Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся следните български юбилейни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДобре бе тарикат-нумизмати - неплащачи
Ако добавя около 200гр. злато от пръстени и гривни и около 200гр. сребро от пръстени и гривни, както и един Дарвил от 1928г. и един джобен часовник от 1930г., ще добавите ли кешова стойност към монетите за да ми шитне някой студийце на Съни Бийч или сте тотално сбъркани клошари които чакат само кьоравото?
Естествено това не значи, че няма да се появи някой да ги таксува за 20-30 хил. лв.
Нямам препоръка за каквото и да е!
Коментар
-
Добре бе тарикат-нумизмати - неплащачи
Ако добавя около 200гр. злато от пръстени и гривни и около 200гр. сребро от пръстени и гривни, както и един Дарвил от 1928г. и един джобен часовник от 1930г., ще добавите ли кешова стойност към монетите за да ми шитне някой студийце на Съни Бийч или сте тотално сбъркани клошари които чакат само кьоравото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеКолко трябва да струват монетите на лорда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениестигат за свястна врата на гаража в който ще вкарваш файтона купен с парите от лендването..
Говоря серозно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениестигат за свястна врата на гаража в който ще вкарваш файтона купен с парите от лендването..
Говоря серозно!
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениевеселушки! КОй от вазе ще ми предложи прилична оферта за моето злато и стари пари. Йеката май се оказа неплатежоспособен. Някой даде ли студио в Съни Бийч ще го "позлатя".
Коментар
-
Говоря серозно!
Значи ще си ги пазя още три века. Да не съм умрял за една врата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМнения: 33
Днес, 20:48
Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
Коментар
-
-
Днес, 20:48
Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
-
Първоначално изпратено от penko77 Разгледай мнениетърся две стотинки и половина
Коментар
-
Малей, банда - трябва да скивате (или още по-добре да си купите) новата монета на БНБ - по секси пара не съм виждал. Технология, изпълнение, уникални !!!
Погледнете в сайтът на БНБ или в моят профил :
http://photo-forum.net/index.php?APP...&USER_ID=12362Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар