IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Виждам че искате само да се хвалите и псувате другите каруцарски.
    Смесвате МРЪСНА С ЧИСТА ВОДА ПРИ ПРОБИВ.
    ЗА ТАКОВА НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВЛИЗА В ЗАТВОР.
    НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ТАКОВА НЕЩО ДА МИНЕ ЕС РЕГУЛАЦИИ
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар


    • Чувам, задавали се гласове, държаватада спасявала инвестициите на инвеститорите. Дейба вашта вяра дейба, а досега къде гледахте? Като ви се казва, ето тук са предпоставките нещата да са сигурни, де гледахте бе, глупаци?

      Коментар


      • ...Прочее, Павел и аз не сме точно убедени, че Публиката изобщо има понятие, за какво става дума. След като се намериха достатъчно ... Нискоинтелигентни наивници, да вкарат милиони в измамата ИП, едва ли са останали интелигентни тук, които да осъзнаят, каква великолепна и истинска Възможност предлагаме ние. Е, колкото-толкова. Покупко-продаватели. Потребители.

        Коментар


        • Очаквам Глупостта на родния „инвеститор” да бъде наказана подходящо от пазара.

          Коментар


          • Интересно, докога форумът още ще функционира , или пак ще бъде сринат. Вчера, като се вкисна, и чак сега виждам, Павел е успял (след много опити) да си вкара целия пост. Ако някой още си въобразява, че ... как беше...го "мамят", намира Павел в София, виждате се, раговаряте, виждате и другите му работи, пипвате (има един прототип и при него, без да е монтиран) ... Пък после, като осъзнаете (КОЙТО И АКО!), че цялата световна икономика се срива, скоро едва ли ще се съживи, ще има още много сривове в цени, индекси, безработица и т.н., хората ще започнат отново да пестят и т.н.
            Не съм сигурен, че ще разберете очевидното: че, ВСИЧКО ТОВА (изброено по-горе,++), са предпоставки за търсене на нашите продукти а те и целевият ни ПАЗАР( ЕС, Азия, Африка,Аедтралия и лат.Америка) от над 5 милиарда Евро, са реално инвестиционно убежище с повишен потенциал за възвръщаемост. ТОЧНО СЕГА, КОГАТО ВСИЧКИТЕ измислени и безсмислени ваши " инвестиции" и др.глупости, заради които, мнозина, ще "гризват дръвцето".


            Който разбрал-разбрал. Идва време "тарикатите" да носят вода на "баламите".
            Last edited by Pyramid; 09.03.2020, 17:13.

            Коментар


            • За кой ли път: От часове, партньорът ми опитва да публикува но, „някак”, „системата” едно, че му „редактира” (да се чете, „ОРЯЗА”) първия пост но, и не допуска следващ.

              МОДЕРАТОР ! ? !

              Коментар


              • Тук има едни зли сили, които, спират коментарите на Павел.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Тези тук, Павле, са просто словоблудци. Заеби ги. Нищо не разбират.

                  Виждам, че е започнало, но все още е странно спокойно.Трудно ме убеди, но реших да се включа, защото трябва да има солидарност все пак. Бях зарязал "форумния живот", но както се казва - това е като да караш колело, на което като се качиш и след 10 мин. нещата стават ясни като паднеш по очи... След като те разпъваха на кръст, клеха, целиха с какво ли не, малко и аз да се позабавлявам…Редно е да се появи и втория такъв - "мошеник 2".

                  Колеги, помолих Тодор да публикува няколко линка, защото се наслушах, начетох и нагледах на какво ли не - по отношение на проекта. Следете през следващите седмици, даже бих казал два месеца - какво ще публикувам за проекта. Ще си обясняваме нещата вече като в "детската градина", явно това е начинът. Едни имат само теории, умствени полюции и подобни, а други имаме - процеси, разработки, тестове, проби, грешки, опити, надграждане с години, ясна посока и т.н. Това е огромен процес, който големи компании правят с години, така че кои сме ние да се правим на по-велики и да прескачане етапи - да си мислим, че всичко става за 2-3 години и дрънкане из форумите. Тодор показва само 30-40% от проекта - малка есенция от нещата. Има продуктова линия, така че е несериозно всичко това, което се случваше тук…Въздържах се, но дойде времето малко по-сериозно да влезем, вече с безспорни доказателства, плод на 6 години неспирна работа. Правил съм, проектирал съм, разработвал съм и съм продавал труда и продуктите си на пазара. Не говоря само за нашия пазар, защото не го смятам за такъв, но и през него се минава по пътя за онзи…истинският.

