Само като видя заглавието на темата, без да чета, разбирам, че още един човек от форума не е издържал психически и е изперкал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат българската Apple
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеМного сте майсторите, но никой не се доказва с факти. Че кой би ви повярвал - някой от село горно нанадолнище.
Твоите къде са бре?Май си един обикновен нулак с голяма уста и изпилени нерви само
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеспоред мен заглавието на темата е объркано
бих го написал
монбат българският Дженерал Електрик
или защо не
монбат българският БОШ
просто естеството на бизнеса е сходно
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеМного сте майсторите, но никой не се доказва с факти. Че кой би ви повярвал - някой от село горно нанадолнище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеАз гледам какво ми е влязло в джоба. Щото за разлика от Монбатките моите са ликвидни и сделките са приключили - тогава съм и отчел прихода.
Не е до инвестиция, а до адекватно пазарно поведение като цяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеСРАВНИ ТВОИТЕ ПОЗИЦИИ ПО РЪСТ НА ПРОДАЖБИ И ПЕЧЕЛБА СПРЯМО 2008 И 2009 ГОДИНА, ПОСЛЕ ГИ СЪПОСТАВИ С ТЕЗИ НА МОНБАТ И СИ НАПРАВИ ИЗВОДИ, АКО СА ПО ДОБРИ ЗНАЧИ, ЧЕ ИНВЕСТИЦИЯТА ТИ Е ПО-ДОБРА.
Аз гледам какво ми е влязло в джоба. Щото за разлика от Монбатките моите са ликвидни и сделките са приключили - тогава съм и отчел прихода.
Не е до инвестиция, а до адекватно пазарно поведение като цяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеЕ КОЛЕГИ ВИДЯХТЕ ЛИ ОТЧЕТА НА БЪЛГАРСКИЯ ОТЛИЧНИК APPLE.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеВидяхме:
За печалбите пък намалението е 30% спрямо май 2008 г.
В котировките пък промяна няма.
Е, а ти ВИДЯ ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеЕ КОЛЕГИ ВИДЯХТЕ ЛИ ОТЧЕТА НА БЪЛГАРСКИЯ ОТЛИЧНИК APPLE.
Спрямо май 2008 г. обаче продажбите намаляват с 12%
В котировките пък промяна няма.
Е, а ти ВИДЯ ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеЗа мен не се тревожете. Аз със си наредил нещата, проблема е при вас. Дори не сте и за съжаляване.
Коментар
Коментар