IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалира ли вече Гърция ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Четири комунистически партии са спечелили места в парламента на Гърция на изборите вчера. Проблемът им е обаче, че общо имат едва 138 депутати от общо 300 в гръцкия парламент - явно трябва да убедят неофашистите, като техни естествени съюзници, да ги подкрепят.

Десницата спечели 141 места в парламента на Гърция, а уж населението там обожавало комунистите.

Най-голямата изненада обаче е, че неофашистите спечелиха едва 21 места в парламента на Гърция, защото все пак става дума за Гърция - един от символите на ксенофобията.

http://www.athensnews.gr/content/55344

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller
      Искам танкове по улиците на Атина извъредно положение кръв зрелища, а не некви лигавщини да има паника безнадежност. Гръцките полковници завземат властта и започвата гражданска война с крайните леви Атина е в пламъци неонацистите се опитват да пробият в ситуацията и завземат Солун навяскъде има страх в очите това е най големият конфликт след втората световна война Нато се намесва, а руснаците искат да вкарат свой контиингент през това време спекулантите цакат еврото което е 2,00 за долар
      Много вероятен сценарий
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Един Муртис говори по телевизия ОН ЕЪРза изборите в Гърция- може би е той

http://prikachi.com/images/25/4737025P.jpg
        Не знам, приятелю!
        Ако е известен с "партизанското име" Mouroutis, за него ще да става въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
          А`, де го Марулис... Да не се е свил в хралупата и да лиже рани
          ето го, не се е загубил човека
          Никой не очакваше избирателите така да накажат основните политически сили, коментира за „България Он Ер” предприемачът и анализатор Христос Мурутис. Той прогнозира, че има минимален шанс за съставяне на коалиционно правителство до края на май, но това ще бъде много рискована стъпка. Причината е, че всяка една от партиите, които влязат в правителството, във всеки един момент може да оттегли подписа си и да предизвика нова политическа криза. Христос Мурутис каза още, че може би полезен ход за гръцката икономика ще бъде връщането към драхмата. Много хора ще обеднеят, но реалната икономика ще може да се изправи на крака, според него.

A аз през цялото време си мислех, че е бот или българче, дето си прави та.ак
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            В едно село е така, а в другото село е друго... Но като идеш в града еталон е златото. Ето защо като решиш да произвеждаш на село яйца в промишлени количества и направиш птицеферма, не можеш да идеш да купуваш фуража с яйца! Искат ти да да платиш с ПАРИ!!!

А както вече обяснихме надълго и нашироко златото е истинските пари... Всичкото хартишки е сурогат, предназначен да позволява на собственика на фалшивия еталон да променя мярката според собствените си нужди и в ущърб на обществото!
            то с условности можем да си измислим хиляди хипотези ..Я си представи ,че някой учен измисли технология за преобразуването на боклук в злато и технологията е толкова евтина и достъпна ,че няма никакъв проблем всеки да си произвежда злато в промишлени количества...дали ще струва 1600 долара унцията .... или ще се пльосне по очи както на Шемета му е мечтата.... Та с това ако , можем само да си мечтаем....

а и колкото и надълго и нашироко да ми обясняваш , че златото е истинските пари , аз накратко ти казвам ,че си в голяма грешка

Коментар

• Един Муртис говори по телевизия ОН ЕЪРза изборите в Гърция- може би е той

http://prikachi.com/images/25/4737025P.jpg

Коментар

• А`, де го Марулис... Да не се е свил в хралупата и да лиже рани

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  .. Та еталона за пари на село е ЕДНО ЯЙЦЕ...
                  В едно село е така, а в другото село е друго... Но като идеш в града еталон е златото. Ето защо като решиш да произвеждаш на село яйца в промишлени количества и направиш птицеферма, не можеш да идеш да купуваш фуража с яйца! Искат ти да да платиш с ПАРИ!!!

