If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хората вече не залагат в заложни къщи, поне не колкото преди
Според мен тфа ще е един от най-печелившите бизнеси за 2009! един то малкото печеливши! А таз новина ми звучи толкова абсурдно колкото и новината “ Апартаментите в Румъния скочиха с 10%” Има нещо гнило тука
……..не е препоръка за търговия
Определено е трудно да се повярва, че печалбата е намаляла напоследък особено при стягането на отпускането на кредити.
Да не би да имат нова конкуренция на хоризонта?
Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!
Според мен тфа ще е един от най-печелившите бизнеси за 2009! един то малкото печеливши! А таз новина ми звучи толкова абсурдно колкото и новината “ Апартаментите в Румъния скочиха с 10%” Има нещо гнило тука
……..не е препоръка за търговия
Затворени са обекти в кварталите Студентски град, Бенковски, Нови Искър и Христо Ботев.
бенковски и нови искър ясно там рядко някой ще заложи нещо
но ме учудва христо ботев. живеещите в този и подобни квартали са основни клиенти на заложните къщи.
и още нещо се питам а какво ги правят после заложените и непотърсени неща.
забелязал съм че цените на които ги продават. специално ТВ и инструменти /за работа, не за свирене;-)/ са съизмерими с магазинските цени
Бенковски бившия Биримирци, непосредствено до щата Орландо. Филипините пасти да яде в сравнение с Орландо, малкия Париж
За Ботев и аз се учудих най-вече поради изказаните от теб съображения.
За продажбите - влизайки и подпитвайки цената мисля слиза. Всеки иска да изцеди максимума
Коментар