IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Дали да не ги оставим на мира, а, Павле? Това са едни уплашени хорица, дето си стискат нещата в Бурканбанк и се посират от страх някой да не им ги "вземе". Представяш ли си шашавицата, след като и Матеев, този мил човек, дето им разправяше "истините" за Голямата Работа и тихомълком, с тръпка и по тяхно желание, си прибра милиони от цялото слънчасало братство, и той не смее. В момента, Негово Магарешко Благополучие, се тресе от вируса и също като редица други предпочете, вместо да се изправи пред света и да даде възможност на милиони да си връщат всеки месец по няколко евро и да натрупа сам от това милиарди, да ... извози, като "ограмоти" хиляди. И да мрънка, как всички били "безотговорни" и застрашавали света, едва ли не.
    Сега, слънчасалите, я си вземат, я-не лелеяните милиони но, Матеев прибра техните, а останалите баламурници, тук се правят на "велики". После, като видят триумфа на цялата ни продуктова линия, ще запеят друго но, затова са БАЛАМУРНИЦИ, щото, когато евтино може да влязат със значителен дял, си чоплят в носа и приплюват, кой бил "измамник" , вместо да проверят лично, как стоят нещата. Заеби ги. Нищо не става от тях.
    Който е в София от тях, може да дойде да се види с теб, който иска - да дойде в Г.О. но, това-едва ли. Видяхме ги, „разбирачите”. Те и да мислят самостоятелно, НЕ СМЕЯТ. Ако им видиш темите във форума - какво да били купели, по колко да го били продавали, какви акции от на майка си оная работа да препродавали... СКУКА И ТЪПНЯ НО, ТОЛКОВА МОГАТ.
    "Инвеститори". ХА-ХА-ХА!

    ДРЕБНА, ШУБЕЛИВА СПЕКУЛАНТСКА ЦАЦА, БЕЗ ВИЗИЯ. Само се чудят върху кого да паразитират.
    А ние сме обявили, инвестицията, която търсим, е между 200 и 300К.
    Last edited by Pyramid; 04.04.2020, 15:34.

    Коментар


    • Вече 6-та година убеждаваме много хора, водим понякога и безумни спорове, но с аргументи и доказателства, защото се стремим да сме обективни, а не само да се хвалим. Дойде времето, в което нашите доказателства са прекалено много, на база постигнати резултати. Смятаме, че и световните тенденции в тази сфера са в наша полза, така че не сме закъснели. Нещата се случват в правилния момент. Натрупванията и реалните резултати доведоха до минимално поддържано КПД от 50%, който процент расте с всяко изминало събиране на данни и техният детайлен анализ. Струва си не само да сме оптимисти, но и да погледнем смело към пазара - в коя новострояща се сграда, ресторант, хотел, жилищен комплекс, бизнес сграда или каквото е там, да монтираме няколко десетки или стотици "икономайзери". За целта се изисква първоначална инвестиция, така че сме в процес на набирането на тази инвестиция и намирането на партньор/и в лицето на инвеститора/рите. Всеки физически продукт носи добавена стойност, къде повече, къде по-малко. Реалисти сме, така че искаме и човекът срещу нас да е такъв. Той инвестира, а не губи парите си в този проект! Наложено е всеобщо схващане в България, че инвестицията трябва да е с бърза и голяма възвращаемост, без рискове и с гарантиран успех. Изключително обречен и ограничен начин на мислене, който води само до едно...нищо. Винаги се изисква осъзнаване и поемане на групов риск, защото го носят абсолютно всички в проекта! Готови сме да отправим предизвикателство на пазара и в конкретната пазарна ниша, че нашият продукт работи и можем да го докажем. Вече 6-та година разработваме, усъвършенстваме, надграждаме, изпитваме и упорстваме с резултати под всякаква форма, че от този продукт има смисъл. На този етап насреща ни има само думи и теория, а ние имаме продукт и реални аргументи зад него. Ние сме заявили нещо реално и сме определили минималните нива, до които достигаме, без да се изхвърляме и да надскачаме себе си и възможностите на продукта. От там насетне знаем, че може и още, но нека направим първите стъпки и ще разберат всички какво имаме...Когато нещо се използва с различен интензитет и натовареност, се отчитат във времето определи резултати. Също зависи и от мащаба и разпространението на продукта - броя на продуктите, които се използват и в каква среда (тип сграда, помещение и съответните му цели), както и колко често се използва продукта. Ако чуете някой, че има продукт, който се използва непрекъснато и на 100% през цялото време...значи да си скъса веднага всички свои дипломи, по каквото и да било. След определен период на експлоатация на продукта, се виждат ползите и ефекта от натрупването им във времето - минимум една година. Едва тогава някой може да спори и да ни опонира какъв ефект има този продукт върху живота и ежедневието на хората, както и цялостният му ефект върху икономиката - на "микро" и "макро" ниво.

