Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеРужа Игнатова знаете ли я? Собственичката на ONE COIN КРИПТОВАЛУТАТА,с която чрез полу-измами забогатя резко. Даже сега пак действа с ONE LIFE криптовалутата или каквото е ONELIFE де.
Тя не е била програмистка и защо аз да не мога да успея с яката ми идея? Нали намеквахте как ще успея като не съм програмист, еми РУЖА ИГНАТОВА как е ''успяла''?
Коментар
-
Ружа Игнатова знаете ли я? Собственичката на ONE COIN КРИПТОВАЛУТАТА,с която чрез полу-измами забогатя резко. Даже сега пак действа с ONE LIFE криптовалутата или каквото е ONELIFE де.
Тя не е била програмистка и защо аз да не мога да успея с яката ми идея? Нали намеквахте как ще успея като не съм програмист, еми РУЖА ИГНАТОВА как е ''успяла''?Last edited by fearlessss8; 18.04.2021, 08:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какви акъли си тръгнал да даваш на други хора, като собственият ти живот е пълен провал във финансов и в семеен план. Какво - искаш и младежа ли да се провали като тебе, и да го завлечеш на дъното в калта?
Коментар
-
fearlessss8, според мен ако направиш същото което правят западняците които идват в България да учат и си вземеш една милионерска диплома няма да сгрешиш, записваш медицина и се хващаш яко да четеш. Не ти трябват гугълски идеи и инженерни специалности, цял живот ще си по очи и безработен ако не с двата крака поне с единия ще си в армията на безработните.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да те окуража и да не те разочаровам, едновременно: Ако е вярно всичко това, може и да излезе работник от теб, в някоя фабрика. За останалото, ще трябва да си напишеш домашното, докато си на работа. Иначе, съжалявам, може да попаднеш в лоша компания а, оттам насетне, не се наемам да прогнозирам. Трябва ти подреденост, системност, прецизност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
Много неща, да преинсталирам компютри,да играя компютърни игри ,да боравя с бормашина, да боравя с мултицет и поялник,да правя някви супер прости уеб сайтове с някви програми/сайтове, да правя някви малки ремонти с поялник, да ловя риби с въдица и макара, да инсталирам различни версии андроид на смартфони, да готвя някви прости манджи като спагети, имам потенциал да се науча да заварявам, мога да боравя с флекс, мога да снимам добре(както снимки така и видео), мога да управлявам готови уеб сайтове. Със сигурност мога и друго , просто сега не се сещам!
Коментар
-
Много неща
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНещо от търговия с недвижими имоти??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А какво можеш?
- 1 like
Коментар
-
Е аз не съм търсил изцяло за 100% от идеята ми,че да ми я откраднат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Голяма грешка - търсил ли си в Гугъл идеята ти вече е открадната. Търсачката ползва AI и филтрира яките идеи. Особено следят за идеи търсения от български айпита.
Коментар
-
РОВИЛ СЪМ В GOOGLE И ИДЕЯТА НЕ Е НАПРАВЕНА ДО СЕГА НИКОГА!!!
- 1 like
Коментар
Коментар