Първоначално изпратено от Pyramid
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕто още един гаражен "изобретател", който твърди, че в гаража си е изобретил антигравитацията. Години наред пълни тубата с клипове, в които уж демонстрира своето изобретение. И познайте какво - той също търси някой да го финансира, за да построи по-голям работещ модел. И пак познайте - никой не му дава пари. Позната ли ви е историята? Явно светът е пълен с гаражни "изобретатели", и всичките по неведоми причини търсят пари, но никой не иска да им ги дава.
Last edited by X_Y; 18.06.2020, 22:43.
- 1 like
Коментар
-
Ето още един гаражен "изобретател", който твърди, че в гаража си е изобретил антигравитацията. Години наред пълни тубата с клипове, в които уж демонстрира своето изобретение. И познайте какво - той също търси някой да го финансира, за да построи по-голям работещ модел. И пак познайте - никой не му дава пари. Позната ли ви е историята? Явно светът е пълен с гаражни "изобретатели", и всичките по неведоми причини търсят пари, но никой не иска да им ги дава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ей т'ва с Давид Соломон ми 'аресА. Ама не го знам к'ъф е то'а.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Така де! А ако оня шемет Архитекта научи за тръбичката, не ми се мисли докъде ще стигнат продажбите! Той злато, петрол и Даужо качва и сваля с бомби... Една такава под тръбичката и ще хвръкнат продажбите в небесата! Пирамид тутакси трябва да я изпрезентира в темата му. Сигурен съм, че ще види златен шанс с помощта на тази тръбичка да избомби петрола и Давид Соломон
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Така де! А ако оня шемет Архитекта научи за тръбичката, не ми се мисли докъде ще стигнат продажбите! Той злато, петрол и Даужо качва и сваля с бомби... Една такава под тръбичката и ще хвръкнат продажбите в небесата! Пирамид тутакси трябва да я изпрезентира в темата му. Сигурен съм, че ще види златен шанс с помощта на тази тръбичка да избомби петрола и Давид Соломон
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е как четири? С теб са пет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е как четири? С теб са пет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеЧетири тръбички вече са заявени. Лавината тръгна! И аз се записвам за една!
Коментар
Коментар