      Подготвяхме във времето и втори "продукт", отново в същата посока, с който много категорично можем да заявим, че концепцията ще се верифицира още повече като работещ принцип. Той също носи реални и измерими ползи, дори още по-осезаеми като ефект. Основната концепция на двата проекта е: оптимално оползотворяване на остатъчната енергия от топлата вода при използването ѝ в кухненски и общи помещения с мивка, както и в банята. Използвайки в този процес - остатъчната топлинна енергия на топлата водата, преди тя да изтече в канализацията, след използването ѝ. В случая това се отнася за "HTEconomizer - система за пестене на енергия" - https://solo-form.com/project/sistem...e-na-energiya/ Флагманът и основната система, на чиято база се крепи и втората разработка - "Ecoboil - система за баня" - https://solo-form.com/project/sistema-za-banya/ Там нещата са още по-любопитни, защото се отнасят до използването на вторичната енергия от топлата вода в банята - по време на къпане. Идеята е да изместим бойлера и да го съчетаем с още няколко принципа в една конкретна система, разработвайки хибриден продукт. С цел да затворим един оптимален и функциониращ цикъл в един краен продукт. Казвам го с усмивка, но и с реални аргументи зад тези думи, защото са налице. Хората, които ме познават и са наясно какво правя, знаят че за да кажа всичко това, аз лично го подлагам първоначално на интензивна разразработка, изпитания, критика и съмнения дали работи. Доводите са трупани години наред. При мен проекти по-малко то 2 години няма - говоря за онези, които са насочени към пазар и реални клиенти. Между 3 и 5 години са желателни като цикъл за разработка на продукт - както се случва в реалния свят, икономика и пазар. Разбира се, че периодът зависи от финансирането, но по-малко от 2,5 години интензивна работа и без да се спира, не би било реалистично, че може да се достигне до качествен краен продукт. Всеки, навън в реалния свят прави същото, така че кои сме ние да се мислим за по-умни от далеч по-развити икономики и компании?!? Мисля че рядко някой може да излезе след 6 години и да говори просто така, въобразява си, че е направил нещо, заедно със своя партньор. За 6 години сме си направили труда да го проучим, подложим на съмнения, интензивна разработка и изпитания, за да разберем дали е възможно, това което сме постигнали. Да, възможно е и се случва!

      Не е случайно, че говорим за уж нещо познато на всички, поне така казват, но в същото време никой не го е виждал в действие и като продукт с реално приложение. Само се носи легенда, че не било ефективно и не било постижимо. Въпросът е какво залагаш като нива на възвръщаемост, в какви условия, както и какви очаквания имаш от продукта си. Затова повечето хора не достигат до продукт. Независимо дали имат постижения на теоретично ниво, полезен модел или изобретение, а това не е гаранция за нищо. Повечето, даже бих казал масово залагат очаквания за 100% ефективност от характеристиките на продукта, което е адски грешен подход. Това е безумие само по себе си и затова никога от подобни неща не се получава продукт. Има и още различни причини, но това е друга тема...Гони се сляпо някаква непостижима ефективност и КПД, в нечие въображение. Така не се прави продукт. Залагаш от 5% до 50% ефективност - нещо, което можеш да покриеш реално със своя продукт и го изпълняваш на практика. Вече какво може да се постигне над предела, това се доказва само и единствено от експлоатацията на продукта във времето.

