IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарявам COBOS!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от impact
    Първоначално изпратено от маркиз дьо Карабас
    Първоначално изпратено от EquityPrivate
    Ima, ima.
    Povecheto obache sa se teleportirali ot Eurofootball i si misliat, che i tuk e niakakva igra.
    Не съм сигурен, че като цяло са много от Еврофутбол. Все пак там не влизам, защото миризмата е неприятна. Не знам дали си влизал, но отвън е по-добре.
    И все пак българина е сравнително недовечрив и консервативен и мисля, че преди да рискува, се замисля.
    Или поне прочита нещо, но в края на бичия цикъл може би са се нароили доста желаещи да ударят джакпота и има вероятност да си прав, че някои от тях са се преместили от Еврофутбол. Но както може да се сетиш, така е навсякъде, където е имало балон, не е само в България.
    Преди столетия в Холандия най-големите селяни са ставали спекуланти. Не е по-различно.
    Сега пък най-големите селяни се правят на анализатори и обясняват че магарето лети ама ниско

Други като Карабас дето и за това не ги бива просто следват инструкциите
    Поне не сме от еврофутбол

Коментар

• Първоначално изпратено от маркиз дьо Карабас
      Ima, ima.
      Povecheto obache sa se teleportirali ot Eurofootball i si misliat, che i tuk e niakakva igra.
      Не съм сигурен, че като цяло са много от Еврофутбол. Все пак там не влизам, защото миризмата е неприятна. Не знам дали си влизал, но отвън е по-добре.
      И все пак българина е сравнително недовечрив и консервативен и мисля, че преди да рискува, се замисля.
      Или поне прочита нещо, но в края на бичия цикъл може би са се нароили доста желаещи да ударят джакпота и има вероятност да си прав, че някои от тях са се преместили от Еврофутбол. Но както може да се сетиш, така е навсякъде, където е имало балон, не е само в България.
      Преди столетия в Холандия най-големите селяни са ставали спекуланти. Не е по-различно.
      Сега пък най-големите селяни се правят на анализатори и обясняват че магарето лети ама ниско

Други като Карабас дето и за това не ги бива просто следват инструкциите

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
        Ima, ima.

Коментар

Повече такива теми трябва да има, но предполагам повечето от тези 5000 кобоса ще се откажат да ги държат до средата на 2009.
          Такава една тема индикира, че вече някои хора са преминали през фазата на отрицанието ("не, не, това не е криза, всичко ще си се върне на мястото съвсем скоро"), вече са навлезли във фазата на сърденето (някои им е виновен за текущите цени - "заювците", примерно). Сега остава само да преминат и през фазата на депрсията и после идва примирението със случващото се.
          Така, към края на 2009 вече отново ще имаме нормални хора на борсата мислещи рационално за компаниите, в които инвестират, а не зомбирани алчни спекуланти, които бяха убедени че са станали капацитети в инвестициите след като направиха добри печалби (на хартия, естествено) при ръстящ пазар.
          Време е много от тези хора да се върнат към първоначалните си занимания в транспортните и хранителните услуги, по тото пунктовете, пред телевизора или в кафенетата.
          Останалите инвеститори ще гарантират, че повече няма да имаме такива ексцесии като КРЕМ на 40лв, Софарма на 9лв, ЦКБ на 14лв и ИПО-та като тези на Зърнени Храни и Железопътна инфраструктура.

А наистина умните инвеститори ще разберат, че може да се инвестира и в други части на капиталовата структура на една фирма и не е нужно само да купуват акции, за да печелят.
          Ти пък какви анализи имаш бе муха.. Да не ти вадя старите постове... некадърник с некадърник

Едва ли ще се намери твое лично съобщение до някой, че си продал душата на дявола, защото нито имаш съвест да го напишеш нито сериозна институция би я купила!

Коментар

• Ima, ima.

Коментар

Първоначално изпратено от karasuliev

А, не - аз инвестиционните решения отдавна си ги взимам сам, на база на моя си анализ - това е единствения вариант после да не търси човек под вола теле. Дори за нефинансиста има толкова много източници да се самоограмоти, че е жалко колко малко хора го правят. А и принципно за доста неща съм съгласен с теб. Както и за доста не съм. Нормално.И е пределно ясно защо цифрите в моделите ти бяха каквито бяха. Иронията ми беше породена от това, че не е зле да се замисли човек преди да описва психологията на стадото дали и той не е вакла овчица.
              Ne opisvam psihologia na stadoto, a opisvam tezi, koito sluchaino sa popadnali na borsata.
              има ли, неслучайно попаднали?

