IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще фалира ли Правителството на България през Q3 2011г?????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да фактите са си факти и черно-белия филм,екран е пред вас невежички.
    Ето ти какво е написал малоумника.

През последните няколко дни излязоха тримесечните финансови отчети към 12.2010г. на сектор държавно управление и КАКВО ДА ВИДЯ??????????????????
    А сега хубаво виж каква е дата на евростат.И до коя дата. хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      Да те от БНБ не работят със същата статистика.
      И Спеко-Споко е дал официален документ,но към 12.2010г. а данните в пдф файла са от евростат.И са към април 2011г.
      Какво излиза,че наистина невежите властват ...
      хахаха А бе хора оставете това правителство и тази държава.

Джоро,да точно аз ти ги предоставям,за да ти е отворят очите поне малко,а не с спеко-споко да си правите каквото си искате из форума.
      Ама тои и форума позволява,така печели и от вас.Ужас.

Жей,не си умерен оптимист,личи ти по написаното,може да си умерен оптимист в живота,но икономическите ти логически вериги предписват провал и фалит за държавата и цялата финансова система.
      Да тя цялата е поставена под въпрос последните три години.Но нека не позволяваме на депресията да ни замъглява в такива размери....

Уорлик има пълно говори по тоя начин.И по точно никои няма за какво да му се сърди,че бил се бъркал.хахах
      Ами човека е прав,днес и един германец се обяви за същото,че в съда имало два аршина.
      И това е реалността отвън навътре.
      Но съда е независим и като Дянков искаше да им ореже бюджета искаха да го съдят чак.
      Просто много големи далавераджии са всички по веригата,особено там.
      Вземи прочети поста на Спеко внимателно и задълбочено /ако можеш/ и стига вече с тия дивотии! Писна ми да си пишем празни работи от които няма никакъв смисъл. Това, че се опитваш на бялото да качеж, че е черно и обратно - мен въобще не ме грее. Фактите са си факти! Това е истината!!! ОК?

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
        Щастлив съм, че има такива пернати /схващаш същността на думата, нали?/, като тебе, които нон стоп ни заливат с някакви си данни от стъкмиски, като НСИ, интерпретирани по хиляди начини - на който, както му изнася и накрая достигнали до пернатия и той ми го предоставя, като факт и това било истината. Мерси... Още веднъж - благодаря ти за предоставените факти, ама нещо хич не ми се връзват. Спеко ти предоставя официален държавен документ в който се виждат всякакви цифрички, а ти ми се усланяш на някакви си журналистически писания и на нещо, което е съставено благодарение на НСИ. Много ти благодаря, но не ми върши работа. Препоръка: Изтрий си дупето с това, което си ми пуснал като линкове! За друго не става...

Да те от БНБ не работят със същата статистика.
        И Спеко-Споко е дал официален документ,но към 12.2010г. а данните в пдф файла са от евростат.И са към април 2011г.
        Какво излиза,че наистина невежите властват ...
        хахаха А бе хора оставете това правителство и тази държава.

Джоро,да точно аз ти ги предоставям,за да ти е отворят очите поне малко,а не с спеко-споко да си правите каквото си искате из форума.
        Ама тои и форума позволява,така печели и от вас.Ужас.

Жей,не си умерен оптимист,личи ти по написаното,може да си умерен оптимист в живота,но икономическите ти логически вериги предписват провал и фалит за държавата и цялата финансова система.
        Да тя цялата е поставена под въпрос последните три години.Но нека не позволяваме на депресията да ни замъглява в такива размери....

Уорлик има пълно говори по тоя начин.И по точно никои няма за какво да му се сърди,че бил се бъркал.хахах
        Ами човека е прав,днес и един германец се обяви за същото,че в съда имало два аршина.Щом престъпник с няколко престъпления е на свобода и има престъпни работодатели(претъпници),които не плащат,не е трудно да се направи извода,на посланиците западните демокрации.Ама нищо да си мълчат по добре,а уж искате демокрация.хаха
        И това е реалността отвън навътре.
        Но съда е независим и като Дянков искаше да им ореже бюджета искаха да го съдят чак.
        Просто много големи далавераджии са всички по веригата,особено там.
        Last edited by SoKoLoV; 27.04.2011, 01:20.

Коментар

• Az съм си купил каквото трябва, а кой лиже гъзовете на управляващите се вижда отдалече. Така, че първо провери твоята уста на какво лъха.

