Стига вие вече сега, хората просто не са осъзнали силата на гугъл. А пък да знаете уйкипедия колко дипломни и дисертации е написала...тва не е като доброто старо време - да трябва да ходиш до библиотеката, па да търсиш....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дисконтов фактор за облигации
Collapse
X
-
Re: Дисконтов фактор за облигации
Първоначално изпратено от LaraПървоначално изпратено от wannarockникой не е роден научен.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от CrazyHorseхахахах знания, кви знания бе братко я сум баце с 8ми клас и НИА ми се присмива шот ше абитуриентка тая година...знания хахахха тва да не БФБ (българска федерация по борба)
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseхахахах знания, кви знания бе братко я сум баце с 8ми клас и НИА ми се присмива шот ше абитуриентка тая година...знания хахахха тва да не БФБ (българска федерация по борба)NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от LaraМоля, някой от знаещите да ме насочи, къде да търся дисконтовия фактор за облигациите за 2008, определен от КФН! На сайта на комисията го няма.
Успех!
п.п. никой не е роден научен. не се цупи. за да се побеждава, човек трябва да умее да губи
eto i link
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10060&r=30Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Не, в същност нямам афинитет към научната дейност, мисля, че си личи от въпросите ми. Но все пак трябва да си напиша дипломната работа...
Интересно ми е, вие преди да започнете да практикувате, дали сте били наясно с практическото приложение на знанията.
Няколко пъти се заричах, но вече спирам да питам!
От тук нататък, ако се включа в коментарите, то ще е само за да давам оценки и да се подигравам на питащите. Нали за това са форумите....
Смятах, че мога да науча нещо от вас, но явно съм се объркала..
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaraМоля, някой от знаещите да ме насочи, къде да търся дисконтовия фактор за облигациите за 2008, определен от КФН! На сайта на комисията го няма.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
Коментар