IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на е-отпадъци за извличане на благородни метали

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Osven tova ima nov zakon za elektronni otpaduci v EU ot 2006, koito zaduljava proizvoditelite na tehnika da subirat ostarelite si modeli i da imat grijata za tqhnoto reciklirane.

Коментар

• 6,5 do 7,5 mln. t na godina v Evropa s target v blizko bude6te 15 mln. t ne mi zvu4i kato da nqma surovina.

Коментар

• Сигурен ли си, че има суровина? Аз си мисля, че фирмите, за които just a trader спомена, имат изградена организация по събирането на тези отпадъци и нов играч трудно ще се намеси.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Za6to da e kusno? Az nqmam pretencii da sum purviq 4ovek v sveta, koito 6te se zanimava s tova. No kogato ima6 tehnologiq i surovina (a surovina ima predostatu4no) vinagi 6te nameri6 pazar za krainiq produkt.
          Prosto iskam da znam v otdelnite tehnologi4ni otpaduci, koito izbroih po-dolu kakvo koli4estvo cvetni metali ima

Коментар

• kusno si se usetil za tazi nisha na pazara. zaeta e!
            ve4e e zaeta ot nqkolko firmi,koito se zanimavat s tova ot dosta godini nasam.

Коментар

• Рециклиране на е-отпадъци за извличане на благородни метали

Zdraveite forumci! Slojih tazi tema, za6toto spored men v recikliraneto na otpaduci kato cqlo se krie ogromen potencial i za6toto imam nqkolko vuprosa, na koito se nadqvam da namerq otgovor tuk. Nai-vajniqt ot tqh e moje li nqkoi da mi kaje kakvi i kolko to4no blagorodni metali ima naprimer v edin komputar, televizor, radio, stereo, mobilen telefon, katalizator i t.n. 6te se radvam ako ima aktivno u4astie. Blagodarq predvaritelno![/b]
            Working...
            X