IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети и цената им

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако имаш идея ,бих искал оригинала, за цената ще се разберем!!!

Коментар

• За толкова мога да ти пратя снимка! Това е 18 карата!!!

Коментар

• Давам около 100 евро според качеството на изработка!

Коментар

• Еми като не знам цените, така е! Ако може да ми кажеш къде ги пише, ще съм ти благодарен!

Коментар

• Туканка стана битак... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Колко бихте дали за златно синджирче - 13 грама, 18 карата, италианско злато? На самото синджирче си пише Italy и 750.

Коментар

• Аферим тогава - договорихме... :-)

Коментар

• Имам и докуменченце и фактурчица.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Златният,да.Ама е вкъщи и сега не мога да ти дам подробности.15 грама,със св.Иван Рилски, 2000 бройки.
                    По-добре се разбери с мене - Вирусов купува на кило... имаш ли документченце? Имаш ли - купувам го...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Има си хубава тема, която аз си направих и вие серсеми не я ползвате.
                      H5N1 имам едим български лев от 2001 или 2002 беше не си спомням точно.Интересува ли те?
                      Принципно да, но не се интересувам от нумизматични рядкости, а от грамаж...
                      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Златният,да.Ама е вкъщи и сега не мога да ти дам подробности.15 грама,със св.Иван Рилски, 2000 бройки.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• КОЙ Е ТОЯ ЛЕВ? ЗЛАТНИЯТ ЛИ? И АЗ ТОЖЕ ИМАМ ОГРОМЕН КЪМ НЕГО ИНТЕРЕС !!!!!

Коментар

• Има си хубава тема, която аз си направих и вие серсеми не я ползвате.
                            H5N1 имам едим български лев от 2001 или 2002 беше не си спомням точно.Интересува ли те?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• 22-рий - просто бих се радвал да има ред... има прекрасна тема за монети туканка... :-)

Коментар

• KrisSofia, ако имаш за продажба, ми се обади... аз купувам...
                                на никого нищо не препоръчвам

Коментар

Working...
                                X