Първоначално изпратено от Павел Влахов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А сега си представи, www.bpo.bg те канят, да ти издадат патент за това чудо. Какво правваш? Аз, например, взех първом да проверявам подобни хрумки, а ти?
Това с анализа и проучването ще ги стресира. Ако им кажа на колко места се влиза и как се прави анализ...После какво им правят в патентно ведомство...с клизма. Искам да видя каква ще е реакцията им като разберат какво значи "релевантен", "изобретателска стъпка", "новост" и куп други. Искам да видя много неща, защото ми е страшно любопитно - да ми кажат как се патентова и кои били изобретатели и кои не. После ще чакам новата дефиниция за "идея", "изобретение" и "иновация". Очаквам дълбоките прозрения на твоя "габровски приятел".
Другите не ги отчитам, защото са "родени теоретици", докато най-много искам да видя какво говори човек, който би трябвало да знае какво казва. Много ми е любопитна трактовката и подхода за това какво е една интелектуална собственост. Все съм виждал да се чете, както "Дяволът чете Евангелието", но скоро на подобно нещо не бях ставал свидетел. Нека видя още...аз се усмихвам и забавлявам истински. За теб не знам...Last edited by Павел Влахов; 04.06.2020, 02:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнениеЕй така, просто се включвам за разнообразие. Епично е, признавам си. Тошо, голяма забавление пада тук - с тези опити за оборване, гадаене, проучвания, анализи, умозаключения...и какво ли не още.
За една бройка да ме спечелят, обаче ще ги оставим още - в теория и предположения. Предложих ти да им покажем какво имаме още, за да разберат защо нашето е еди какво си...Обаче като видях дефинициите на един тук какво е "изобретение" според него, ще го отложа. Искам да чуя още, така де, да прочета. От 15 години се занимавам с тази любопитна материя и знаеш в каква посока. Такива обяснения не бях чел никога. Научавам нещо ново...хахахахаха. Ще го покажа на патентния специалист, с когото работя, за да се посмеем заедно.
Голям кеф, признавам си. Ще си запазя удоволствието и ще гледам още цирк. Искам да се насладя на изключителните прозрения. Видя се, че кураж няма в нито един от тях...Ей така, да дойде да унижи проекта на място, ако може разбира се. Даваме всяка възможност за проява на мъжество, а не да се лутат като мухи без глави в обобщения и някакви теории. Даже пари не искаме, а да дойде един смелчага при теб и да видят някои неща. Искам да видя погледа му, когато му се покаже, а докато гледа ще чуе всичко, което явно някои се правят, че не е написано. Да ми снимаш реакцията на въпросния. Но това е химера..хахахахаха.
Даже насила вече им даваме възможност, а те пак не искат, хахахахах. Бензинът и нафтата са евтини вече, но ще им съберем пари, не е проблем. Може и билет за автобус или влак, каквото поискат. Мамини сладки. Жив да не бях, но съм и имам огромното удоволствие да гледам....Ще видя и още, убеден съм.
Пари ли - не, вече за удоволствие и спорт е всичко. Като гледам колко неща можем да покажем веднага и да се разбере как сами са се набутали в нещо безумно...Но няма, важното да видим до какво и докъде ще стигнат анализът и примерите. Особено любопитна ми е вече целта им като такава.
Не се увличайте в хвалене на егото на своя демиург. Той взе сам да го прави, така че се получава един вид монолог на величието, защото другите нищо не разбираме и сме глупави. Вече го разбрахме кой и какво очаква от вас. Ясно ни е.
Хайде момчета...давайте, можете още, ха-ха-ха-ха-ха. Чест и почитания!
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Оказа се, че идеята ми е била едностранна, така нареченото wishful thinking.
След по-нататъшно решаване на задачи по физика видях, защо идеята ми не работи.
След това случайно видях "моята" схема, разработена преди мен от човек от средновековието и от човек от Египетска Древна Гърция.
Все още не работи това перпетуум мобиле, мамка му!
Коментар
-
Ей така, просто се включвам за разнообразие. Епично е, признавам си. Тошо, голяма забавление пада тук - с тези опити за оборване, гадаене, проучвания, анализи, умозаключения...и какво ли не още.
За една бройка да ме спечелят, обаче ще ги оставим още - в теория и предположения. Предложих ти да им покажем какво имаме още, за да разберат защо нашето е еди какво си...Обаче като видях дефинициите на един тук какво е "изобретение" според него, ще го отложа. Искам да чуя още, така де, да прочета. От 15 години се занимавам с тази любопитна материя и знаеш в каква посока. Такива обяснения не бях чел никога. Научавам нещо ново...хахахахаха. Ще го покажа на патентния специалист, с когото работя, за да се посмеем заедно.
Голям кеф, признавам си. Ще си запазя удоволствието и ще гледам още цирк. Искам да се насладя на изключителните прозрения. Видя се, че кураж няма в нито един от тях...Ей така, да дойде да унижи проекта на място, ако може разбира се. Даваме всяка възможност за проява на мъжество, а не да се лутат като мухи без глави в обобщения и някакви теории. Даже пари не искаме, а да дойде един смелчага при теб и да видят някои неща. Искам да видя погледа му, когато му се покаже, а докато гледа ще чуе всичко, което явно някои се правят, че не е написано. Да ми снимаш реакцията на въпросния. Но това е химера..хахахахаха.
