Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз питам за онова, дето -дори и да имаш всичките пари на света, с това изделие, е трудно От инженерна, техническа и технологична гледна точка. Един разбирам, дето „критикува”, би трябвало, да е наясно, нали?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Измамника иска едни триста хиляди лева да си делнат с другия измамник, какви акции?
А това е и нещото което не само най трудно, но и въобще не може да се постигне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, та това производство го чакаме 10 години да започне.....ще емитираш ли акции?
А това е и нещото което не само най трудно, но и въобще не може да се постигне.
- 1 like
Коментар
-
Предизвиквам „Компетентния” Мним Пешо да разкаже, кое е най-сложно да се постигне в нашата „измама”. Тъй де, Матеев не се справи, Преклецал явно дори въпроса не разбра, Импотеций Фуриевич -дваж...
Ей нА: Ето ви възможност да блеснете, Мними: „Измама” било. ОК. Ама, изработена, някак - функционира. Някак. Ха кАжи, като се бараш „енергиен експерт” (какъвто, аз никога досега, не съм се наричал ) кажи:
КОЕ НАЙ-ТРУДНО СЕ ПОСТИГА ПРИ ТОВА ИЗДЕЛИЕ?
Коментар
-
Предизвиквам „Компетентния” Мним Пешо да разкаже, кое е най-сложно да се постигне в нашата „измама”. Тъй де, Матеев не се справи, Преклецал явно дори въпроса не разбра, Импотеций Фуриевич -дваж...
Ей нА: Ето ви възможност да блеснете, Мними: „Измама” било. ОК. Ама, изработена, някак - функционира. Някак. Ха кАжи, като се бараш „енеегиен експерт” (какъвто, аз никога досега, не съм се наричал ) кажи:
КОЕ НАЙ-ТРУДНО СЕ ПОСТИГА ПРИБТОВА ИЗДЕЛИЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, та това производство го чакаме 10 години да започне.....ще емитираш ли акции?
Коментар
-
Задай въпроса, като почне производството.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНе, че е казал, то се вижда. Колко тръбички си продал?
Коментар
-
-Щом си казал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Да де, но ти си на дъното и няма мърдане оттам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
За да не те обвиня в деменция, ти препоръчвам да намериш постинга ми и да видиш какво точно съм написал. И престани да навираш в устата ми думи, които никога не съм ги казвал. Също така престани с измислиците и грешните логически умозаключения. Просто се излагаш, и не съм аз виновния за това ......
Коментар
-
Хм. Че то се видя, нищо не разбирате.
- 1 like
Коментар
-
Тогава, преди месеци, ти рече, че си бил можел да я направиш а после, опита да я прехвърлиш на мен. Че и за някакви 7 милиарда души нещо пееше. Пак ти казвам: НЕ МОЖЕШ СЕ СПРАВИ. Щото, прекалено много неща се изискват - хем херметичност, хем удобство, да се носи цял ден, хем да се храниш (през нея, ама къде отиде херметичността?), хем да пази от ЖЕГА и задух, хем за всякаква глава да става,хем нос,да можеш обърса (пак, херметичност 0) и т.н.
Да не говорим за нелепостите ти за „1000 ПЪТИ по-евтино”, дето ги изпкеска по отн. на нашата мнима „измама” .
Не си на себе си. Неадекватността по Матеевски - отделно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Идеята е много добра, само иска и малко електроника, както и малко повече херметизация. Аз едно време не казах, че сам ще го разработвам - само казах, че съвременните технологии са достатъчно развити, за да се измисли нещо такова. Също така казах, че е само въпрос на време някой да го направи (а не аз и моите фирми).
Та както виждаш - май се оказах прав. Прозрачната каска с херметизация, активна филтрация и автоматизация се явява естествен завършек на развитието на предпазните средства срещу всеки един вирус - сегашен или бъдещ. При това няма нужда нищо да правим - само трябва да следим джаджите в ALI Express, а купуването на една или друга от тези джаджи ще даде ориентир на производителите какво точно иска потребителя..
Да не говорим за нелепостите ти за „1000 ПЪТИ по-евтино”, дето ги изпкеска по отн. на нашата мнима „измама” .
Не си на себе си. Неадекватността по Матеевски - отделно.
Коментар
Коментар