IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Заключвам темата. Тук освен тирене и обиди няма друго.
    Неспособни сте и нямате желание да водите нормални диалози. Едни и същи хора нон-стоп дъвчите едно и също. Вече по n-брой пъти всеки си написа мнението.
    Пирамид, ако някой се интересува от това, което подарявате, да се свърже с вас на ЛС.
    रादोस्त

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Mateev, това че не си заслужава въпросните електроуреди - перални и съдомияли да имат топлообменници просто виси във въздуха при положение че се предлагат на пазара такива с топлообменници.
      Дани, човекът е нервен. Вижда, че не може да ни прекърши и сега, от яд, треска го тресе. Никакви данни не е снемал "истински" в дома си, т.к.няма у себе си нашия продукт. Съответно, ВСИЧКО ОСТАНАЛО, не издържа никаква проверка за правдоподобност. БИХ ДОПУСНАЛ някакво подобие на такава единствено, ако Матеев би имал от нашите икономайзери на разположение и не бе се обозначил като толкова злобен и презрял фактите, както го гледаме от година и нещо. Следователно, да иде да лъже малките деца в детската градина.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Mateev, това че не си заслужава въпросните електроуреди - перални и съдомияли да имат топлообменници просто виси във въздуха при положение че се предлагат на пазара такива с топлообменници.
        Разбира се, че се предлагат. Техните производители обаче не са НАГЛИ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ, и въобще не се хвалят с разни космически икономии. Просто скромно цитират факта, че уреда им е оборудван с подобно съоръжение, и нищо повече.

        Наличието на тези машини обаче е още един довод човек да не си купува тръбичка, защото жестоко ще се цакне ...

        Коментар


        • Mateev, това че не си заслужава въпросните електроуреди - перални и съдомияли да имат топлообменници просто виси във въздуха при положение че се предлагат на пазара такива с топлообменници.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Имхотеп

            Матеев намери ли нещо за павлето?
            В интерес на истината днес ми беше тежък ден с много работа, и буквално забравих за него. Иначе за това, че крие данъци, вече съм почти 100% сигурен. Самият факт, че той се покри и повече не се вясна във форума говори за същото. Бас ловя, че днес е обикалял по разни институции да си регистрира фирма. но той не знае, че има 5-годишна давност за деянията му. Казвам деяния, а не престъпления, но истината е, че неплащането на данъци е престъпление, и наказанията са по Наказателния Кодекс. Делата по Наказателния кодекс са безплатни. Достатъчно е съвестните граждани само да сезират прокуратурата, и нататък съдебната система поема нещата в свои ръце.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Те също ги знаят тези неща много добре, икономията на ден няма как да е една стотинка. Тока е 24 стотинки за киловатчас, 1 стотинка е само 40 ватчаса, с толкова може да се свари едно кафе.
              Една миялна машина с 1 kWh измива една камара чинии, чаши и прибори за хранене. Този 1 kWh струва 20 стотинки, а ако е късно вечер - още по-малко. Икономията от тръбичката е само 4%, защото е с 10 пъти по-малка площ от професионален силно оребрен топлообменик.

              От тези начални данни смятаме 20 стотинки * 4% = 0.8 стотинки икономия на ден. Написах 1 стотинка, че по-лесно се възприема, но дефакто икономията е по-малка от 1 стотинка.

              Същите са и изчисленията за една преалня, която също с изпира 6 kg пране само с 1 kWh. Ако на нея се монтира тръбичка, пак ще има икономия, но пак ще е по-малко от 1 стотинка на ден.

              Това е голата истина, а доказателството е ИЗМЕРВАНЕ НА РЕАЛНАТА КОНСУМИРАНА ЕНЕРГИЯ в продължение на цял един месец посредством Smart контакт с вкраден в него прецизен измерителен чип на напрежение, ток и мощност, които след това се натрупват като статистика, и човек може да си ги изтегли като файл или да ги разгледа на една красива графика.

              Моите цифри са верни, защото са плод на конкретни измервания. Цифрите на Пирамид са една голяма ЛЪЖА И ИЗМАМА, защото са получени с чесане зад врата и гледане в тавана. Та той дори не знае как се мерят енергии ... Ръгнал е там едни термометри, с които мери градуси по Целзий, а после във форума цитира космически количества киловатчасове уж като икономия ...

              Как е възможно да изгориш реален ток само за 20 стотинки, а измамника след това да се бие в гърдите, че от този ток бил икономисал цял 1 лев? ...

