IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната глупост-FAZ: Борисов – шеф на фабриката за илюзии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Борисов работи успешно не само с Ханс Зайдел, но и с Конрад Аденауер, многократно се среща с Меркел, Румяна Желева е заместник на Жозеф Дол, Пьотеринг има високо мнение за Борисов и т.н.

Само миналата седмица Отмар Карас, отговарящ за финансирането на ЕНП, многократно държа великолепни речи на митингите на ГЕРБ.

Изобщо ГЕРБ работи с германците отлично. Така че FAZ просто не са в час....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
      Мен пък ме кефи статииката, истински се забавлявах докато я четох

Както и да е сега сме в меден месец, виж след 100 дни ще видим коментарите ...
      Марков,

още не сме в медения месец - не е започнал!!!

СТО-те дни започват от полагането на клетва в Народното събрание ... :-)

Коментар

• Мен пък ме кефи статииката, истински се забавлявах докато я четох

Както и да е сега сме в меден месец, виж след 100 дни ще видим коментарите ...
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Абсолютно
          такова заглавие може да се напише и за Обама, Берлускони, Саркози и т.н.
          За Трише, за Бернанке, за абсолютно всички
          Дори за Стив Джобс и айпъл, въпреки че Джобс е вадил Ейпъл от големи дупки

едно изтъркано заглавие, щампел, който си го слагат където си искат

Коментар

• Грешката на западните медии не е в оценката на ББ , а в оценката на другите гениталии които му бяха алтернатива - ако се придържат към истината за психическото , професионално и морално състояние на алтернативните изборни варианти - те биха били обзети от съвсем лека и тиха радост.

Коментар

• Re: ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ-FAZ: Борисов – шеф на фабриката за илю

Първоначално изпратено от никой.
              Защо се публикуват такива статии в смятания за сериозен икономически сайт Investor.bg?
              Борисов все още не е министър председател, а някои са започнали да го винят за провали.
              Несериозно отношение от страна на чуждата преса.
              Не сме успели да го преценим и сме му дали властта в ръцете, това ли да разбираме?????
              Просто не публикувайте такива материали - поне засега!!!!!!! Има време да се правят такива анализи!!!!!!
              +1

Абсолютно съм съгласен! Пълна простотия е да ни иформирате какво пише чуждата преса за България, особено ако обиждат вожда! :-)
              Предлагам за в бъдеще да въведете строго цензура и да се позовавате само на анализи, които предвиждат светло бъдеще с ръководството на генералния секретар на БКП (пардон, на ГЕРБ :-))

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Защо се публикуват такива статии в смятания за сериозен икономически сайт Investor.bg?
                Борисов все още не е министър председател, а някои са започнали да го винят за провали.
                Не сме успели да го преценим и сме му дали властта в ръцете, това ли да разбираме?????
                Просто не публикувайте такива материали - поне засега!!!!!!! Има време да се правят такива анализи!!!!!!
                В смятания от КОГО ? Човече, я се стегни малко.Не видя ли,че си продадоха и гъза за рекламите на БСП до преди 2 дни???
                Я ти го давай малко по-сериозно!!!
                Пешка нещо ме ИЗБЯГВАШ на ЛС...
                Абе нещо май много на сериозно си се взел.Да не си мислиш,че не излизаш от съзнанието ми ?

Доволен съм.
                Ама много доволен.Аз от повече от месец се опитвам да обясня,че Искров е незаконно преизбран на поста си.
                Ама друго е като това се чуе от устата на Симеон Дянков.
                За мен обаче е все едно- аз съм безкрайно доволен,че този нечистоплътен духовно човек са му вдигнали мерника и повече няма да заема НЕЗАКОННО поста гуверньор на БНБ.
                Тази вечер бях на среща между журналисти и PR на компании,банки и бизнес в "Хилтън". Там беше и моя "любимец" Александър Урумов - PR на БНБ. Наистина немога да преразкажа кривата му физиономия и категоричният му отказ на поканата която отправих към него и "мастър" Искров.Но пък съм доволен,че му казах в очите,че ще дам всичко от себе си за падането на Искров от незаконно заемания от него пост.
                Аз съм сериозен и не очаквай друго, а това с червеното показва че нищо още не съм взел, ама и ти се скатавш

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                  В смятания от КОГО ? Човече, я се стегни малко.Не видя ли,че си продадоха и гъза за рекламите на БСП до преди 2 дни???
                  Абе нещо май много на сериозно си се взел.Да не си мислиш,че не излизаш от съзнанието ми ?

