Първоначално изпратено от дългосрочен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат българската Apple
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеДа правиш пари не е алчност - това е изкуство. Владееш ли това изкуство ставаш известен. Станеш ли известен, значи си богат и тогава парите много по-лесно се множат.
така пари от спекулации няма да направиш, а и вече си се превърнал от спекулант в инвеститор,
сега само надеждата те крепи.
всъщност кой съм аз , че да ти казвам
мечтай си , а някой правим пари по нормалните борси докато вие чакате да се случи неочакваното, мажоритар да подели баницата с васТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТРОЛ Разгледай мнениеПо ми прилича на български Енрон.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеЕ то очаква ли се край - Япония вече влачи криза повече от 20 години....
Май на някои им е изгодно да казват .... КРИЗА Е .... и да действат в твой ущърб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеДа правиш пари не е алчност - това е изкуство. Владееш ли това изкуство ставаш известен. Станеш ли известен, значи си богат и тогава парите много по-лесно се множат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеВ края на кризата ще видим кои са добрите
Е то очаква ли се край - Япония вече влачи криза повече от 20 години....
Май на някои им е изгодно да казват .... КРИЗА Е .... и да действат в твой ущърб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениенещо си се притеснил или така ми се струва ?
Коментар
-
SoKoLoV
Ами те колко паднаха като проценти в тази криза.
Питайте П.К той е голям познавач по позицията. хахахах
не е препоръка...
Коментар
-
Бисери и вицове
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеКолеги има ли друга компания от Софикс, която да се развива така добре, че да е сравнима с компанията на приятеля ми Стив. Според мен не. Моля да не плюете по Монбат, а да коментирате или да посочвате други компании-така ще стигнем до най-добрите компании, които си заслужават вниманието и парите ни.
Коментар
-
Монбат българската Apple
Колеги има ли друга компания от Софикс, която да се развива така добре, че да е сравнима с компанията на приятеля ми Стив. Според мен не. Моля да не плюете по Монбат, а да коментирате или да посочвате други компании-така ще стигнем до най-добрите компании, които си заслужават вниманието и парите ни.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар