните кризи (сегашната, Виденовата и т.н.) а "големите", които бавно избутват "малките". Всеки нов мол с книжарница в него удря поредния шамар. Та твоето мнение ще го взема предвид само ако държиш магазин в мол. Ако си с някое малко магазинче, някъде по центъра - по-добре да търсиш виновника сред моловете, а не кризата.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• От извора ,макар и малък

Баце,аз съм от реалния бизнес ,макар и дребен.
      Търгувам от 20 години с облекла,ама такова нещо, никога не е било!Дори и при Виденов,пак повече се купуваше!!
      Да не говоря за производителите.Дори и тези с ишлемето, едвам кретат!!Няма поръчки!
      А клиентите в магазина,гледат като бити с мокър парцал!
      Най-лошото е ,че не се забелязва дори и застой,а все по надолу отиват нещата!
      Last edited by slavkovrr; 24.06.2010, 14:13.

Коментар

• Добре е да постваш поне и заглавието, за да се сещаме веднага дали е нещо което вече сме видели.
        Постваш и това и е ясно:

Икономически ръст от 6% през 2012 г. очакват експети
        Доста добро ускороние предвиждат тия

Коментар

• http://money.ibox.bg/news/id_1852742172

Коментар

• Данни за икономиката на България

Нека в тази тема постваме сигнали и коментари за развитието на икономиката ни. Данни и сигнали за излизане или задълбочаване на кризата. Досега го правехме в теми за дянков, за бфб и пр., мисля че една отделна тема за това е по-удачен вариант.
            Та да пусна като начало днешно инфо от Евростат:
            Инвестора
            Отделни данни на Евростат показаха, че новите поръчки за производството на индустриални стоки в 16-те страни от еврозоната са се увеличили за трети пореден месец през април, но по-слабо от очакваното.

Индустриалните поръчки вървят нагоре по време на девет от последните 11 месеца, което е добър знак за засилването на активността в индустриалния сектор на еврозоната.

Индексът на индустриалните поръчки нараства с 0,9% на месечна база през април, след като отчете ръст от 5,1% за март и 1,9% за февруари. В сравнение със същия месец на 2009 г. индустриалните поръчки са се увеличили с 22,1 на сто. Данните на Европейската статистическа служба показаха още, че за страните от ЕС те се понижават с 0,2% на месечна база и отчитат годишен ръст от 21,8%.

Икономистите очакваха ръст на индустриалните поръчки от 1,6% за месеца и 21,8% за годината. Ако се изключат поръчките за кораби, железопътно и космическо оборудване, които са по-променливи, стойността на поръчките скача с 1,1% на месечна и 23,1% на годишна база.

Индустриалните поръчки са водещ икономически индикатор, който показва каква ще бъде активността в производствения сектор през идните месеци. Данните на Евростат за България показват увеличение от 3,5% на месечна и 13,3% на годишна база. Германия, заедно със Словакия, Латвия и Холандия, е сред страните с годишен ръст на поръчките в интервала от 32% до 45%
          Working...
          X