              Коментар


              • Имам предвид да се постави под стандартно корито, просто друг сифон.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                  Те пет градуса стигат но в идеалният случай са два. В реалният са 0.2 градуса.
                  А честният търговец може да вземе няколко бройки на консигнация. Когато нищо не се продаде, ще ти каже да си ги взимаш обратно. Или ако искаш, да плащаш наем за рафта на който стоят.
                  10+ са градусите. Който го може го може. Който не - седи и мрънка.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Поддушово корито се слага за нула време и не е хамалогия защото са от акрил - леко е и не е топлоемко, връзката към студената вода за проточния бойлер може да отвън и с една тръба която е хромирана и фитинги да не се разбиват плочи. Не знам как е в САЩ, но ако е за Чикаго и българите които масово са шофьори на камиони, тези ще си изкъртят плочите в банята без да се замислят - последното нещо което ще искат е да се съобразяват е с бойлер за топла вода. Може да се измисли така че да не се разбива, само монтаж.
                    Чакай. Кой казва, че топлообменът, се прави в коритото? Никога не съм го казвал тук. Първоначално, и аз мислех така, направих прототип на корито...и резултатът, беше пълна скръб. Така че, другаде е.

                    Коментар


                    • Поддушово корито се слага за нула време и не е хамалогия защото са от акрил - леко е и не е топлоемко, връзката към студената вода за проточния бойлер може да отвън и с една тръба която е хромирана и фитинги да не се разбиват плочи. Не знам как е в САЩ, но ако е за Чикаго и българите които масово са шофьори на камиони, тези ще си изкъртят плочите в банята без да се замислят - последното нещо което ще искат е да се съобразяват е с бойлер за топла вода. Може да се измисли така че да не се разбива, само монтаж.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        По мои впечатления 5 градуса стигат, става работещо от неработещо. А са убийственно удобни. Попадаш примерно при търговец който е компетентен, може да ти даде правилен съвет и избора ти се предлага - това което много хора ще изберат е проточен бойлер, защото разни смарт работи каквото и да си говорим точно това ти трябва да се събразяваш кога ще се включи и кога ще има топла вода..не ти стигат другите неща. Най хубавото е като ти трябва топла вода, пускаш го и тече топла вода. Обаче търговеца честно ще ти каже - мощността им не е достатъчна, а особенно ако входящата студена вода е по студена и си до там, проточния бойлер се отхвърля като вариант.
                        Те пет градуса стигат но в идеалният случай са два. В реалният са 0.2 градуса.
                        А честният търговец може да вземе няколко бройки на консигнация. Когато нищо не се продаде, ще ти каже да си ги взимаш обратно. Или ако искаш, да плащаш наем за рафта на който стоят.

                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Имхотеп, няма да се запуши, все едно да се запуши тръбата от мивката към класическия сифон..не че е невъзвожно но трябва да е по скоро нарочно.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • По мои впечатления 5 градуса стигат, става работещо от неработещо. А са убийственно удобни. Попадаш примерно при търговец който е компетентен, може да ти даде правилен съвет и избора ти се предлага - това което много хора ще изберат е проточен бойлер, защото разни смарт работи каквото и да си говорим точно това ти трябва да се събразяваш кога ще се включи и кога ще има топла вода..не ти стигат другите неща. Най хубавото е като ти трябва топла вода, пускаш го и тече топла вода. Обаче търговеца честно ще ти каже - мощността им не е достатъчна, а особенно ако входящата студена вода е по студена и си до там, проточния бойлер се отхвърля като вариант.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                              Цялата работа е там, че устройството не работи.
                              И друго - проточен бойлер не се среща масово. Използвал съм навремето като спираха топлата вода за профилактика. Ама това е за една-две седмици. И кво, да си разкъртя банята за това?
                              Но да вземем например един блок или къща която няма парно, а има бойлер. в САЩ например това е масово. И кво се получава - разкъртваш си банята за да сложиш корито което да топлообменя. Как си ги представяте тия работи не знам. После, водата която изтича е мръсна, в нея има сапун, мазнотии, космарлаци и други неща които ще се отлагат по стените на това нещо, и в крайна сметка ще го запушат. Въобще за тези неща може да си говорите чисто хипотетично, а практическо приложение нямат.
                              Добре де, ето вземи търбичката. По-долу написах някои забележки, в реални условия ще се запуши след първото миене на чинии. Прав ли съм или не?
                              Седнал си. На моя. Щото пак "коментираш" неща, които, НЕ ПО-ЗНА-ВАШ. НЕ ПОЗНАВАШ.

                              Коментар


                              • Да, с нетърпение чакам Матеев да се включи и да каже за другия измамник.
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X