Доволен съм.
                  Ама много доволен.Аз от повече от месец се опитвам да обясня,че Искров е незаконно преизбран на поста си.
                  Ама друго е като това се чуе от устата на Симеон Дянков.
                  За мен обаче е все едно- аз съм безкрайно доволен,че този нечистоплътен духовно човек са му вдигнали мерника и повече няма да заема НЕЗАКОННО поста гуверньор на БНБ.
                  Тази вечер бях на среща между журналисти и PR на компании,банки и бизнес в "Хилтън". Там беше и моя "любимец" Александър Урумов - PR на БНБ. Наистина немога да преразкажа кривата му физиономия и категоричният му отказ на поканата която отправих към него и "мастър" Искров.Но пък съм доволен,че му казах в очите,че ще дам всичко от себе си за падането на Искров от незаконно заемания от него пост.

Коментар

• FAZ не са педали, просто сините имат хора там и напомнят на бачо ви бойко, че им се полага баница... е той дали ще дели със всеки... ?

Първоначално изпратено от НЕСТОР
                    FAZ- педали, явно още ни мислят за аборигени. Те какво ли предлагат в нещастната си статийка, може би американският вариант на диктатурна демокрация - ако не републиканци то демократи: " Облякъл се Илия , пак в тия" , тука поне все още можем да си изберем някой различен от досега съществуващите, един ден и това няма да можем и с носталгия ще си спомняме как някога имаше някакъв избор поне и бе възможно управляващите да не могат да кактурнат кандидатурата на някой който напира за власт и не им е угоден.
                    Що тези нещастници не пробват да изберат някоя нова партия в Германия а?
                    Ами защото няма да им позволят сегашните.
                    Не че му имам пълно доверие на бъдещият премиер, може би и зад него стоят шепа западни олигарси, но може би ще направи робският ни живот по-европейски , така да се каже.
                    Живота си е наш, от нас зависи как ще процедираме. Политиците - f. off.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от freeman1
                        FAZ като са такива тарикати, нека напишат една статийка какво би станало ако в ГерМаниЯ се разреши създаването на една партия на турците, както е ДПС-то в България и защо в тази иначе мнооого демократична и все поучаваща държава, със срамно и тъмно минало не се разрешава партия на чужденци (турци) например, които са си 10-15% от населението.
                        Точно те да не ни поучават на демокрация ами да си гледат кризата и как ще излязат от нея с онази бабичка начело!
                        Само турците са около 10-15%, а останалите чужденци общо около 20-25% от населението!

Коментар

Коментар

• FAZ като са такива тарикати, нека напишат една статийка какво би станало ако в ГерМаниЯ се разреши създаването на една партия на турците, както е ДПС-то в България и защо в тази иначе мнооого демократична и все поучаваща държава, със срамно и тъмно минало не се разрешава партия на чужденци (турци) например, които са си 10-15% от населението.
                            Точно те да не ни поучават на демокрация ами да си гледат кризата и как ще излязат от нея с онази бабичка начело!

Коментар

• FAZ- педали, явно още ни мислят за аборигени. Те какво ли предлагат в нещастната си статийка, може би американският вариант на диктатурна демокрация - ако не републиканци то демократи: " Облякъл се Илия , пак в тия" , тука поне все още можем да си изберем някой различен от досега съществуващите, един ден и това няма да можем и с носталгия ще си спомняме как някога имаше някакъв избор поне и бе възможно управляващите да не могат да кактурнат кандидатурата на някой който напира за власт и не им е угоден.
                              Що тези нещастници не пробват да изберат някоя нова партия в Германия а?
                              Ами защото няма да им позволят сегашните.
                              Не че му имам пълно доверие на бъдещият премиер, може би и зад него стоят шепа западни олигарси, но може би ще направи робският ни живот по-европейски , така да се каже.
                              Живота си е наш, от нас зависи как ще процедираме. Политиците - f. off.

Коментар

• Да защото ние нямаме капацитета да си поверим парите на Лемън брадърс или Мадоф, това само умните западняци го могат с тяхното безупречно душевно състояние.
                                Не ви ли е странно как за миналото правителство нямаше толкова остри коментари, а това още преди да е сформирано отнася критики?

Коментар

Working...
                                X