Пешка, казваш, че е по-добре сами да си сложиме въжето и да си ритнем столчето, защото някой друг можел да го направи Нямам намерение да споря с теб - съгласен съм, че има определени рискове, но по-долу съм написал какво според мен трябва да се случи до края на годината
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Danske bank пуска емисия облигации в левове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamПешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamПешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
Коментар
-
Петре, ти все прибираш кинти като гледам още от едно време като произвеждаше хартиени чашки, после то не бяха уроци по форекс, превод на Wall Street Journal, финансов сайт, книги и не знам какво още (това са само афишираните във форума активности от 2001 насам) и от тогава все прибираш пари, като конгломерат си
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamПешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorЗабавно е как всяка подобна новина докарва Пецата почти до оргазъм
Просто е. А аз пък се надявам БСБ и ДПС да спечелят,че тогава да им гледам сеира. Бюджета е правен да издържи до края на юли.Че после да ги видя червените и резняците какво ще правят ?!
Коментар
-
Мда, сега ако имаме управление на място може да направи следното в рамките на 48 часа:
1.От утре ревизия на КФН във пенсионните фондове купили облигации , ако има други стопански субекти ревизия от НАП. Пенсионните компании специално понеже развиват бизнес под крилото на държавата могат да бъдат притиснати много лесно - вкл. служебно прехвърляне на партидите на осигурените лица към други компании.
2. Наливане на необходимите количества пари в черен ПР срещу тази банка
3.Индивидуални аудиенции на управляващите дир. на банките в Бг със Искров, Станишев , Миков и тн. където на всеки по отделно се подчертава че е нежелателно подпомагането на финансови атаки срещу финансовата стабилност
4.Изтегля се цялото дипломатическо представителство на Бг от Дания под измислен предлог
5.Наглася се някакво обвинение срещу управляващия сити в Бг и се арестува за 72ч. и временно се спира дейноста им до изясняване - за 3-4 дни.
Като се чета пази боже да имам власт някаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamПешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПешка единствения, който се клати си ти.Върху х.я на св.Нагъзаки.По скоро Ситибанк / и Данске/ ще фалира до една година отколкото борда да падне.
Коментар
-
Брее голям въпрос направихте за някви 70 милиона лева...ще бутали борда и не знам кви глупости
Имате ли представа какво са 70 мил. лева ? ...нищо не са. Толкова струва един голям хотел на черноморието /или 2-3 по-малки/
Това са джобни пари за мутрите и политиците, дето имат по 20-30 хотела, да не говорим за Мургина, за която и милиард нищо не е.
Вие за някви мижави 70 мил. ми разправяте че ще бутнели борда...смешнициЖивота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
Коментар