Това не е филм, а серийна телевизионна драма от 20:00 с главен актьор Клауз Цумвинкел.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mаржин търговия с договори за разлика(CFD) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от slimПървоначално изпратено от oficeraСигурни ли сте че не се дължи данък?
Защото на мен от евро-финанс ми дадоха служебна бележка и ми казаха че сумите които съм спечелил от договорите за разлика при марджин търговията трябва да ги декларирам и да ги пиша в приложение 5 на декларацията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от oficeraСигурни ли сте че не се дължи данък?
Защото на мен от евро-финанс ми дадоха служебна бележка и ми казаха че сумите които съм спечелил от договорите за разлика при марджин търговията трябва да ги декларирам и да ги пиша в приложение 5 на декларацията .Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Първоначално изпратено от oficeraСигурни ли сте че не се дължи данък?
Защото на мен от евро-финанс ми дадоха служебна бележка и ми казаха че сумите които съм спечелил от договорите за разлика при марджин търговията трябва да ги декларирам и да ги пиша в приложение 5 на декларацията .
Коментар
-
Re: Mаржин търговия с договори за разлика(CFD) ?
Първоначално изпратено от gekosecurityИзвинявам се за въпроса, но аз мисля да пробвам маржин търговия с договори за разлика(CFD) като за базов актив мисля да използвам акциите на Ford Motor Corp.Мисля да използвам инвестиционен посредник Varchev Financial services.
Към днешна дата:
Цена на акциията: $6,46
В един договор са 100 бр.
Мисля да закупя 6 CFD (600 бр. акции)на стойност $3876 като при маржин търговията предлагана от Варчев трябва да депозирам минимален маржин 10% т.е. $367,6.
Стратегията, на която ще заложа е Long position(Дълга позиция)
Това беше увода а сега конкретно към въпроса.
Ако цената на акцията е под $6,46 и не се повиши до падежната дата, и аз не упражня договорите губя само депозираният маржин.А ако ги упражня губя не само депозираният маржин, а трябва да изплатя и остатъка до пълният размер на договорите.
Правилно ли съм разбрал или не?
Какво бихте ме посъветвали за търговията с договори за разлика(CFD)
Благодаря предварително!
2. в момента на сключване на договора той вече е факт и ти си задължен след определен период от време да върнеш 600 акции това е да затвориш договора ,ако цената на акциите след примерно 1 ден е 11$,ти продаваш тези 600 акции
3.Равносметката е :
купени 6оо по 10$=6000$
продадени 600 по 11$=6600$
печалба 6600-6000=600$
като тук не съм извадил таксите на посредника ти и лихвата за периода
Коментар
-
CFD_тата е същото все едно че си цъкаш форекс. И в двата случая ще си занулиш акаунта скоро, ама ако все пак много ти се занимава- поразцъкай малко на демо да видиш как седят нещата.
Ходят нагоре надолу, и аз съм разцъквал май форд беше навремето. Иначе през УСА брокер комисионните са по-малки. Пробвай, незнам къде ще ти я затворят служебно ако това ти е въпроса, най сигурно ги питай тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от franky4fingersCFD-tata ne sa kato future contracts. Te nqmat data na padez.
май сме били при един и същ доставчик още като се договаряхме по тИлИфона...
Коментар
-
да бъдеш много внимателен!при договорите за разлика няма какво да упражняваш,просто трябва да уцелиш посоката!имай предвид,че при 10 % марджин обикновено на 5 или 6 % имаш технически стоп или затваряне на позицията.това означава,че губиш 50-60 % от парите си,а не всичките!освен това когато си дълъг плащаш лихва,тоест допълнителен разход за теб!успех!
Коментар
Коментар