IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ветрогенератори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Хора, разсъждавал съм понякога - не е ли хитроумно да се набоцкат малки перчички в тунелите на метрото? Като минава влакът, ще ги врътка яко и те ще правят точец - не кой знае колко много, но може би достатъчно, за да се обмисли подобна идея. А и в тунелите вятърът е постоянен и духа винаги от една посока.
    Аха, много е хитроумно.
    А не може ли да се сложат и на опашките на кравите? И когато кравата си мята опашката ще произвежда ток. Може да зарежда батерии за gsm. Днес една батерия, утре една батерия...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от streltsi777 Разгледай мнение
      Интересувам се от готови проекти за ветропаркови -oсигурявам финансиране
      Защо ти трябва толкова рискована работа? Възвръщаемостта е ниска, бавна - защо не се огледаш по-добре? Или търсиш да си потрошиш парите? Срамота, казвам ти. Има по-читави работи от това.

Коментар

• Хора, разсъждавал съм понякога - не е ли хитроумно да се набоцкат малки перчички в тунелите на метрото? Като минава влакът, ще ги врътка яко и те ще правят точец - не кой знае колко много, но може би достатъчно, за да се обмисли подобна идея. А и в тунелите вятърът е постоянен и духа винаги от една посока.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ветропаркови -oсигурявам финансиране

Интересувам се от готови проекти за ветропаркови -oсигурявам финансиране

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
            1) vestas - VWS (denmark) за ветрогенератори

за слънчеви има много, но аз бих гледал

2) FSLR First Solar
            3)YGE Yingli

Изводи сам може да си направиш като видиш цените.
            Благодаря ти много

Коментар

• Имаше време, и азписах тук. А сега, просто си месля:
              "Електрогенератори" - генерират електричество.
              "Ветрогенератори" - би трябвало да генерират вятър.
              Ами това са вентилатори бе хора !

Коментар

• 1) vestas - VWS (denmark) за ветрогенератори

за слънчеви има много, но аз бих гледал

2) FSLR First Solar
                3)YGE Yingli

Изводи сам може да си направиш като видиш цените.

Коментар

• Някой може ли да ми каже чуждестранни компании производителки,че навсякъде само за зелена енергия чета.Да видим как вървят акциите им.

Коментар

• Предлагам ветрогенератори, кеш или лизинг, възможно е и преотстъпване на процент от проекта срещу ветрогенератори.
                    За последното е необходимо да са налице всички документи и разрешителни до фаза строеж.
                    При интерес:
                    0884099225
                    h.l.nestorov@gmail.com

Коментар

• Вземи разрешение за строеж, становище от НЕК и ми се обади.
                      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Продавам земя със сменен статут за ветрогенератори, от които: 2 MВ са в землището на село Селце, Община Каварна и 1 МВ e в землището на село Могилище, Община Каварна.
                        Телефон за контакти 0888/213 752. Без посредник.

Коментар

• готов проект за ветрогенератор

Продавам локация за ветрогенератор за 1MW в района на гр.Блчик с всички необходими документи -проект,строително
                          разрешение,окончателен договор за присъединяване с ЕОН-Варна 8.8 дка на 5км от морето.
                          Цена 85000 EUR. Тел. 0898 686 570, e-mail : grg_popov@abv.bg

Коментар

• даааааааа

- колко глупости могат да се напишат, когато се омешва истината с лъжи - и все си мисля, че "даскалите" трябва да са в услуга на бизнеса и да не се мислят за по умни - просто е - ако бяха - щяха да работят за себе си и за повече пари - ;-))) ...

Коментар

• http://www.chambersz.com/novini/35-n...vata-moshtnost

Ветрови атлас показва къде да се строят ветропаркове.
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Продавам готов проект за 1 ветрогенератор 2MW

Продавам готов проект за един ветрогенератор 2MW, с ОКОНЧАТЕЛЕН ДОГОВОР за присъединяване с Е.ОН в гр. Шабла (с. Горичане). Извадени са всички разрешителни: влязъл в сила ПУП, сменен статут на земята, разрешение от РИОСВ, ВИЗА и т.н. Проекта е с Разрешение за строеж и съответно с готов и одобрен строителен проект с всички части. Строителството може да започне веднага! Точката на присъединяване е на по-малко от 1200м. За контакти: Андонов 0887/305 471

Коментар

Working...
                                X