Даже насила вече им даваме възможност, а те пак не искат, хахахахах. Бензинът и нафтата са евтини вече, но ще им съберем пари, не е проблем. Може и билет за автобус или влак, каквото поискат. Мамини сладки. Жив да не бях, но съм и имам огромното удоволствие да гледам....Ще видя и още, убеден съм.
Пари ли - не, вече за удоволствие и спорт е всичко. Като гледам колко неща можем да покажем веднага и да се разбере как сами са се набутали в нещо безумно...Но няма, важното да видим до какво и докъде ще стигнат анализът и примерите. Особено любопитна ми е вече целта им като такава.
Не се увличайте в хвалене на егото на своя демиург. Той взе сам да го прави, така че се получава един вид монолог на величието, защото другите нищо не разбираме и сме глупави. Вече го разбрахме кой и какво очаква от вас. Ясно ни е.
Хайде момчета...давайте, можете още, ха-ха-ха-ха-ха. Чест и почитания!Last edited by Павел Влахов; 03.06.2020, 20:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Това с реката не знам откъде го измисли, но мога да ти кажа, че 384 от българските фотоволтаични централи съм ги проектирал аз и моята фирма СТС Солар. И през тази година, в която само проектирахме, съдружниците сме си разделили 1 милион лева дивидент от тези проекти. Тази информация можеш да я видиш в търговския регистър. Ха сега продължавай да се смееш.
Един малък въпрос - ти колко пари спечели от смях през тази същата година?
Каква е регулацията и кой може да го направи?
Да има нещо полезно от тебе.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеОткакто се разбра че има топлообменици за миялни, перални и прочие, Пирамид се покри от яд. Доколкото бях гледал в един от клиповете му най-голямото му притеснение е някой да не му вземе идеята за тръбичката( предполагам и за пералните машини) и сега се ядосва
Другият вариант е да е отвлечен от руските служби или китайските защото разполага със тайната за СТЕЛТ технология.
Може и петролните гиганти да са го набарали за мултиплексното сондиране. Тежка е съдбата на изобретателите
Строително изискване, за да може да използваш „тръбичката”.
Времето тече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
А, тия ти изпълнения в соларите са наистина широко известни (в БГ) като "оня, дето топлеше водите на реката със соларни панели"
Тук си прав, стана известен хахахаха! И тогава мнооого се смях!
Един малък въпрос - ти колко пари спечели от смях през тази същата година?Last edited by Mateev; 03.06.2020, 18:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеОткакто се разбра че има топлообменици за миялни, перални и прочие, Пирамид се покри от яд. Доколкото бях гледал в един от клиповете му най-голямото му притеснение е някой да не му вземе идеята за тръбичката( предполагам и за пералните машини) и сега се ядосва
Другият вариант е да е отвлечен от руските служби или китайските защото разполага със тайната за СТЕЛТ технология.
Може и петролните гиганти да са го набарали за мултиплексното сондиране. Тежка е съдбата на изобретателите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
И кво?
След по-нататъшно решаване на задачи по физика видях, защо идеята ми не работи.
След това случайно видях "моята" схема, разработена преди мен от човек от средновековието и от човек от Египетска Древна Гърция.
Все още не работи това перпетуум мобиле, мамка му!
- 1 like
Коментар
-
Откакто се разбра че има топлообменици за миялни, перални и прочие, Пирамид се покри от яд. Доколкото бях гледал в един от клиповете му най-голямото му притеснение е някой да не му вземе идеята за тръбичката( предполагам и за пералните машини) и сега се ядосва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПо време на фотоволтаичните централи през 2007-а година на практика аз сам измислих една камара неща около конструирането и проектирането просто защото нямаше откъде човек да прочете за тях. Моите проекти се копираха от другите проектанти и наложиха стил в проектирането на фотоволтаични централи. Впоследствие се появи една наредба, в която се изискваше слънчево-енергиен одит. Осем месеца след наредбата все още никой конкурент не беше направил одит, и всички чакаха и се ослушваха. И в един момент от време аз дадох моя одит на първия си клиент (над 70 листа хартия с обяснения, изчисления, графики и диаграми), и още на другия ден копия от одита ми се появиха на Славейков и се продаваха като Одита на Матеев. Впоследствие всички други проектанти започнаха да правят Copy-Paste с малки промени тук-там, и до ден днешен стила и информацията в моя одит е стандарт в България и се прави от всички. Никой не си и помисли да измисля друг одит в друг стил.
Та искам да кажа, че всеки един инженер в живота си има много случаи, в които му се е налагало да измисля нещо, но това не означава, че е изобретател. Такива като Pyramid са рядкост, които си въобразяват, че техния "гений" е нещо изключително на световно ниво. Причината за това предполагам е ефекта на Дънинг-Крюгер, защото друго логично обяснение няма.
Тук си прав, стана известен хахахаха! И тогава мнооого се смях!
Коментар
Коментар