IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

УниКредит Булбанк ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе не се чуват приятни новини и от тук ... кофти тръпка ...

Коментар

• http://www.advfn.com/news_UPDATE-1-B..._28506339.html

Коментар

• Интересно...

http://www.whybanksfail.com/?p=203

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
          Това,по-долу, е доста по-стряскащо:
          02.10.2008, 13:09
          Публикуване: 02.10.2008, 11:50

Левон Хампарцумян: Внимавайте с кредитите

Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на една от водещите банки у нас посъветва при теглене на кредит да се пресмятат вноските така, че те да не са на ръба на възможностите.

Той добави, цитиран от БНР, че при ипотечните заеми е добре да се смята каква ще е лихвата с 5 процента над записаната в договора.

Как мислите колеги, дали подобно изказване подхожда на Главен изпълнителен директор на банка и какви мисли би навяло то на обикновенния кредитоискател/бъдещ кредитополучател, и на обикновенните хора, имащи досег с финансовата система като цяло???
          Това по-скоро би навяло мисли на депозитарите. Ще си кажат "тоя е пич, не дава кредити лесно, депозита ми е сигурен, там ще стоя".

Да ви кажа Хампарцумян винаги много точно и премерено говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yanchev
            Някой знае ли дали Булбанк раздават дивиденти за 2007 г?
            И ако ДА, какъв е реда за получаването им?

Поздрави
            Да

Коментар

Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на една от водещите банки у нас посъветва при теглене на кредит да се пресмятат вноските така, че те да не са на ръба на възможностите.

Той добави, цитиран от БНР, че при ипотечните заеми е добре да се смята каква ще е лихвата с 5 процента над записаната в договора.

Как мислите колеги, дали подобно изказване подхожда на Главен изпълнителен директор на банка и какви мисли би навяло то на обикновенния кредитоискател/бъдещ кредитополучател, и на обикновенните хора, имащи досег с финансовата система като цяло???
              О, то обикновения кредитоискател...Едва ли някакви мисли му минават през главата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forix Master
                Stranno ..uj maikata Unicredit niamala problemi a pak Emergency meetings ..tarsiat oshte kapital mdaaaa

nova sedmica novi ekshani HYPO Real Estate uj gi spasiha a pak sega gi hvarliat na kuchetata
                що ми се струва че този филм го гледахме само преди месеци .... през един океан ...

Коментар

• Stranno ..uj maikata Unicredit niamala problemi a pak Emergency meetings ..tarsiat oshte kapital mdaaaa

nova sedmica novi ekshani HYPO Real Estate uj gi spasiha a pak sega gi hvarliat na kuchetata

Коментар

• Някой знае ли дали Булбанк раздават дивиденти за 2007 г?
                    И ако ДА, какъв е реда за получаването им?

Поздрави

Коментар

Човекът предупреждава за възможни проблеми и призовава за по-трезва преценка на възможностите. Не виждам проблем. Подобни изказвания са закъснели с 1-2-3 години, за съжаление.

Коментар

• Това,по-долу, е доста по-стряскащо:

Коментар

• Първоначално изпратено от whiteman
                          В стремежа си да бъде оригинален в изказа си г-н Хампарцумян е сътворил доста арогантно интервю! - така мисля аз.
                          Той винаги успява да съчетае двете неща. Противно интересен ми е - демек, толкова гаден ми е, че понякога го слушам. Но в интерес на истината правят всичко възможно да намалят рисковите си експозиции в ЦИЕ. Искат по-големи обезпечения, допълнителни обезпечения, ограничиха финансирането на куцо и сакато, при проектното финансиране залагат на такива с които имат изградени отношения, трупат депозити. Важното е обаче да не стане някоя изненада с банката - майка и да се наложи Берлускони да я спасява. А виж против това не бих заложил.

Коментар

• Първоначално изпратено от whiteman
                            В стремежа си да бъде оригинален в изказа си г-н Хампарцумян е сътворил доста арогантно интервю! - така мисля аз.
                            Съгласен съм, но ако Левон е арогантен, какво да кажем за медиините изяви на Виктор Папазов наскоро. Всъщност народа го е казал: "Кажи ми кой ти е приятел, за да ти кажа ти какъв си."

Коментар

• В стремежа си да бъде оригинален в изказа си г-н Хампарцумян е сътворил доста арогантно интервю! - така мисля аз.

Коментар

• Левон Хампарцумян: При торнадо и магарето може да лети
                                01.10.2008 15:43
                                От: Мариян Йорданов
                                mpy@start.bg
                                При торнадо и магарето може да лети, каза по повод бурното икономическо развитие в последните години Левон Хампарцумян, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, на конференция по повод 15-годишнината на Института за пазарна икономика в столичния хотел Шератон.

"Предстои ни една по-мека криза от тази, която вече сме преживели. Ние не трябва да се конкурираме с миналото си, а с другите страни, така че проблемът си е наш", уточни Хампарцумян.

"Комерсиалният успех в българската действителност може да означава зависимост", каза още Хампарцумян. "Институтът за пазарна икономика трябва да съществува, но без да си поставя икономически цели, защото това може да доведе до зависимост. Човек за да бъде свободен, трябва да е осигурен, а българинът, ако не зависим, то поне е затруднен от действителността", уточни той.

http://www.investor.bg/?cat=5&id=69535
                                Абе, тоя пиян ли е давал интервю, или аз съм много тъп. БГ икономика ли е магарето? Верно, че е арменец, ама не е ли малко обидно?

Коментар

Working...
                                X