IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърция-фалит или трудно спасение

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много лесно за гледане и елементарно обяснено:

https://www.youtube.com/watch?v=C8xAXJx9WJ8
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Ам'чи да, гръцката криза е само връхчето на айсберга към който са се запътили веселите пътници на евроТитаника без да подозират, че поясите няма да стигнат за всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Хубав Мартенски месец на всички

да не играете на "тука има - тука нема"
        Интересно ми е, какво печели България от фалит на Гърция?
        ...опитвам се да си обясня масовия хор

Мило момиче, очевАдно твоите родители са пропуснали да те въведат в една от изконните, висши „ценности”, които трябва да са заложени в същността на всеки българин.

Това би трябвало да е и девизът на нацията: „Я не сакам мене да ми е добре, а я сакам на Вуте да му е зУе...”

П.п. В интерес на истината, дори всички „да гласуваме” за фалит на Гърция – /което, на практика няма как да се случи, без ЕС и НИЕ - да бъдем разклатени от пореден срив и дори – катаклизъм/..., та - дори „да гласуваме”, след което и Гърция да „фалира”, както си го желаемЕ - Сите българЕ, то - когато това се случи – НИЕ /нашата нация/ - ще сме няколко пъти по-зУе от тях /”фалиралите” гърци/...

П.п.п НеангажиращО въпросЧЕ: когато гърците „фалират”, дали пък ще са „се научили да си плащат сметките” – както злобничко твърди Mammita?

Ама, мен не ме интересува толкова, дали гърците щели да се научат да си плащат сметките, защото това ще стане, ако изобщо се случи /вероятно/ в някой друг живот... Те – самите Щати /САЩ/ не си плащат сметките и живеят от... печатницата си /на кредит/, та какво остава за дребосъка наоколо?... /многоточие!!!/

По-скоро, мен ме интересува, когато те, гърците „ще са фалирали” /кеф!!!..., български!!!/, в това време – НИЕ дали ЩЕ МОЖЕМ да плащаме нашите сметки, а не самите ние /цитат, взет от Mammita/: „да живеем назаем, като бохеми и после - като цигани да се правИМ на луди като трябва да се връщат парите”.

В заключение: всички НАКРАЯ ще СМЕ се „научиЛИ” да плащаМЕ, НО ДАНО това е доста по-късно, натам във времето... Тогава трагедията ще е пълна... /подсказка: Голямата депресия ще ни изглежда като приказен сън, сравнено с онова, което се задава в далечината.../

Завършвам оптимистично: честита Баба Марта!

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
          Тези ципраси засега го играят симпатично
          Я си представи че Европа продължи да се федарилизира и централизира. И в един момент, всички дългове, на всичките 28 държави се поемат в ЕЦБ, какво става!!!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Хубав Мартенски месец на всички
            Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Аз гласувах за фалит. Да се научат да си плащат сметките, а не да живеят на заем като бохеми и после като цигани да се правят на луди като трябва да се връщат парите.
            да не играете на "тука има - тука нема"
            Интересно ми е, какво печели България от фалит на Гърция?
            ...опитвам се да си обясня масовия хор

Коментар

• Тези ципраси засега го играят симпатично

Коментар

• Аз гласувах за фалит. Да се научат да си плащат сметките, а не да живеят на заем като бохеми и после като цигани да се правят на луди като трябва да се връщат парите.

Коментар

• На Грую Груев посвещавам долния линк.

http://www.grreporter.info/kurs-km-n...itelstvo/16927
                  Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Безредици в Атина по време на митинга срещу СИРИЗА

Братята гърци, докато с едната ръка пускаха бюлетините за Сириза, с другата поливаха дърветата, на които да ги закачат ...
                    Yeah

Коментар

• На мен ми омръзна европейските гейове едно да говорят друго да вършат.Като им е писнало да отбичват гръчола и да слагат край на сериала.Ако не им стиска да дават пари и да мълчат деба и кретените му европейски

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                        Я хвърлете по един поглед. Интересна гледна точка.

http://www.grreporter.info/arogantno...arufakis/16916
                        Това е най-добрия анализ, който съм чела по темата. Дори да оставим настрана високомерието на сиризийците, най-грубата им грешка, според мен, беше подценяването на Шойбле. Ако е простимо за един среден европеец да не познава немските политици, то лекомислието и откровената глупост на тандема Ципрас-Варуфакис да пренебрегнат проучване с кой си имат работа бяха отчайващи. И затова е очаквано и съвсем логично настъпилото падение или колотумба, както се казва напоследък по гръцки.

Малко повече за Шойбле - http://www.temanews.com/index.php?p=...=731&aid=16563
                        Yeah

Коментар

• Я хвърлете по един поглед. Интересна гледна точка.

http://www.grreporter.info/arogantno...arufakis/16916
                          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Абе не знам, ама на теб комай НИЩО в случая с Гърция не ти е ясно.
                            много е наясно момчето даже, сиртакито продължава с пълна сила даже спряха новините нещо за Гърция

Коментар

• При тях няма спасение. Дано ние не израднем в подобна ситуация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                а маляките пак пият и пеят - кое не ти е ясно?
                                Абе не знам, ама на теб комай НИЩО в случая с Гърция не ти е ясно.

Коментар

Working...
                                X