IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

    Здравейте, на 25 години съм и наскоро ми хрумна една гениална идея за сериозен бизнес. Търся бизнес инвеститор, с който да реализираме идеята,като печалбите ще се делят по-равно! Накратко става въпрос за разширение на GOOGLE ТЪРСАЧКАТА(МНОГО СЕРИОЗНА ИДЕЯ). И не, не се шегувам,първи Април за шегите мина! Пазя си идеята от това някой да ми я открадне, за това ще ви помоля да не ме питате каква ти е цялата идея, напиши я и от тоя тип въпроси.

    Целта е да се направи отделна платформа, като разширение на GOOGLE ТЪРСАЧКАТА. Идеята не е да се прави нова търсачка като БИНГ,GOOGLE и т.н.!!! Идеята е за нещо,което до сега не е правено в света!

    Знам,че тука е много вероятно да има сериозни хора,че във фейсбук още преди някой да знае цялата идея започва с ама аз искам по-голям процент,къв си ти, ти нямаш пари и т.н.... Търся бизнес партньор,който знае за идеите,че струват много пари. Не става нито без идеята,нито без парите и двете са от ключово значение!

    Много моля в темата да не пишат селски бекове и някви такива хора,дето гледат как да прецакат някой , или пък са някви адските скръндзи и гледат максимално да не дават пари! Хора дето викат аз как ще давам пари за тва, за онова и т.н. да не ми пиша моля.Също така моля да не пишат хора дето казват аз как ще ти давам пари на тебе и т.н., при стартирането на някакъв бизнес пари се дават за много неща,а не се скръндзиш(в рамките на нормалното де). Също така да се знае- не искам да прецакам никого!!!! Има всякакви хора и тези,които мислят да се правят на интересни, също да не пишат в темата моля. Благодаря предварително!
    Last edited by fearlessss8; 06.04.2021, 11:42.
Working...
X