      Вторият наш проект, който е естествено продължение на концепцията на "HTEconomizer - система за пестене на енергия" е "Ecoboil - система за баня" - https://solo-form.com/project/sistema-za-banya/ Той e в първоначална прототипна фаза. Първият и основен проект, който е в по-напреднала фаза и готов за внедряване в производство е "HTEconomizer - система за пестене на енергия". Тези проекти са с много конкретни цели – съчетание от разумно използване на природен ресурс като водата, пестене на първоначална електроенергия, използвана от нагревателя във водосъдържателя за загряване на водата, а от там произтичащото от всичко това "пестене на пари". Фактори като натрупвания на ефекта във времето, с оглед на тип и брой на помещения, в които са разположени тези продукти, трябва да се отчитат при един основен анализ. Всичко това може да ви даде някаква картина на мащаба, а тя не е за пренебрегване. Не говорим само за финансовия, а и за социалния аспект, защото нещата се отнасят до отношението ни към ресурс като водата - начинът, по който я използваме и мащабите на нейното потребление за определени нужди. Тя носи безценна енергия и ние трябва да се научим да я ценим и използваме оптимално. Начинът ни на живот вече го изисква! Нека обърнем внимание на всичко това, защото израз като "зелена енергия" не е случаен или просто "модерен". Отнася се до малките детайли, които като ги вземем и съберем, се образува общият проблем, който трябва да решим. Ако не пълното му решаване като такъв, то поне намиране на пътя за неговото постепенно преодоляване, с помощта на подобни продукти и адаптирането им в нашия бит и ежедневие, които са основна и неразделна част от нашия живот.

      Това са реални и истински иновации, но и в същото време продукти, които решават конкретен проблем, а не някакво измислено „перпето мобиле“. Един доказан вече в годините и изпитан достатъчно в конкретни условия продукт – аргументиран, верифициран с експлоатация, анализ на данни и реални показатели. Има определен процент и ефект върху онова понятие, което всички подмятат постоянно – „зелена енергия“. Освен основната му концепция за „регенериране на енергия от отпадната топла вода, след използване ѝ“, той притежава социален елемент и има огромен мащаб ако влезе в повече сгради, домове и адаптирани за случая места. Не сме се отказали от него и ще направим всичко възможно това да излезе на пазара и да се покажат реалните ползи и ефекта от него.


      Проектът - https://solo-form.com/project/sistem...e-na-energiya/
      Product Website - http://hteconomizer.com/
      Facebook – https://www.facebook.com/hteconomizer/
      Video (Facebook) - https://www.facebook.com/hteconomize...0788875783709/
      Instagram – https://www.instagram.com/hteconomizer/
      LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/hteconomizer/
      Pinterest -
      https://www.pinterest.com/hteconomizer
      Last edited by Павел Влахов; 04.04.2020, 13:13.

      Коментар


      • Тотален спеч. По пързалката, на Голямото Потъване...
        ...А, от години, какво ви пее радиото, а?

        Коментар


        • Промяна във фасона на форума ли наблюдавам? Интересно

          Коментар


          • Ейййй, скриха се мишоците. А после, някой ще разправя, че имал "високо доходни, 12%" фин.инструменти. И смях, и грях.
            Last edited by Pyramid; 21.03.2020, 18:51.

            Коментар


            • Сега ще ви разкажа, защо България е сред бедните,: Защото, повечето "инвестират" глупости и в глупости. А възможността е ТУК.

              Коментар


              • Да напомним: В започналото ново световно преразпределяне на богатствата, се преразпределят ВЕЧЕ НАТРУПАНИТЕ ТАКИВА. Съответно, когато действаме с изпреварване и, внесто да чакаме да ни орнемат по еди ули друг начин вече натрупаното а, вместо това, вложим в генерирането на ноео,
                1.Практикуване изпреварващ удар
                2.Възползваме се от темението, вместо да позволим да ни отвее
                3.Запълваме пазарна ниша с всички предпоставки за висока доходност, вместо свиване на печалбите
                4.и т.н.
                НАШИЯТ СЛУЧАЙ Е ТОЧНО ТАКЪВ.

