IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (BENE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от инж
    По принцип бизнесът им е стабилен /и подкрепен политически/ - стабилна цена. Но като знам на какъв хал им е проектантската - явно при намаляване на политическата подкрепа ще падне и цената им!
    Предполагам хората които ме познават очакват да дам отговор на този коментар - за тези които не ме познават мога да споделя, че съм свързан с Енемона.
    Според мен всеки има право на мнение и да го изказва най-свободно, затова няма оборвам мнението на "инж" макар и да смятам, че не е прав .

Просто бих желал да допълня, че компания която е един от основните изпълнители на територията на АЕЦ Козлодуй- избрана от чужди компании като Westinghouse, Framatome и Атоменергострой;
    редица недържавни клиенти като Юмикор, Белоизворски Цимент, Златна Панега, Кремиковци;
    комплекс Мини Марица Изток и много други;
    и лидер на пазара на енергоефективните услуги в България - скоро ще радва много нови акционери

Коментар

• Първоначално изпратено от инж
      По принцип бизнесът им е стабилен /и подкрепен политически/ - стабилна цена. Но като знам на какъв хал им е проектантската - явно при намаляване на политическата подкрепа ще падне и цената им!
      Би ли пояснил!

Лично аз страшно бих се радвал подобно дружество да излезе на борсата.

Коментар

• По принцип бизнесът им е стабилен /и подкрепен политически/ - стабилна цена. Но като знам на какъв хал им е проектантската - явно при намаляване на политическата подкрепа ще падне и цената им!
        инж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
          Проверих как стоят нещата при Енемона.И 10% над номинала да сложиш ще има много да чакаш.
          защо така ? надявах се да купя малко от тях ???

Коментар

• Проверих как стоят нещата при Енемона.И 10% над номинала да сложиш ще има много да чакаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango
              От познат имам инфо, че "Търговска лига" ще емитира облигации, но още са в начална фаза на подготовка на емисията.
              А какво стана с облигациите на "Софарма". След първичното от Юни-Юли, кога ще ги регистрират на БФБ и пуснат за търговия.
              Какви са купоните на Софарма?
              Какъв ще е купонът на Търговска лига
              Това би било ценна информация, благодаря
              Колкото до липсата на предлагане-отдавна съм сложил заявка и то 5% над номинала, обаче никой не предлага, жалко
              Явно емисията е много малка

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                Що за облигаций са това?Акцийте търгуват ли се въобще?
                Акции нямат качени. Само облигации ...

Коментар

• Що за облигаций са това?Акцийте търгуват ли се въобще?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko
                    Loxoto e, 4e njama predlagane na obligazii
                    ne uspjah da se uredja
                    Ina4e primerat e zarazitelen i dano ima oste takiva ljastovi4ki
                    Какво значи "няма предлагане" ?!? Има си борсов код, слагаш оферта и чакаш. Е, ако е по номинал - може и да не стане.
                    А имате ли инфо кои са държателите?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko
                      Loxoto e, 4e njama predlagane na obligazii
                      ne uspjah da se uredja
                      явно са били изкупени още на частно предлагане преди да се пуснат на БФБ

Коментар

• От познат имам инфо, че "Търговска лига" ще емитира облигации, но още са в начална фаза на подготовка на емисията.
                        А какво стана с облигациите на "Софарма". След първичното от Юни-Юли, кога ще ги регистрират на БФБ и пуснат за търговия.

Коментар

• Loxoto e, 4e njama predlagane na obligazii
                          ne uspjah da se uredja

Коментар

• ISIN: BG2100001010, борсов код - BENE

Коментар

• http://www.enemona.com/

Коментар

• дайте ISIN моля ,
                                ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Working...
                                X