Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Гледам, паметта ти изневерява. Направи си екскурзия из тема назад и ненпитай побсто пъти за едно и също, няма нищо да промениш.
А като ми изневерява паметта, вземи кажи, пак ако трябва
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКакво стана с тия от Брюксел, още от Август са тръгнали, да не са се загубили нейде из Македония, пртеснявам се вече,
Last edited by RUBLA; 17.12.2020, 10:05.
Коментар
-
Модератор, не е „личен спор” отговорът ми до колегата, че нещата не са се разсъхнали. Може на някого да му се ще -съжалявам за което - но, факт: За събитие, чийто момент е предвиден за по-късно, да твърдиш, че е провалено, е рано. Разбира се, резултатът от преговорите, има директно отражение върху ТАЗИ тема (казах на опонента си, не им ща парите) но, който можал -разбрал...Last edited by Pyramid; 04.12.2020, 14:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТо от дъното къде по-надоле?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо темата:Не видях някой да предложи нещо по-читаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Жив съм, здрав съм, короната все още ме заобикаля отдалече. Във форума обаче вече влизам рядко, защото почти не останаха теми, които да са ми интересни, освен вицовете разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нещата са при специалисти по темата, разглеждат се. Толкова мога да споделя засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Матеев е умен и интелигентен мъж, тва не може да му се отрече. Ма за кво да влиза в форума, я виж днеска ква касапница беше ,, кво клане, къв бой, модитата се скъсаха да трият
Но все таки дано да е жив и здрав Матеев, враговете трябва да се уважават
Ето мен ме уважава веднъж ме нарече пропаднала хазартна личност, а наскоро че съм върха на еволюцията
Ти докъде я докара с технологията и патентите, почна ли производство, продажби, разкрий малко нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАбе, къде е Матеев? Не се обичаме - ясно. Плюем се - също. Ама поне се аргумебтира, като спори...Понякога. Пък и хубаво е да знаеш, че опонентите ти са живи. Дай, Боже, живот и здраве всекиму.
Но все таки дано да е жив и здрав Матеев, враговете трябва да се уважават
Ето мен ме уважава веднъж ме нарече пропаднала хазартна личност, а наскоро че съм върха на еволюцията
Ти докъде я докара с технологията и патентите, почна ли производство, продажби, разкрий малко нещата
Коментар
-
Абе, къде е Матеев? Не се обичаме - ясно. Плюем се - също. Ама поне се аргументира, като спори...Понякога. Пък и хубаво е да знаеш, че опонентите ти са живи. Дай, Боже, живот и здраве всекиму.Last edited by Pyramid; 02.12.2020, 20:26.
Коментар
Коментар