                Коментар


                • Ето, предстои спад в жизнения стандарт на хората, а способността да се връщат по 5-6 лв на месец (ВСЕКИ МЕСЕЦ!) някои, обявяваха за ... малка, незначителна, глупава едва ли не. Да, У НАС, са толкова. В Европа -според разликата в стандарта - до 2-4 пъти по-висока. Имаме пазар за милиарди а тук, т.нар."инвеститори,"/шменти-капелатори, мен ако питате/ още се канят да спекулират на финансовите пазари...без да знаят, колко дълбоко ще е дъното, кога би могло изобщо да се възстанови и доколко и кой от големите изобщо би отказал да ги налапа, щом са такива риб0ци. Имаше едни тролци също които, без да има дори един "измамен" и без да са видели нищичко наяве, побързаха и до последно, твърдяха, че www.hteconomizer.com било "измама".
                  Та, чудя се, ще ли ви дойде на всички (или поне, на някои?) акълът, да вложите в реална продуктова линия, или ще продължите мухите да лапате. Според науката, нямат изядане, т.е. за всеки глупак ще има доволно...
                  Last edited by Pyramid; 18.03.2020, 02:48.

                  Коментар


                  • Думата ми беше, че не им помагате така да си множат парите, ами работите ЗА задълбочаване на кризата. Правите мечешка услуга на родния „икономически елит”. Един вид,
                    „ - Много мило от ваша страна” но, „редакционната ви намеса” Е Контрапродуктивна.

                    Поздрави.

                    Коментар


                    • Модератор, що се нервиш? Обясних простичко, че я карат към тресавището, а гледам, тук
                      вие държите да няма инвестиционна култура? Нека губят, какво толкова: Те се изживяват като „инвеститори” а, вие там, с големия парцал и бухалките, сте на заплата...

                      Коментар


                      • Да не забравим Екипа:
                        1.НИЕ СМЕ ИСТИНСКИ, ЖИВИ И ОТГОВОРНИ. Доказвали сме го не веднъж и дваж.
                        2.НИЕ ДЪРЖИМ НА ДУМАТА СИ. И -тук ще се повторя - ЛИЧНО ПОЕМАМЕ цялата отговорност за нашите чеда (разбира се, в частта, която зависи ЛИЧНО ОТ НАС).
                        3.НИЕ ДАВАМЕ МАЛКО ОБЕЩАНИЯ. И сме в състояние да ги преизпълним.
                        ...
                        Докато, всякакви други, „сигурни инвестиции”, сме ги виждали. Черният им лебед, вече кацна.

                        Коментар


                        • Всички споменати (сори, ако съм пропуснал някого), както и многото, дето ни питаха „ама как не сте се отказали”, „на какво се надявате” и т.н., нека чуят ясно и еднозначно:
                          1. СЪЗДАЛИ СМЕ НЕЩО ИСТИНСКО, ВЕЩЕСТВЕНО, РАБОТЕЩО. Многократно, каним да се види в действие.
                          2. Работоспособността му е доказана в продължение на три и половина години.
                          3. Икономически, политически, психологически и ред други предпоставки, са в полза на нашата ПРОДУКТОВА ЛИНИЯ И НЕЙНОТО ТЪРСЕНЕ.
                          4.Пред нас, е НЕОБХВАТЕН ПАЗАР, по-широк и по-ненаситен от всичките им там имоти, кюлоти и др.глупотевини. Изчислява се над 5млрд Евро.
                          5. НИЕ ПОЕХМЕ ВСИЧКИ НЕГАТИВИ ДОСЕГА, ПОЕМАМЕ И ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ЧЕДА.
                          6. НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ И НЯМА НАЧИН ДА СЕ ОТКАЖЕМ.

                          Ето, просто е

                          Който друг намери нещо по-дълбоко обосновано и гарантитано като приход, да ни пише, да се посмеем.
                          Last edited by Pyramid; 13.03.2020, 19:26.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнение

                            Приятел, преди да говориш наизуст, се мисли. Ако обичаш преди да коментираш и да вадиш заключение, се гледа клип, снимки, схеми и т.н. После се задава въпрос, защото видимо не си наясно какво сме проиграли и как сме решили даден проблем! Как ще стане пробив, ти ми обясни...Не видя ли едно нещо, което и Тодор в клипа го спомена - нарича се "отклонителен-смесител". В случая и на клипа сложихме такъв под формата на батерия, но по-удачния вариант е да е отдолу в шкафа, до основното изделие. За да не се задължава хората с наша батерия. Имаш ли представа, че потока го успокояваме по определен начин и потока на водата няма как да пробие стената.

