IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каменица АД - 5 лв за акция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ibborisov, трябва да се обадите, а още по-добре лично да отидете със съответните документи, в офиса им в София.
    Не вярвам да дадат дивидент, освен ако централата не е на зор даже за малкото, което могат да получат от Б-я. Все пак по-миналата година бяха на загуба, а и мисля правиха доста инвестиции последните 1-2 години(последното е по спомени).
    А че цената е ниска - спор няма.
    Смятам да я приема, най-малкото защото има достатъчно ликвидни акции на много добри цени.
    Интересно ми е как ще декларираме печалбата от сделката - имам предвид че имам и от масовата, и купени преди около 12-13 години, за които съм изгубил документи. Предполагам че много от хората са в подобно положение.

Коментар

• ПОМОЩ !!!

И на мен ми се струва, че цената, която дават за акция от 5 лв. е ниска.

Може ли някой да ми помогне, като ме посаветва какво да направя, тъй като майка ми има закупени акции от бившето "Плевенско пиво", което е собственост на "Каменица АД", от които акции не са получавани дивиденти от както са закупени от 1997-1998-а година. Какво и къде трябва да се провери за получаване на яснота?
      Предварително благодаря!

Коментар

• И аз не съм го. Иначе последно 2002 май даваха дивидент.

Коментар

• Не съм в течение, ама ако не са раздавали дивиденти скоро, може и да чакат да се налапат на хората с акциите и да си разделят една добра сума от предишни години...

Бал ли съм го.

Коментар

• Янчев, нищо чудно след като изкупят повечето акции да почнат да си гласуват пак дивиденти. Аз обаче се колебая още дали да продам моите, заради ликвидността. Но имам време да помисля, офертата за 5 лева е до 19 юли.

Коментар

• Каменица АД - 5 лв за акция

Как мислите, цената от 5 лв. за акция не е ли направо смешна?

Според мен от централта на Интербрю, ще искат да изтеглят малко парички, за което дивидента е много добра и законна форма. А тези 5 лв са добър опит да се ограбят дребните акционери и да се лишат от бъдещите дивиденти !!!

Аз лично за 5 лв на бр., няма да продам моите акции.
              4
              ДА
              0.00%
              0
              Не
              50.00%
              2
              Ще помисля
              50.00%
              2
            Working...
            X