А както вече обяснихме надълго и нашироко златото е истинските пари... Всичкото хартишки е сурогат, предназначен да позволява на собственика на фалшивия еталон да променя мярката според собствените си нужди и в ущърб на обществото!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Така си е, йоска... Така е исъс златото. Няма смисъл да оценяваш колко струва 1 грам злато, защото най-правилният отговор е, че струва 1 грам злато. Не за друго а защото еталонът за пари е златото!
                    по нашия край еталона за пари са яйцата...ела и пробвай да си купиш със злато нещо ..ще те помислят за луд..Но ако извадиш една кора яйца ..да видиш как им светват очите... Та еталона за пари на село е ЕДНО ЯЙЦЕ...

продължаваш да дрънкаш небивалици...На кои точно пари еталона е златото - на зимбабвийския долар ли?

Коментар

не ми се е случвало през живота да меря метър , но явно аз съм проз.....
                      Така си е, йоска... Няма смисъл да мериш колко е дълъг един метър или колко е тежък един килограм, защото те са еталоните за дължина и за тежина. Така е исъс златото. Няма смисъл да оценяваш колко струва 1 грам злато, защото най-правилният отговор е, че струва 1 грам злато. Не за друго а защото еталонът за пари е златото!

Не че не можеш да отговориш, че един метър е дълъг 4 педи и половина или два лакътя или пет стъпки... но просто след това, ако искаш да си стриктен, трябва да да уточниш колко е дължината на тези частни мерни единици - педя, лакът или стъпка!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller
                        Искам танкове по улиците на Атина извъредно положение кръв зрелища, а не некви лигавщини да има паника безнадежност. Гръцките полковници завземат властта и започвата гражданска война с крайните леви Атина е в пламъци неонацистите се опитват да пробият в ситуацията и завземат Солун навяскъде има страх в очите това е най големият конфликт след втората световна война Нато се намесва, а руснаците искат да вкарат свой контиингент през това време спекулантите цакат еврото което е 2,00 за долар
                        Харесва ми как разсъждаваш!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

Има, йоска... Метърът с какво го мериш, колко е на дължина? Еталонът за някаква мярка просто затова е еталон!
                          не ми се е случвало през живота да меря метър , но явно аз съм проз...сега ще прибягам до магазина да си купя един метър за да измеря моя ...забавен си ...
                          но не ми каза кое тези повече килограм Желязо или килограм Памук...

Коментар

.а просто искам да ти кажа ,че няма как да мериш злато със злато ..
                            Има, йоска... Метърът с какво го мериш, колко е на дължина? Еталонът за някаква мярка просто затова е еталон!

Коментар

Златото се оценя в злато. Няма в какво друго!!!... Еврото след 10 000 години няма да съществува дори и като спомен. Дори и да сложиш 1 банкнота евро в мазето след 10 години хартишката ще се е разпаднала, освен ако някоя мишка не ги е изяла преди това...
                              значи имам 1 гр. злато в джоба и след 10 години питам колко струва този мой един грам и всеки ще ми отговори - твоя един грам злато Йоско струва точно един грам злато .... и аз какво разбирам от този отговор ... абсолютно нищо

Фори явно говоря на език който не разбираш.. не става въпрос да сложа 1 евро в мазето и да го чакам след 100 или 1000 години да видя какво ще му се случи....а просто искам да ти кажа ,че няма как да мериш злато със злато ..
                              я ми кажи тогава кое тежи повече един килограм желязо или един килограм памук....

Коментар

..и с какво ще го оценим това злато тогава ....то и 1 евро сега ще струва 1 евро след 10 000 години...
                                Златото се оценя в злато. Няма в какво друго!!!... Еврото след 10 000 години няма да съществува дори и като спомен. Дори и да сложиш 1 банкнота евро в мазето след 10 години хартишката ще се е разпаднала, освен ако някоя мишка не ги е изяла преди това...

Коментар

Working...
                                X