IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дянков бори дефицита с най-дългосрочните книжа 15 г. ДЦК в евро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Възможно, леко встрани от темата, но, да споделя.
    Близък мой приятел, критично настроен към Дянков, преди две седмици, изведнъж, ама много, го похвали:
    Смята, че, никой, както Седянков, така добре не прави нещата в БГ финансите да изглеждат супер...на хартия.
    Тоест, че, умело борави с ... химикала.
    А, относно варианта "реклама", споменат малко по-долу, мисля, че, г-н вицепремиерът набира...кандидати за молебен.
    Тъй де, първо, им набутва тези ДЦК, а после, те, като се събудят с пръсти в контакта, и, щат-не щат, се юрват колективно да се молят, дано /да, но.../ нещата, някакси, ама, наистина, да се оправят.
    Че, току-виж, после, им врътнали още някоя врътка, хора като Монито и Милен Вълчев

Коментар

• Караиванов,

Може и Каролев да го викнеш??????
      Той мисля малко взема. Само 10000евро мисля????
      Какво са за Динко 10000евро? ?

Пешо,
      Ама пиши тук, да знаем кога да гледаме!

Коментар

• Алооо,
        Журналистът от кабеларката????????

Защо не питаш Миленчо????

Той е специалист по правителствен дълг и сега е без работа! Дава консултации, ама има ли клиенти????

Миленчо,

Знам, че всеки ден си във форума, тук????

Що не вземаш отношение?

хахахха
        Last edited by SPEKO; 11.08.2010, 14:27.

Коментар

• Тук е страшна трагедия!!!!!

Ще дам жокери:

Тази идея дойде от кръгът "Чичо Ран"!

Не знам дали идеята е на арменеца(съмнявам се, дори 99,99% съм сигурен, че не е), но беше представена от друг( на които му пуснаха идеята), който е доста дребна риба.

Аз ще си кажа мнението след около 4,5 месеца по тази тема.
          Сега, не искам да ви развалям настроението!!!

Сега е време за забавление
          http://www.blitz.bg/news/article/85115

Тея пари са малко за банкери, но са много за брокери на кредити!

хихихихи
          Last edited by SPEKO; 11.08.2010, 12:58.

Коментар

• Важно е като дойдат парите повечето да отидат в правилната посока а не да ги гушнат комисионерите и да си купят по един мерцедес за по 200-300 хилки. Нека ги инвестират в държавата пък да видим дали е грешно.
            Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Абе хора,това с 15 год ДЦК не пазбрахте ли че си е дългосрочна реклама на България.Та кой би купил такива дългосрочни книжа ако нещата не са започнали да се оправят в краткосрочен и средносрочен план.Явно не искате,не желаете,не ви стиска,закъснели сте с влизането и сега си хапете топките от злоба и се надявате някой да обърне на вашите български народни празни приказки и да ви изсипе на ниски цени,айде стига,няма нужда

Коментар

• Значи теглим кредити ?
                Ако това е успешен ход , защо управляващите не се хвалят.
                Не съм чувал медиите да гърмят за успешно пласираните облигации.

Коментар

• Бори той, бори. Ето отпуснал и близо половин милион на някаква созополска църква, пренесли и някви кокаляци там, дето щели да привлекат небивал чуждестранен поток инвеститори (в билетчета).
                  И аз при маймуните

Коментар

• Марияне ти пускаш тема за дискусия ,а на нея се закачат всички маймуни дето разбират от финанси ,колкото аз от ядрен синтез

Коментар

• Най-много да напарви далаверка като неговия предшественик Велчев ...

Коментар

• Сега в тази кризисна ситуация всеки е притиснат до стената и няма кинти или недостигат.Мони като намали административните и циганските разходи пари ще се намерят.

Коментар

• Първоначално изпратено от temida Разгледай мнение
                          Ами човека като е притиснат до стената и нема кинти, какво да прави. Да не забравяме, че все пак това е механизъм за набиране на средства все пак. Добро-лошо, оценките после, гледайте каква е действителността - държавата е ошушкана до дупка.

А, не е вярно това!
                          Например Здравната каса затри бая пари - къде са, кой е виновен, кой е в затвора?
                          Човека да спре да източва и да краде и да вземе да си намали разходите на администрацията.

Коментар

• хм

Ами човека като е притиснат до стената и нема кинти, какво да прави. Да не забравяме, че все пак това е механизъм за набиране на средства все пак. Добро-лошо, оценките после, гледайте каква е действителността - държавата е ошушкана до дупка.

Коментар

• Не виждам какво е уникалното на темата.Доколкото разбрах от статията,набраните средства от емисията ще бъдат използвани за покриване на стари падежиращи облигации.С две думи Мони Фалита просто си купува време.Който мисли че въпросните облигации са на далавера нека да купува,отделен е въпроса дали има пари и каква доходност ще достигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                                Темата е уникална и липсата на участие само по себе си говори, какво е нивото тук и в медиите!!!!!!!!!!!!

Катастрофално е нивото на 99% от финансовата общност в БГ и това е много удобно на комунистическите феодали, които пак са на власт!

То не може да се краде бе, другари!

Имам един познат, еврейн и той ми вика:

"Правя(гепим) аз пари , правя, ама за кого ли ги правя(пера)?"

ХАХАХАХХА

Кааква общост, финансова ли? Да си припомним един велик финансист и в момента - Левон Хампарцумян

Коментар

Working...
                                X