IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалира ли вече Гърция ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Eстествено, това се знаеше още в началото. СиДиЕсите са продавани от господарите на пирамидата за да стимулират колебаещите се да наливат пари в пирамидата. Сега ако се плати дори и 1 СиДиЕс то цялата дългова пирамида рухва.

Moжеше да стане като в САЩ - там естествено ги платиха от джоба на данъкоплатеца де. Тука обаче гърците са ще си опъват каиша. Те първа ще усетят как им го натовариха с тея "спасителни" мерки.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Въпреки това, аз не очаквам да бъде платено и 1 Евро по CDSите.
      Eстествено, това се знаеше още в началото. СиДиЕсите са продавани от господарите на пирамидата за да стимулират колебаещите се да наливат пари в пирамидата. Сега ако се плати дори и 1 СиДиЕс то цялата дългова пирамида рухва.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Инвеститор=баламурник.Честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Аноне, според твоя "разчет" нещата засега отиват май към плана "междъ 75% и 90%"
          Въпреки това, аз не очаквам да бъде платено и 1 Евро по CDSите.
          Най-пийващия студена вода план за инвеститорите се изпълни.

Коментар

• Аноне, според твоя "разчет" нещата засега отиват май към плана "междъ 75% и 90%"

Коментар

• Гръцките политици може и да са откраднали , може и да са разрешили на единици да забогатеят , но осигуриха на своя нрод благоденствие , което ние никога няма да видим . Дори и във фалирала Гърция ще се живее по - добре отколкото във финансово стабилната , но безнадеждно дрипава България .

Коментар

• Дали тез манговци няма да се отърват от
                физическия фалит:
                Гърция събра заявки от кредитори, представляващи 76,6% от планираното за опрощаване на дълга.
                +++
                Обаче има и друго:
                Според Блумбърг обаче съгласилите се на опрощаване на част от дълга са 60% от инвеститорите.
                ++++++++++
                Крайно време е таз драма да преключи !!!!
                Искам таз сган да остане гладна !!!
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Гръцката сделка виси на косъм
                  http://banks.dir.bg/2012/03/07/news10693683.html
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Вероятно това е схемата. Когато се разбере, че не събират необходимия % за задействане на колективната клауза Меркозито ще каже - съжаляваме, но направихме всичко което е по силите ни.....Кой ще се осъмни, че е нагласено...А казват, че нямало начин да ги изгонят Ще го направят, но преди това ще си направят PR. И ще има двоен ефект - ще действа дисциплиниращо на останалите от клуба PIGS.
                    Много ме кефи абревиатурата. Напоследък случайно или не са врътнали буквите GIPSI
                    Инак от поста ти се разбира, че колективна клауза е добре. А именно задействането и е лошото.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Greek bond swap participation rate rises to 58%
                      From talking-forex.com
                      Може вече да е толкова. Аз спрях да следя процентите. Най-ще ми е гот да станат около 80%. Тогава ще имаме волатилност и ще могат да се правят кинти.

Вече съм настроен и очаквам решението на RBNZ.

Коментар

Гледах тука по една телевизия преди малко едно предаване и казаха, че до момента само около 40% са се съгласили доброволно. Не знам колко е достоверна информацията, но утре вечер ще се разбере.
                        Вероятно това е схемата. Когато се разбере, че не събират необходимия % за задействане на колективната клауза Меркозито ще каже - съжаляваме, но направихме всичко което е по силите ни.....Кой ще се осъмни, че е нагласено...А казват, че нямало начин да ги изгонят Ще го направят, но преди това ще си направят PR. И ще има двоен ефект - ще действа дисциплиниращо на останалите от клуба PIGS.
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

GREECE: Creditor group says PSI participation up to 40.8%, E84 bn.
                          Greek bond swap participation rate rises to 58%
                          From talking-forex.com

Коментар

Гледах тука по една телевизия преди малко едно предаване и казаха, че до момента само около 40% са се съгласили доброволно. Не знам колко е достоверна информацията, но утре вечер ще се разбере.
                            Толкова са, но да не ти изглежда малко числото. В допълнение на тези проценти ще се смята дълга в ЕЦБ, Европейската банка за възстановяване и развитие, които в нарушение на всякакви пазарни правила, хем останаха в групата на частните кредитори, хем си суапнаха дълга на 100%, т.е. без загуба. Всъщност това беше поредния маляшки номер на римската максима: Разделяй и владей!

Да се надяваме, че частниците имат здрави дупета и няма да легнат пред подобен ултиматум от Гърция, защото това ще е дългогодишен крах за частното кредитиране на суверени.

GREECE: Creditor group says PSI participation up to 40.8%, E84 bn.

Коментар

58% преди 2 часа

Коментар

• Гледах тука по една телевизия преди малко едно предаване и казаха, че до момента само около 40% са се съгласили доброволно. Не знам колко е достоверна информацията, но утре вечер ще се разбере.

Коментар

Working...
                                X