Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеАбе селски тарикат, като си толкова умен - къде са ти парите бре хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Той ся като развърти бизнеса с тръбичката ше видиме ние,
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеАбе селски тарикат, като си толкова умен - къде са ти парите бре хахахаха
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Чувал съм, че,
Компетентност се гради стрспостъпковоого постъпково:
1.Изучаваш основните принципни положения (основна)
2.Навлизаш в подробности (начална)
3.Упражняваш и затвърждаваш материала (средна)
4.Надграждаш и разширяваш (специалист)
5.Предаваш на следващите (обучаващ - учител, майстор, магистър, доктор и т.н.)
Е, пита се,
- КОЕ ОТ ТЕЗИ стъпала е изминал в непозната нему материя един колега тук, с едни терабайти, дето бил умен и бил нямал „време да губи”, пък се засяга на „некомпетентен”? Ако ли пък му е позната, от какво личи? От припева „такова животно нЕма” ? Щото, не го бил видял, понеже не гледал?
- „Сериозен” довод, неще и дума..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ама забележи още нещо - не само че не си взема дума от критиките, ами и не пропуска във всеки втори постинг да намекне как съм пропуснал милиарди печалба и колко съм прост, защото не съм му дал 300 000 лева.
И най-вероятно си мисли, че ме е засегнал и ме обижда, а всъщност той ме хвали колко съм разумен и как не съм си дал парите на поредния измамник.
Оплети си пуловер за зимата, да те грее.Last edited by Pyramid; 15.09.2020, 00:30.
Коментар
-
Когато започна да прося из форума, ще те информирам.
И най-вероятно си мисли, че ме е засегнал и ме обижда, а всъщност той ме хвали колко съм разумен и как не съм си дал парите на поредния измамник.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеА, той си пази своето - не мож да просиш на негов терен ти, конкурентеLast edited by Pyramid; 17.09.2020, 15:08.
Коментар
-
Когато започна да прося из форума, ще те информирам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБи ли ни запознал информативно, със собствените си постижения?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеИ така, проекта на пирамидката се оказа ни зелена, ни телегентна, ни с голям IRR. Де юре се явява някакъв любителски топлообменник, а де факто е един голуй
Коментар
Коментар