                  Знам как не се нарушават правила на форум, така тук има всичко, но не и нарушаване на правила! Не случайно го накарах да публикува това, защото знам, че не е реклама...Целта ни е само и единствено ПРЕЗЕНТАЦИЯ, а не РЕКЛАМА, защото е проект, в който трябва да се инвестира и не е масов продукт на пазара!!! Реклама се прави, когато нещо се продава масово, а не е в проектна форма!

                  Знам, че той от доста време ви показва проекта и смятате, че се бъзикаме. Казах му, че щом искате да видите какво се прави, да ви покани...Но нищо, кръгла нула и изпокриване по дупките. Заповядайте в Горна Оряховица и той ще ви покаже нещата, елементарно е приятели. Аз съм в София, но реално там е разположена цялата опитна установка и различни материали свързани с проекта. Както очаквах след онази покана и предложение - думите на много хора тук бяха по-големи от делата и действията им, когато опре до отправяне на предложение да се види нещо и да се влезе в реални действия. Наясно съм, че "думите" по тези географски ширини, надхвърлят реалното действие, но все си мисля, че може да има един или двама, а и толкова са ни необходими като инвеститори. Другото е пълнеж и не ни касае. Това не е шегичка, а продукт, така че когато се докарат нещата до това ниво, спорът е излишен. Заявили сме реални и изпълними неща, а не излишна грандомания и надскачане на някакви безумни обещания - с летва и без да преувеличаваме. Маркетингът е нож с две остриета - от опит го знам. Тодор също разбра, че едно може да обещаем, но идеята е да го изпълним като хората. От там насетне всичко друго е в плюс. Следствие от натрупване във времето и доказване на продукта, когато се експлоатира до по-висок капацитет. Дотогава ще помоля за градивност и желание да се видят нещата на живо, иначе всичко е адски общо, емпирично и на теория изговорено, от всякакви "капацитети и мислители". Доста години правя това - да проверявам теорията в практиката и обратно - да връщам по формата на анализ, изводи и конкретни ползи, под различни форми. Докато едни говорят, други действат, анализират действията си и получените резултати, на база на сериозна самокритика в проектния процес.

                  За мен България е средство, не е пазар, камо ли място за реклама, че и клиенти…нека сме сериозни!!! Дребна серия за старт и няколко проекта като сгради за верификация, нищо повече не ни е необходимо тук! Познавам добре мисленето на "потребителя" тук и не ме привлича грам тази среда, от доста време, защото тя не е градивна и дава нищо на някой, който създава нещо. Това е добро място да понатрупаш някаква основа, да опиташ някакви неща и да изпробваш процеси - за тестова среда ни бива, но за нищо друго не ставаме тук. Има само теория, липса на градивност и огромно его, а с тези неща не се отива на външен пазара! Тук всичко ми беше средство, а не цел. Тодор знае защо и съм му го казал. Не случайно редица мои продукти, както и партньорски такива, следващите 2-3 години се подготвят за външни пазари. Това тук, нещото, която го наричат "пазар" е по-скоро като лаборатория за нас, после нещата отиват където трябва…Всичко това го написах с оглед на събития, свързани с този проект, като тема във въпросния форум. Някои хора, на които написаното им изпреварва движенията на ръцете, краката и най-вече на онова в главата, си личеше отдалече. Нищо лично, но бяха безумни, общи и нелепи тъпотии....Нещо като хоби - да сочим, но без да знаем защо, ей така за хейта и тъпотата, която я има в изобилие навсякъде из родината.

                  Иначе кой съм аз...За да не кажете, че създавам само течение във форума. Да се знае кой какво прави, когато се споменават такива сериозни думи като "продукт", "пазар", "клиент" и т.н. В уеб сайта има достатъчно неща, който има търпение и време да разгледа: https://solo-form.com

                  Last edited by Павел Влахов; 09.03.2020, 13:05.

                  Коментар


                  • Тези тук, Павле, са просто словоблудци. Заеби ги. Нищо не разбират.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнение
                      Привет, партньоре!
                      Ти си здрасти.
                      А тук, цари униние.
                      ​​​​​​

                      Коментар


                      • Привет, партньоре!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          Плати ли си за реклама?
                          „Реклама” - кога продаваш продукт. Малко раничко е, не мислиш ли?

                          Коментар


                          • Плати ли си за реклама?
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                              колко енергия на ден се спестява
                              500 kWh.
                              - от 500 изделия.
                              зависи, дали и по колко се използва. Може и нула, може и двойно. Ако не ползваш, точно нула.
                              Last edited by Pyramid; 07.03.2020, 10:57.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                ...И, СТРАХ продължава да мори добитъка, а вече сме в криза...
                                колко енергия на ден се спестява

                                Коментар

                                Working...
                                X