Анкетата е дълбоко погрешна. Защото българите залагат повече от всякога на заложни къщи. Другите два въпроса са само допълнение към несгодите им!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хората вече не залагат в заложни къщи, поне не колкото преди
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от JekataВ тази връзка ми е интересно каква част от залога е злато в проценти от общите залози. Не за друго то поне винаги има пазар
Мога ли да питам за достоверността на процента ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeymanСпоред мен тфа ще е един от най-печелившите бизнеси за 2009! един то малкото печеливши! А таз новина ми звучи толкова абсурдно колкото и новината “ Апартаментите в Румъния скочиха с 10%” Има нещо гнило тука
……..не е препоръка за търговия
Да не би да имат нова конкуренция на хоризонта?Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dikobrazЗатворени са обекти в кварталите Студентски град, Бенковски, Нови Искър и Христо Ботев.
бенковски и нови искър ясно там рядко някой ще заложи нещо
но ме учудва христо ботев. живеещите в този и подобни квартали са основни клиенти на заложните къщи.
и още нещо се питам а какво ги правят после заложените и непотърсени неща.
забелязал съм че цените на които ги продават. специално ТВ и инструменти /за работа, не за свирене;-)/ са съизмерими с магазинските цени
За Ботев и аз се учудих най-вече поради изказаните от теб съображения.
За продажбите - влизайки и подпитвайки цената мисля слиза. Всеки иска да изцеди максимума
Коментар
Коментар