IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат българската Apple

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    ТОВА СИ Е АКЦИЯТА НА БФБ, КАТО СЕ СЕТЯ ЗА НЕЯ И МИ СЕ ОПРАВЯ НАСТРОЕНИЕТО.
    Kакто си пропищял в темата на Као, представям си какво ще се случи с настроението ти когато и тая гемия потъне....

Коментар

• ТОВА СИ Е АКЦИЯТА НА БФБ, КАТО СЕ СЕТЯ ЗА НЕЯ И МИ СЕ ОПРАВЯ НАСТРОЕНИЕТО.

Коментар

Големи обороти тук няколко дни. Инвеститорите се ориентират към фундамента и потенциала. Всички до един ще го разберат, но за някои ще бъде късно.
        ...или е обратното

Коментар

• Големи обороти тук няколко дни. Инвеститорите се ориентират към фундамента и потенциала. Всички до един ще го разберат, но за някои ще бъде късно.

Коментар

• Е БАТЕ ГОЙКО НАЛИ ТИ КАЗАХ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ДНЕС.

Коментар

АЗ И НА 18 НЯМА ДА МУ ПРОДАМ, ЗАЩОТО ТОГАВА РЕАЛНАТА ЦЕНА ЩЕ Е 36.
              Гладна кокошка, просо сънува!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Ааа много ме притеснява тазвечершния спад при американския Монбат, как мислите ще се отрази ли това на българския Епъл
                В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, БЪДИ СПОКОЕН. УТРЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕПЪЛ ЩЕ БЪДЕ В ТОЗИ ЦВЯТ.

Коментар

• Ааа много ме притеснява тазвечершния спад при американския Монбат, как мислите ще се отрази ли това на българския Епъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Ми че той стана бе. Аз ако искаш и на 8 ще ти продам
                    АЗ И НА 18 НЯМА ДА МУ ПРОДАМ, ЗАЩОТО ТОГАВА РЕАЛНАТА ЦЕНА ЩЕ Е 36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                      Не е вярно - беше казал че Монбат ще стане 7лв до края на април и подведе хората.
                      Ми че той стана бе. Аз ако искаш и на 8 ще ти продам

Коментар

Че защо, аз пиша все истини и реални неща, докато повечено манипулирате.
                        Не е вярно - беше казал че Монбат ще стане 7лв до края на април и подведе хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнение
                          Абе теб не те ли баннаха?

Че защо, аз пиша все истини и реални неща, докато повечено манипулирате.

Коментар

Интересна е логиката на българския инвеститор. Когато имат възможност да си купят акции на много изгодна цена като последните два дни не го правят, а после вкупом тръгват да купуват когато цената се е качила. По-добър шанс няма да имате, за да се сдобието с част от българската Apple.
                            Това не е логиката само на българския инвеститор, а на всеки инвеститор, търгуващ на база емоциите си, а не на база фундаментален анализ.
                            Сега тука ще почнат разбирачите да ме обвиняват, че на БФБ не се търгувало фундамент и до известна степен ще са прави. НО. Исторически е доказано, че по борсите цените винаги гравитират около фундамента. Понякога са под него, а друг път над него. Сега в България цените са под фундамента. Нещата обаче ще се променят и след няколко години махалото ще отиде в другия край.
                            Сега 90% ще почнат да ме плюят, че нищо не разбирам, че акциите в момента даже са надценени. Но същите тези хора, след 3, 4 години ще почнат да купуват същите тези надценени акции на двойни и тройни цени.

Страхът е основна движеща сила по борсите. Нормално е човек да чака да види първо някой свой събрат да скочи натъмно и чако след това и той да се реши на тежката стъпка. Но лъвският пай винаги е само за смелите.

Коментар

• дългосрочен ,
                              защо не пишеш по едно писмо до управителите на Монбат и Епъл. Да направят един нов продукт. I-bat - комбинация между iphone и супер иновативен и турбо уникален олекотен акумулатор (с тегло само 3 килограма и специална раница за носене) , което ще даде на iphon-a продължителност на разговора недостижима за нокиа и сие конкуренти.
                              след тази синергия цената на монбата ще стане поне 250 кинта за брой. ))
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Интересна е логиката на българския инвеститор. Когато имат възможност да си купят акции на много изгодна цена като последните два дни не го правят, а после вкупом тръгват да купуват когато цената се е качила. По-добър шанс няма да имате, за да се сдобието с част от българската Apple.
                                Ти ли си избягалият от Курило?

Коментар

Working...
                                X