Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Danske bank пуска емисия облигации в левове
Collapse
X
-
Тази тема трябва да се затваря вече, изчерпана е. Облигациите имаха падеж, Данске си оправиха суапа и така...Нито лева девалвира, нито нищо. Просто тука в тоя форум се изписват страхотни глупости. Данске Банк не е хедж фонд и има строг контрол върху риска, такива голи спекули срещу валути в Данске не правят....На тоя от колегите дето пише, че Данске Банк са листвани на борсата в Хелзинки, много поздрави. Данске Банк са датска банка листвана на борсата в Копенхаген (Omex). Част от групата е Сампо Банк от Финландия, ама те са третирани като бранч. Един от най-големите акционери е АП Мьолер (Мерск). Също Данске Банк не е националната банка на Дания, някой и това си го мислят...Хората си вдигат капитал в рализчни страни, има даже облигации в румънски лей и то при по-голяма лихва от тази на облигациите в лева....ми това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧОще е рано да се радваме, че е опазена стабилността на лева.
Днес чух някакви коментари за голяма дупка в бюджета на здравната каса- постъпленията от здравни осигуровки рязко са паднали. Това значи и с пенсионния фонд е така.
Бай ви Дянков има още много да дърпа юздите и дано намери подкрепа за това, че иначе може други да се смеят последни.
А ,пък Данске хич не ги мислете,верно има изработени ,но не са те.Един от коментиращите преди няколко дни е напипал нещичко.....
Коментар
-
Още е рано да се радваме, че е опазена стабилността на лева.
Днес чух някакви коментари за голяма дупка в бюджета на здравната каса- постъпленията от здравни осигуровки рязко са паднали. Това значи и с пенсионния фонд е така.
Бай ви Дянков има още много да дърпа юздите и дано намери подкрепа за това, че иначе може други да се смеят последни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановДа предположим, че с левчата са си ги шибнали на депозит
Всяка БГ банка миналата година щеше да им ги вземе на поне 10% лихва. Те със сигурност са спазарили поне 11.25%
Да предположим,че както крякаха "Оптимистите на БФБ" са ги нашили в БГ акции. Ами нали според собствените Ви думи СОФИКС е отбелязал ръст от 80% за 2009г.!?
Е как да загубят питам тогава? От какво? Хората значи са си направили тънките сметки и са изкарали пари. Дай Боже всеки му.
Да предположим че не са ги държали в левчета - нали залогът е бил в момента България да е на хала на Гърция но без подкрепата на еврото.
http://www.nasdaqomxnordic.com/share...rument=CSE1586
Ей-го голямото печелене на Данске .... личи
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от krasiiЙоги мога да заложа 1000 долара за 1 година ако искаш дай предложение как да стане
Освен това, доларът изобщо не ми е атрактивен. ))He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЧета и се чудя колко много невежество и андрешковщина има на едно място !
Данске били изгубили !?
И как загубиха,че хич не ми е ясно?
Да предположим, че с левчата са си ги шибнали на депозит
Всяка БГ банка миналата година щеше да им ги вземе на поне 10% лихва. Те със сигурност са спазарили поне 11.25%
Да предположим,че както крякаха "Оптимистите на БФБ" са ги нашили в БГ акции. Ами нали според собствените Ви думи СОФИКС е отбелязал ръст от 80% за 2009г.!?
Е как да загубят питам тогава? От какво? Хората значи са си направили тънките сметки и са изкарали пари. Дай Боже всеки му.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Чета и се чудя колко много невежество и андрешковщина има на едно място !
Данске били изгубили !?
И как загубиха,че хич не ми е ясно?
Да предположим, че с левчата са си ги шибнали на депозит
Е как да загубят питам тогава? От какво? Хората значи са си направили тънките сметки и са изкарали пари. Дай Боже всеки му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от krasiiЙоги мога да заложа 1000 долара за 1 година ако искаш дай предложение как да стане
Освен това, доларът изобщо не ми е атрактивен. ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasiiЩом не си готов да се занимаваш с подобни глупости се въздържай от такива коментариМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasiiЙоги мога да заложа 1000 долара за 1 година ако искаш дай предложение как да стане
Освен това, доларът изобщо не ми е атрактивен. ))
Коментар
Коментар