IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разбрах защо fearlessss8 не иска да вземе моите 5 милиона и с retro_69 да му станеме ортаци
    Ясно му е, че тук само гении като supertrader и Pyramid са му на нивото

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
      Господина със S8-МИЦАТА май още дълго ще си я кара с това мислене...
      Не го гледай него. Виж там, стегни се и се оправи с Неволята щото, нямаш приходи и -както я караш, скоро, още няма да имаш.

Коментар

Господина със S8-МИЦАТА май още дълго ще си я кара с това мислене...
        Ма.ни го...Виж го каква е скръндза...Предлага 20 лева за супер яката ти идея...Наглост!

Коментар

• Господина със S8-МИЦАТА май още дълго ще си я кара с това мислене...

Коментар

Нека да не звука достоверно! Това ми е целта, по-тоя начин да се отсеят измамниците,несериозниците и прочие!
            Момент: Току-що, отсяха...ТЕБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Мммм...то ясно. Ала подходът ти е грешен. Към хората. И не звучиш достоверно.
              Нека да не звуча достоверно! Това ми е целта, по-тоя начин да се отсеят измамниците,несериозниците и прочие!
              Last edited by fearlessss8; 25.04.2021, 00:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Случайно да си забелязал опашка от инвеститори с куфарчета с пари, които да се редят на опашка пред тебе и да се бият кой първи да те посипе със злато? Когато забележиш такава, тогава ти ще поставяш условията. Засега обаче условията ще ти ги поставя някой друг, ако въобще се намери такъв.

Ето аз ти правя оферта - разкажи идеята си във форума и аз ще ти дам 20 лева. Помисли си много сериозно върху тази оферта, защото по-добра няма да получиш през целия си живот.
                D2 S8 ЛИ ? Първата генерация.

Коментар

Ми писнало ми е от някви миризливци в градския транспорт, в метрото много рядко има миризливци. ЕДИН САПУН ТВЪРД НА ПРОМОЦИЯ Е 0,50 СТОТИНКИ! ШАМПОАНИ ИМА ПО 2-3-4 ЛЕВА НА ПРОМОЦИЯ.
                  Аха. Ще се возиш на метро. ТОВА ВЕЧЕ, Е НЕЩО. За мерцедесите, на този етап, забрави.

Коментар

Не!!! Но нямам подкрепа от родителите за какъвто и да е бизнес, не съм цъфнал и вързал! Нямам подкрепа от роднини! Ситуацията е оправяй се сам както можеш!
                    И правилно. Защото, бизнесът НЕ Е въздухарска работа, както опитваш да ни го изкараш. Сериозно е, а ти се ебаваш.

Коментар

Вече съм измислил как да се печелят пари от идеята. Ако дойдеш като инвеститор, няма да ти се налага да го мислиш това!
                      Мммм...то ясно. Ала подходът ти е грешен. Към хората. И не звучиш достоверно.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        barbaron , с производство наистина се изкарват пари. Едно оборудване което е сложно да се направи понеже има машини които не са универсални и трябва да се построят за целта, в последствие е предимство и ти осигурява да си единствен на пазара поне за известно време през което ще спечелиш достатъчно много. Влагат се суровини и енергия и цената на която се продава е разходите умножени много пъти, например в това което коментираме суровините в лева ще струват 3 лева с енергията и на колкото и да го продаваш пак ще е в пъти по скъпо 5-10 пъти. Разбираш ли защо Китай забогатя много ?
                        НИЩО не разбира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аха, разбрахме те. Ти ще си специалиста по харченето на парите, а някой друг трябва да мисли как да ги спечели. Особено ме впечатли със служебната кола лично за тебе .... Каква си я представяш - Mercedes S класа или Audi S8? А собствен шофьор и едрогърда секретрка ще си назначиш ли?

И не разбрак какво въобще ще правиш в този офис, след като участието ти във фирмата се изчерпва с 1 минута разказване на уж "гениалната" идея и след това ставаш абсолютно непотребен поради липсата на каквито и да било качества в тебе.
                          Вече съм измислил как да се печелят пари от идеята. Ако дойдеш като инвеститор, няма да ти се налага да го мислиш това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ами той описа метод де факто. Това, че не знае дори как да си опише “идеята” не значи, че не е патентоспобна .

http://intelektualnasobstvenost.com/...обност/
                            Не знам, дали си срещала на живо изискванията за патентоване на метод но, аз съм. Това, което той направи, беше бегли загатване за това, КАКВО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРЕДСТАВИ на клиентите, нищо повече и, В ТОЗИ МУ ВИД, не е нито метод, нито преброяване на калинки. Нищо не е.
                            И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО не е "разкривал".

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Сирак ли си?!
                              Не!!! Но нямам подкрепа от родителите за какъвто и да е бизнес, не съм цъфнал и вързал! Нямам подкрепа от роднини! Ситуацията е оправяй се сам както можеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Pyramid, и на мен ми прилича много на такава работата, просто е прочел и е решил - аз пък защо да нямам такава идея ? Може пък да стане нещо, пък и градския транспорт не му понасял, сам си го казва.
                                Ми писнало ми е от някви миризливци в градския транспорт, в метрото много рядко има миризливци. ЕДИН САПУН ТВЪРД НА ПРОМОЦИЯ Е 0,50 СТОТИНКИ! ШАМПОАНИ ИМА ПО 2-3-4 ЛЕВА НА ПРОМОЦИЯ.

Коментар

Working...
                                X