Дали да търса по темите кой пишеше, че най късно 2010 ще сме в ЕРМ2

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          ти вземи си купи австралийски долари , че до месец ще е 1,20 ...за неща които не разбираш не си отваряй устата защото лъха на кенеф

Коментар

...
            Аз ти казвам, че съм умерен оптимист, а ти ми викаш, че съм апокалиптик. Недей така бе човек Болят ме ръцете, само за това не ръкопляскам.
            А сега да зарежем глупостите - Както казах на 13.03.2010 г.:
            Забравете за Еврото като наша валута от 2013 година http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...8&df=8&dflid=3 В чакалнята също няма да влезем ... Защо, казал съм още преди.
            За Шенген, като ви казах, че няма да ни приемат като почнах да се напъват нашите, вие пак не "Ще ни вземат!" - хем ви го казах, дори преди още от вън официално да ви направят намеци, че нещо ви куцука. Да ама не! Не ни взеха. Кой излъга? Аз или някой от тия горе в София?
            Сега пак най-вероятно ще ни отрежат, просто търсят учтива форма да го направят.
            Западът не иска таралеж в гащите и не всички западняци са малоумници като гусин Урко - Уорлик де Впрочем дори Урко взе да влиза в час, дали защото от ЦРУ са му набили канчето, или вече има нова политика, но е факт. Фалит обаче тази година няма да има и долу казах защо. И не се цупете на SPEKO. Има нужда от всякакви мнения.
            Last edited by Jay Gould; 27.04.2011, 01:06.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
              Хахаха , тва пожарникаря ли ти го каза.

Бас на бутилка, че ще видим ЕРМ2 през крив макарон тази и СЛЕДВАЩАТА година.

Ние в ЕРМ щахме да влизаме 2009 година, после 2010 , я погледни каландара сега коя година сме.

Я виж невдянков как вече си трае по тоя въпрос.
              ти вземи си купи австралийски долари , че до месец ще е 1,20 ...за неща които не разбираш не си отваряй устата защото лъха на кенеф

Коментар

Ха,ам то тука много големи невежи се навъртали....
                Може ли зад глупостите си да имате други интереси,явно да.Ами пак сте жалки.

ето:
                http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/04...sheniia_mejdu/

а ето и оригинала....
                http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cac...2011-AP-EN.PDF

И така Джоро ли си,Петъра ли си или някои от малоумниците около него.
                Но с такива глупости няма как да се правите на разбиращи и можещи,всъщност пречите повече.А не помагате.
                Щастлив съм, че има такива пернати /схващаш същността на думата, нали?/, като тебе, които нон стоп ни заливат с някакви си данни от стъкмиски, като НСИ, интерпретирани по хиляди начини - на който, както му изнася и накрая достигнали до пернатия и той ми го предоставя, като факт и това било истината. Мерси... Още веднъж - благодаря ти за предоставените факти, ама нещо хич не ми се връзват. Спеко ти предоставя официален държавен документ в който се виждат всякакви цифрички, а ти ми се усланяш на някакви си журналистически писания и на нещо, което е съставено благодарение на НСИ. Много ти благодаря, но не ми върши работа. Препоръка: Изтрий си дупето с това, което си ми пуснал като линкове! За друго не става...

Коментар

• Хахаха , тва пожарникаря ли ти го каза.

Бас на бутилка, че ще видим ЕРМ2 през крив макарон тази и СЛЕДВАЩАТА година.

Ние в ЕРМ щахме да влизаме 2009 година, после 2010 , я погледни каландара сега коя година сме.

Я виж невдянков как вече си трае по тоя въпрос.

Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение

пак тази или следващата в ЕРМ2
                  Last edited by SStoilov; 27.04.2011, 00:48.

Коментар

• Имам чувството,че сте се превърнали в пълни "апокалиптици"
                    Какво стана с отчетите по голяма част от компаниите за q1 реализират печалби,както и положителна 2010г.И вместо да инвестирате,вие какво????Представяте го обратното,не били печалби и нямало развитие.
                    Ами на такива винаги съм казвал,че спят и когато се(ги) събудят ще имат леко главоболие.

Жей,Шенген още тази година с тия параметри пак тази или следващата в ЕРМ2 и в последствие евро,но не на 1.95....
                    А за туризма няма какво да говорим от колко години тренда там е нагоре и всяка година има винаги ръст.Ама нищо говорете си фантасмагориите,вече не виждате реалността,а какво да говорим за инвестиране и спекулиране.Ужас
                    А да не говорим,че такъв тип мислене царува тук на бфб.Резултата е ясен...

