Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Залагания
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
и още нещо: от хазарт се правят много пари (ако разбира се си от правилната страна) Това ми го е казал приятел, собственик на хазартен бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
А, аз 1лв, че БХ ще инсценира ваксинирането си със безобидна течност, до месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗалагам 50 ст., че Балбалонът, е петинезаконен пра-правнук на Наполеон. Ся, той се прави на 'алтафффф и си трае, ама вече се разчу и казват, асанитарите,били в бойна готовност повишена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Спри с пиенето и легни малко преди нова година да се наспиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗалагам 50 ст., че Балбалонът, е петинезаконен пра-правнук на Наполеон. Ся, той се прави на актаф и си трае, ама вече се разчу и казват, асанитарите,били в бойна готовност повишена...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
И аз съм почти предубеден за победата му.. Остава да видим какво ще стане..
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеHaй-гoлeмият пoлитичecĸи зaлoг в иcтopиятa: бивш бaнĸep зaлoжи $5 милиoнa зa пoбeдa нa Tpъмп - money
Дали знае нещо,което ние не знаем???
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
и още нещо: от хазарт се правят много пари (ако разбира се си от правилната страна) Това ми го е казал приятел, собственик на хазартен бизнес.
P.S. Има няколко описани случая, когато играчи също прилагат яко математиката, и намират някоя трудно забележима пробойна, която организаторите не са предположили, че някой ще види и използва. Но когато видят това организаторите, а те виждат винаги, тая пробойна се запушва с промяна в условията и бизнеса си продължава да е печеливш.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Навярно вече продал залога си от х3.00 на х1.27, и е със печалба х 1.73
Коментар
Коментар