IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат българската Apple

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    Монбат българската Apple
    На дългосрочния донор много му е паднал гарда и увесил носа... Мислех че ще напише "Apple американския Монбат"...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да правиш пари не е алчност - това е изкуство. Владееш ли това изкуство ставаш известен. Станеш ли известен, значи си богат и тогава парите много по-лесно се множат.
      да търсиш подкрепа на собственото си мнение по форумите не е изкуство, а слабост.
      така пари от спекулации няма да направиш, а и вече си се превърнал от спекулант в инвеститор,
      сега само надеждата те крепи.
      всъщност кой съм аз , че да ти казвам
      мечтай си , а някой правим пари по нормалните борси докато вие чакате да се случи неочакваното, мажоритар да подели баницата с вас
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ Разгледай мнение
        По ми прилича на български Енрон.....
        Не го дразни, че съвсем ще перне

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
          Е то очаква ли се край - Япония вече влачи криза повече от 20 години....

Май на някои им е изгодно да казват .... КРИЗА Е .... и да действат в твой ущърб....
          не знаен, че ще ущърбвам

Коментар

• По ми прилича на български Енрон.....

Коментар

Да правиш пари не е алчност - това е изкуство. Владееш ли това изкуство ставаш известен. Станеш ли известен, значи си богат и тогава парите много по-лесно се множат.
              Вземи си почини малко, че ще вземеш да си вярваш вече!

Коментар

• Да правиш пари не е алчност - това е изкуство. Владееш ли това изкуство ставаш известен. Станеш ли известен, значи си богат и тогава парите много по-лесно се множат.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                  В края на кризата ще видим кои са добрите

Е то очаква ли се край - Япония вече влачи криза повече от 20 години....

Май на някои им е изгодно да казват .... КРИЗА Е .... и да действат в твой ущърб....

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    нещо си се притеснил или така ми се струва ?
                    Да съм се притеснил, нещо бъркаш, напротив сигурен съм, че Монбат ще ме направи още по-богат.

Коментар

• В края на кризата ще видим кои са добрите

Коментар

• Ами те колко паднаха като проценти в тази криза.
                        Питайте П.К той е голям познавач по позицията. хахахах

не е препоръка...

Коментар

• Бисери и вицове

Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                          Колеги има ли друга компания от Софикс, която да се развива така добре, че да е сравнима с компанията на приятеля ми Стив. Според мен не. Моля да не плюете по Монбат, а да коментирате или да посочвате други компании-така ще стигнем до най-добрите компании, които си заслужават вниманието и парите ни.

Коментар

• нещо си се притеснил или така ми се струва ?
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Монбат българската Apple

Колеги има ли друга компания от Софикс, която да се развива така добре, че да е сравнима с компанията на приятеля ми Стив. Според мен не. Моля да не плюете по Монбат, а да коментирате или да посочвате други компании-така ще стигнем до най-добрите компании, които си заслужават вниманието и парите ни.
                            Working...
                            X