Коментар

• Не искам да си губя времето да обяснявам елементарни неща. Сериозно. Който споделя мнението на SPEKO да ми пише на ЛС за басове на каквито суми искат. До момента не съм получил нито едно предложение.
                      Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                      Ние на SPEKO поста сме го прочели, ама наистина бихме искали да чуем твоето "вездесъщо и височайшо" мнение. Може ли?
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        ....
                        За руснаците и НИ не е точно така. С новия закон който се прие тази зима има отлив на руски инвестиции в имоти. От самите руснаци се прие доста негативно. За разлика от нас някой страни в ЕС им дадоха доста по-изгодни условия за пребиваване и макар имотите в тези страни да са по-скъпи има известно насочване на там.
                        За туризма също не знам защо всичко очакват силен сезон?!
                        В нормалните години още около 01-15 април има туристи по морето, а тази година няма. Румънците са комшии, не туристи, но немци, баби англичанки, пенсионери, всички тия пролетни скакалци с пари който ги има и идват от 40 години туризъм, още април месец ги няма сега. Миналата година сезонът бе поне на север около 2 месеца, не повече. Сега ако стане на 3 пак ще е чудо. Времето обаче когато имаше по 6, че и 7 месеца туристи го няма от няколко години поне.
                        На юг от Сънито също сезона е къс. В Ахтопол миналата година ми казаха, че е имало туристи не повече от 20-30 дни, за разлика от предните 2 месеца в предни години. Направи ми впечатление, че учудващо за там миналата година туристите бяха около и над средната класа, но просто са били много малко. Ако сезонът е по-добър по крайбрежието от миналата година, добре ще е, но не чакайте чудо.
                        Мисля, че ще сме малко по-добре от миналата година, но основния поток който няма да отиде в Северна Африка ще го оберат Гърция и Турция.
                        В ЕРМ 2 със сигурност няма да влезем в 2013 - 2014, а дори за Шенген имам големи съмнения, поне в близките 2 години, от което губим доста големички суми всеки месец.
                        Печалбите тази година в селското стопанство ще са по-малки заради качените данъци. Дори цените да се качат, разходите ги има.
                        Зърнодобива е печеливш наисина, но там труда е силно механизиран и няма нищо ръчно или за което са нужни много хора.

Иначе и аз не мисля, че ще фалираме в 2011 година. По-скоро ще се теглят заеми за да се покрива положението и да се държи раята в София понахранена да не скача много. Щом 150 000 по Великден са ходили на почивки в Гърция, тук и там, значи поне там има с какво още да хранят администрацията и бизнеса който я обслужва. Ще теглят заеми, но ще се опитват да задържат положението. 2011 е я изкараме пълзешком, напред или назад няма значение, все ще е кал до ушите накъдето и да лазим. Умерен, много умерен оптимист съм.
                        Last edited by Jay Gould; 27.04.2011, 00:41.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ха,ам то тука много големи невежи се навъртали....
                          Може ли зад глупостите си да имате други интереси,явно да.Ами пак сте жалки.

ето:
                          http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/04...sheniia_mejdu/

а ето и оригинала....
                          http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cac...2011-AP-EN.PDF

И така Джоро ли си,Петъра ли си или някои от малоумниците около него.
                          Но с такива глупости няма как да се правите на разбиращи и можещи,всъщност пречите повече.А не помагате.

Коментар

Ето днешна новина за Спеко и другите болнави душици,които се явяват тук и от време на време пускат такива теми.

http://last.actualno.com/news_344054.html

Едва ли е необходима девалвация след като курса е 1.95,но ако продължаваме така,този фиксиран курс може да се ревизира надолу,при влизането на еврото.
                            И така....
                            Пернатия, да ти имам и източника на факти - актуално точка да не казвам какво и то интерпретирани според техните нужди. Халал ти! Да ти имам и данните и новините...

Коментар

• няма да фалира!

очаквам супер силен летен сезон в туризма, а покрай него и раздвижване по морските имоти в посока русия...

после ЕРМ 2 + нови свежи инвестиции от ЕС, защото доста фирми се ослушват имайки предвид валутния риск, който макар и минимален си е риск и трябва да се отчете на този етап.

лека

ПП миналата година земеделците изкараха добри профит, които според мен тази година ще бъдат реинвестирани. това ще доведе до някакво макар и мининално увеличение на заетостта , което комбинирано с турситическия сектор би трябвало да дръпне безработицата надолу...
                              Last edited by bertram; 26.04.2011, 23:37.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ето днешна новина за Спеко и другите болнави душици,които се явяват тук и от време на време пускат такива теми.

http://last.actualno.com/news_344054.html

Едва ли е необходима девалвация след като курса е 1.95,но ако продължаваме така,този фиксиран курс може да се ревизира надолу,при влизането на еврото.
                                И така....
                                Естестевено ,че трабва да се ревизира надолу!!!Не може с напечатаните картинки да искат да купуват на бат Пешо доматето!!!Бой по карцуните!!!

Коментар

Working...
                                X