                            Хайде преди да коментираш, попитай и не мисли на глас. Хем не си гледал нещата, хем се чудиш нещо и гадаеш, хем се изпуска неподготвен и вадиш заключение. С толкова много несъответствия в един коментар как да те взема насериозно аз или Тодор, ми не мога...хахахаха. В същото време си мислиш, че си прав, това не е коментар за мен...не знам какво е. Мислиш ли, че не знаем какво се случва вътре в изделието, след безброй опити през годините. Какви регулации, съд...бля, бля, бля...

                            Абе тези глави между раменете ги използвайте най-после за мислене. Ако се затрудняваш да го разбереш - попитай и ще ти бъде отговорено. Тодор засегна проблема и как сме го решили. Гледаш, внимаваш и питаш! Не очаквай друг тип отговор, защото ако беше тръгнал с въпрос, а не с грешен извод и някаква констатация, щеше да ти бъде отговорено нормално! Не се чуди на средата тук и около теб защо е такава и не се случват много градивни неща, защото от изтървали се хора, които не внимават и не питат, се получава така.
                            Павле, той този, Импотецият, satz, national power и разни такива, все безсмислени, вече съм ги виждал, виждал, виждал... Сами не са в състояние да направят нещо смислено, само, като папагали, бля-бля-бля, да разправят за „измамници” и т.н., без да са видяли и докоснали, каквпъо и да е. Казвам им „форумни хиени”: Страхливи, вмирисани, когато цар Лъв (Истината)вършее, никакви ги няма. Седят си някъде, тпчат лиги, а от „инвестиции разбират”, колкото от НИ и финансови спекулации. (Купи евтино, чакай, моли се, продай скъпо). Тъпо, еле.ентарно, ограничено. Или, едни други, дето „усвояват”. ДОТУК им стига въображение, съображение, „интелект”.
                            ​​​Ама ето, дойдоха едни други времена...да ги питам, какъв ще Го джвакат. ИДВА ГОЛЯМОТО ЗАТУВАНЕ ИИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ. ЩЕ ГУБЯТ.
                            НЕКА ИМ.
                            Last edited by Pyramid; 13.03.2020, 19:27.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Виждам че искате само да се хвалите и псувате другите каруцарски.
                              Смесвате МРЪСНА С ЧИСТА ВОДА ПРИ ПРОБИВ.
                              ЗА ТАКОВА НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВЛИЗА В ЗАТВОР.
                              НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ТАКОВА НЕЩО ДА МИНЕ ЕС РЕГУЛАЦИИ
                              Приятел, преди да говориш наизуст, се мисли. Ако обичаш преди да коментираш и да правиш заключения, се гледа клип, снимки, схеми и т.н. После се задава въпрос, защото видимо не си наясно какво сме проиграли и как сме решили даден проблем! Как ще стане пробив, ти ми обясни...Не видя ли едно нещо, което и Тодор в клипа го спомена - нарича се "отклонителен-смесител". В случая - за клипа - сложихме такъв под формата на батерия, но по-удачният вариант е той да е отдолу в шкафа, до основното изделие. За да не се задължават хората с наша батерия, а и не е икономически оправдано да се прави под формата на батерия, има достатъчно унифицирани продукти в тази област, че да ги задължаваме с собствен такъв. Адаптираме все пак нашия продукт към всичко останало, а не обратното. Имаш ли представа, че потока го успокояваме по определен начин и той няма как да пробие стената...едва ли имаш идея за това. Поне от коментара ти не личи, че си разбрал, а е адски елементарно обяснено защо го има това допълнително изделие. Виж, за да разбереш - това е "система" от три изделия, която възпроизвежда конкретен процес и с различни цикли, които зависят от използването на продукта. Всичко това ще е скрито и се намира под мивката.

                              Хайде преди да коментираш, попитай и не мисли на глас. Хем не си гледал нещата, хем се чудиш нещо и гадаеш, хем се изпускаш неподготвен и правиш заключения. С толкова много несъответствия в един коментар, как да те взема насериозно аз или Тодор,...ми не мога...хахахаха. В същото време си мислиш, че си прав, а това не е коментар за мен...не знам какво е. Мислиш ли, че не знаем какво се случва вътре в изделието, след безброй опити през годините. Какви регулации, затвор...бля, бля, бля...