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev

А, не - аз инвестиционните решения отдавна си ги взимам сам, на база на моя си анализ - това е единствения вариант после да не търси човек под вола теле. Дори за нефинансиста има толкова много източници да се самоограмоти, че е жалко колко малко хора го правят. А и принципно за доста неща съм съгласен с теб. Както и за доста не съм. Нормално.И е пределно ясно защо цифрите в моделите ти бяха каквито бяха. Иронията ми беше породена от това, че не е зле да се замисли човек преди да описва психологията на стадото дали и той не е вакла овчица.
                Ne opisvam psihologia na stadoto, a opisvam tezi, koito sluchaino sa popadnali na borsata.

Коментар

• чисти акции при това,отделени.При тях не влияят новини,мажоритари,коефициенти

Коментар

• Първоначално изпратено от ScrappyDoo
                    Към кобуса ще добавя и 10 ЦЕННИ книги от Химко!

Еййй, човече - къде отиваш? Подаряваш акции, които се държат най-стабилно на борсата по време на световен икономически срив!... И то - не 1 или 2 акции, а цели 10 броя! Ти наистина си рухнал психически! Кураж, приятелю! Ние сме с теб! ))
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                      и аз го подарявам-на дъщеря си.След седем години,когато стане на 18,може доста неща да са се променили
                      Поне смени скапания кобос с по-добра платформа;-)

Коментар

Първоначално изпратено от karasuliev
                        Повече такива теми трябва да има, но предполагам повечето от тези 5000 кобоса ще се откажат да ги държат до средата на 2009.
                        Такава една тема индикира, че вече някои хора са преминали през фазата на отрицанието ("не, не, това не е криза, всичко ще си се върне на мястото съвсем скоро"), вече са навлезли във фазата на сърденето (някои им е виновен за текущите цени - "заювците", примерно). Сега остава само да преминат и през фазата на депрсията и после идва примирението със случващото се.
                        Така, към края на 2009 вече отново ще имаме нормални хора на борсата мислещи рационално за компаниите, в които инвестират, а не зомбирани алчни спекуланти, които бяха убедени че са станали капацитети в инвестициите след като направиха добри печалби (на хартия, естествено) при ръстящ пазар.
                        Време е много от тези хора да се върнат към първоначалните си занимания в транспортните и хранителните услуги, по тото пунктовете, пред телевизора или в кафенетата.
                        Останалите инвеститори ще гарантират, че повече няма да имаме такива ексцесии като КРЕМ на 40лв, Софарма на 9лв, ЦКБ на 14лв и ИПО-та като тези на Зърнени Храни и Железопътна инфраструктура.

А наистина умните инвеститори ще разберат, че може да се инвестира и в други части на капиталовата структура на една фирма и не е нужно само да купуват акции, за да печелят.
                        Съгласявам се напълно с теб, с добавка в частта с ексцесиите ..."И пейстнати модели за цената на Каолин вещаещи цифри като 30...40...50"
                        Vzimai sam investicionni reshenia na baza na tvoi si analiz. Nedei da slushash ili gledash kakvo praviat drugite.
                        A ako imash malko poniatie ot finansi, kaji, i shte ti obiasnia zashto predi godina Monbat sam smiatal, che triabva da struva poveche.

Коментар

• и аз го подарявам-на дъщеря си.След седем години,когато стане на 18,може доста неща да са се променили

Коментар

• Re: Подарявам COBOS!!!

Първоначално изпратено от ScrappyDoo
                            Подарявам си COBOS-a!!! Ако има останали инвеститорчета с оптимистична нагласа да ми пишат. Иначе като бяха пуснали, че SOFIX ще стане отрицателно число се смеехте. Дъно на 300 вече ми се струва доста оптимистично.Какво ще кажете Блондинки?

*Коментара определени не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!!!
                            Казал съм че Софикса ще падне до -235 ама не вярвате.Аз никога не бъркам.Аз съм на-великия.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev

Съгласявам се напълно с теб, с добавка в частта с ексцесиите ..."И пейстнати модели за цената на Каолин вещаещи цифри като 30...40...50"
                              Vzimai sam investicionni reshenia na baza na tvoi si analiz. Nedei da slushash ili gledash kakvo praviat drugite.
                              A ako imash malko poniatie ot finansi, kaji, i shte ti obiasnia zashto predi godina Monbat sam smiatal, che triabva da struva poveche.

Коментар

• Аз пък пълня на промоция и не ми пука....не е препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X