IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Danske bank пуска емисия облигации в левове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пешка, казваш, че е по-добре сами да си сложиме въжето и да си ритнем столчето, защото някой друг можел да го направи Нямам намерение да споря с теб - съгласен съм, че има определени рискове, но по-долу съм написал какво според мен трябва да се случи до края на годината

Коментар

• .... По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
      Със 70 М нищо не може да се направи. Въпреки ,че падането на борда са розовите сънищата на валутните спекуланти , но за Ситибанк ... и нещата и при нея не са розови ...

Коментар

• Алооо...."Книжата са емитирани в левове и са фиксирани към еврото."

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Пешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
          Май или не усещаш ... на св.Нагъзаки вече година и половина, или си мазохист и ти харесва ;-) The chois is yours дет се вика,така да се каже. Вече със сигурност знам поне един чиито кинти ще сме прибрали.Да видим кои са следващите?
          Караш ме да се смея за пореден път.Барабар Пешко с мъжете.
          Смехът ти някак си през сълзи.....след толкова загуби.......то не бяха покупки на 1600 , то не бяха и на 1500.....и на 1300 и на 1100 и на 1000 и на 800 и на 650 и след това взе да мечтаеш.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Пешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
            Май или не усещаш в .... на св.Нагъзаки вече година и половина, или си мазохист и ти харесва ;-) The chois is yours дет се вика,така да се каже. Вече със сигурност знам поне един чиито кинти ще сме прибрали.Да видим кои са следващите?
            И да научиш английски choice се пише.

Коментар

• Петре, ти все прибираш кинти като гледам още от едно време като произвеждаше хартиени чашки, после то не бяха уроци по форекс, превод на Wall Street Journal, финансов сайт, книги и не знам какво още (това са само афишираните във форума активности от 2001 насам) и от тогава все прибираш пари, като конгломерат си

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Май или не усещаш в .... на св.Нагъзаки вече година и половина, или си мазохист и ти харесва ;-) The chois is yours дет се вика,така да се каже. Вече със сигурност знам поне един чиито кинти ще сме прибрали.Да видим кои са следващите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                Забавно е как всяка подобна новина докарва Пецата почти до оргазъм
                Какъв оргазъм бе човек? Единственото нещо което трябва да се направи до изборите е да се девалвира лева с 30%-50% до изборите.Не се ли направи, жалнан ни майка......тогава нещата ще излязат извън контрол.Комунягите обаче няма да девалвират лева защото това ще ги обрече на тотален крах на изборите.И остава 2риа вариант - борда да се срине,което ще е още по-страшно.Ама те понеже знаят,че ще изгубят и оставят тази "екстра" на тези дето ще спечелят с надеждата,че като борда падна,хората пак ще ги изберат и ще им викат - Партио любима,ти баща ти майка !

Просто е. А аз пък се надявам БСБ и ДПС да спечелят,че тогава да им гледам сеира. Бюджета е правен да издържи до края на юли.Че после да ги видя червените и резняците какво ще правят ?!

Коментар

• Мда, сега ако имаме управление на място може да направи следното в рамките на 48 часа:
                  1.От утре ревизия на КФН във пенсионните фондове купили облигации , ако има други стопански субекти ревизия от НАП. Пенсионните компании специално понеже развиват бизнес под крилото на държавата могат да бъдат притиснати много лесно - вкл. служебно прехвърляне на партидите на осигурените лица към други компании.
                  2. Наливане на необходимите количества пари в черен ПР срещу тази банка
                  3.Индивидуални аудиенции на управляващите дир. на банките в Бг със Искров, Станишев , Миков и тн. където на всеки по отделно се подчертава че е нежелателно подпомагането на финансови атаки срещу финансовата стабилност
                  4.Изтегля се цялото дипломатическо представителство на Бг от Дания под измислен предлог
                  5.Наглася се някакво обвинение срещу управляващия сити в Бг и се арестува за 72ч. и временно се спира дейноста им до изясняване - за 3-4 дни.
                  Като се чета пази боже да имам власт някаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Май или не усещаш ... на св.Нагъзаки вече година и половина, или си мазохист и ти харесва ;-) The chois is yours дет се вика,така да се каже. Вече със сигурност знам поне един чиито кинти ще сме прибрали.Да видим кои са следващите?
                    Караш ме да се смея за пореден път.Барабар Пешко с мъжете.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Докато левовете в обръщение са покрити с евра опасност за борда няма. И преди да се пускат мнения е добре човек малко да се поосведоми по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                          Забавно е как всяка подобна новина докарва Пецата почти до оргазъм
                          Виж поста ми по долу
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Забавно е как всяка подобна новина докарва Пецата почти до оргазъм

Коментар

• Пешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Брее голям въпрос направихте за някви 70 милиона лева...ще бутали борда и не знам кви глупости
                                Имате ли представа какво са 70 мил. лева ? ...нищо не са. Толкова струва един голям хотел на черноморието /или 2-3 по-малки/
                                Това са джобни пари за мутрите и политиците, дето имат по 20-30 хотела, да не говорим за Мургина, за която и милиард нищо не е.
                                Вие за някви мижави 70 мил. ми разправяте че ще бутнели борда...смешници
                                Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

Working...
                                X