                              Абе тези глави между раменете ги използвайте най-после за мислене. Ако се затрудняваш да го разбереш - попитай и ще ти бъде отговорено. Тодор засегна проблема и как сме го решили, а и върху това сме акцентирали доста усилия през годините, както и да проиграем всичко. Гледаш, внимаваш и питаш! Не очаквай друг тип отговор, защото ако беше тръгнал с въпрос, а не с грешен извод и някаква констатация, щеше да ти бъде отговорено нормално! Един съвет: Не се чуди на средата тук и около теб защо е такава и защо не се случват много градивни неща, да не кажа почти никакви, защото от "изтървали" и "изпуснали" се хора, които не внимават и не питат, се получава така.
                              Last edited by Павел Влахов; 14.03.2020, 12:10.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                Виждам че искате само да се хвалите и псувате другите каруцарски.
                                Смесвате МРЪСНА С ЧИСТА ВОДА ПРИ ПРОБИВ.
                                ЗА ТАКОВА НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВЛИЗА В ЗАТВОР.
                                НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ТАКОВА НЕЩО ДА МИНЕ ЕС РЕГУЛАЦИИ
                                Голям смехъ. И показва ПЪЛНА несъстоятелност и неграмотност, поради НЕпознаване на материята...
                                ...За разлика от нещо маалко по-друго:
                                Преди 2 /две години/, по това време, тчаха съгласувания с белгийското посолство и, на 29.Март 2018, при мен, в гаража, "за половин час", на път от изложение на военна техника към букурещкото летище, се "отби" Joseph Marra, инженер и водещ мениджър на GDTech Engineering (www.gdtech.eu), да говорим за мултиплексираното сондиране. Понеже, там нещата се оказаха прекалено мащабни за една компания (момчетата мислели, че ХОП !-и-ГОТОВО!) той се загледа в прототипа на икономайзера, коато всички виждат във видеоматериала, сайта, който имаме и т.н. Дойде "за половин час" и остана повече от 2 ( ДВА !) часа. Човекът - може да се допитате до посолството на Белгия, търговски отдел - ми сподели, че намира обекта за високо технически готов за реализация и ми предложи да окажат съдействие за математическото оптимизиране в момента, в който се организираме с инвестицията. Понеже, подобни фирми идват по такива места основно с търговска мисия ( да ни предлагат стоките и услугите си ), за ТОВА, той бе опълномощен. За "другото", нещата лягат на българската страна.
                                И, ето, тук, се изпада в поредната дълбока Криза, поредни нещастни кухавейци врещят, че щели да си "изгубят парите", ако "икономиката била спряла да работи за НЯКОЛКО ДНИ"
                                А аз, за ПОРЕДЕН ПЪТ, обяснявам:
                                1.ПРИ НАС, нещата СА под контрол. Защо ? Ами, защото, Инвеститорът става РАВНОПРАВЕН съдружник.
                                2.ПРИ НАС, ПРИХОДИТЕ /дори в Криза/ са гарантирани от ред икономически, психологически и дори, политически ПРЕДПОСТАВКИ, които, отдавна, изтъкваме но, на Задник, каквото и да обясняваш, той, СИ ОСТАВА ЗАДНИК и, докъдето му акълът, дотам, му и сигурността на парите.
                                3.ПРИ ПРОДУКТИТЕ НИ, "смесване на мръсна с чиста вода", просто е физически изключено още на етап проектиране, т.к. не може да навлезе вода от място с по-ниско налягане в обем с по-високо налягане, защото - ДА ВНИМАВАТ ЗАДНИЦИТЕ - водата, самопроизволно, започва да изтича от мястото със свръхналягане навън. Т.е., от чистата към мръсната.

                                Накратко, за да коментираш, трябва да си запознат, а вие се боите...

                                ГУБЕТЕ СИ ПАРИТЕ, ТОГАВА. ТАКА ВИ СЕ ПАДА.
                                Last edited by Pyramid; 13.03.2020, 18:15.

                                Коментар

                                Working...
                                X