Първоначално изпратено от дългосрочен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат българската Apple
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеГолеми обороти тук няколко дни. Инвеститорите се ориентират към фундамента и потенциала. Всички до един ще го разберат, но за някои ще бъде късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеАЗ И НА 18 НЯМА ДА МУ ПРОДАМ, ЗАЩОТО ТОГАВА РЕАЛНАТА ЦЕНА ЩЕ Е 36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАаа много ме притеснява тазвечершния спад при американския Монбат, как мислите ще се отрази ли това на българския Епъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеМи че той стана бе. Аз ако искаш и на 8 ще ти продам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеНе е вярно - беше казал че Монбат ще стане 7лв до края на април и подведе хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеЧе защо, аз пиша все истини и реални неща, докато повечено манипулирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнениеАбе теб не те ли баннаха?
Че защо, аз пиша все истини и реални неща, докато повечено манипулирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеИнтересна е логиката на българския инвеститор. Когато имат възможност да си купят акции на много изгодна цена като последните два дни не го правят, а после вкупом тръгват да купуват когато цената се е качила. По-добър шанс няма да имате, за да се сдобието с част от българската Apple.
Сега тука ще почнат разбирачите да ме обвиняват, че на БФБ не се търгувало фундамент и до известна степен ще са прави. НО. Исторически е доказано, че по борсите цените винаги гравитират около фундамента. Понякога са под него, а друг път над него. Сега в България цените са под фундамента. Нещата обаче ще се променят и след няколко години махалото ще отиде в другия край.
Сега 90% ще почнат да ме плюят, че нищо не разбирам, че акциите в момента даже са надценени. Но същите тези хора, след 3, 4 години ще почнат да купуват същите тези надценени акции на двойни и тройни цени.
Страхът е основна движеща сила по борсите. Нормално е човек да чака да види първо някой свой събрат да скочи натъмно и чако след това и той да се реши на тежката стъпка. Но лъвският пай винаги е само за смелите.
Коментар
-
дългосрочен ,
защо не пишеш по едно писмо до управителите на Монбат и Епъл. Да направят един нов продукт. I-bat - комбинация между iphone и супер иновативен и турбо уникален олекотен акумулатор (с тегло само 3 килограма и специална раница за носене) , което ще даде на iphon-a продължителност на разговора недостижима за нокиа и сие конкуренти.
след тази синергия цената на монбата ще стане поне 250 кинта за брой.))
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеИнтересна е логиката на българския инвеститор. Когато имат възможност да си купят акции на много изгодна цена като последните два дни не го правят, а после вкупом тръгват да купуват когато цената се е качила. По-добър шанс няма да имате, за да се сдобието с част от българската Apple.
Коментар
Коментар