IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Измамник, както знаеш добре аз мога да напиша формулите по които се смята топлообмена на твоята тръбичка. Правил съм го не веднъж.
    Ти обаче имаш "информация". Предполагам директно звездите ти говорят, защото не си написал една цифра в подкрепа на лъжите ти.
    Няма и как да напишеш, защото си неук наглец, при това олигофрен. Олигофрен не е обидна дума, става въпрос за хора които бавно възприемат информация, или изобщо не възприемат. Това е твоя случай, все пак за десет години не можа да разбереш как един инженер подхожда към решаването на някаква задача.
    Вината не е твоя разбира се. Не си инженер, и не знаеш за какво говоря. Но ако беше малко по-умен, щеше да питаш някой, как се смята топлопроводност. И щеше да питаш още преди десет години. Даже някои парнаджии знаят тая работа.

Айде направи една обиколка че да не те изфърлат и от там, че съвсем ше я окъсаш.
    Някакви формули пишеш, ама нямат общо с фактите. Дотам с "експертизата" ти. А, за какви "обиколки" хортуваш, остава неясно. Много си пил, или що?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Абе, Импотецият, последно колко вата трябваше да дава "тръбичката" по твоему, 40 или 400? Че нещо забрави, как сам си противоречеше. Моята информация е за 1400-1600, нещо да ме доразобличиш, би ли опитал? Неуютно ми става някак, без твоя Фурие, напоследък. Неуютно, неудобно, съм не ме лови...

Прочее, онова, за "нощния пазач", е точно толкова вярно, колкото и някакъв "гараж", дето Матейко го "откри" на улица, дето няма нито един. Вие всинца сте ми едни "достоверни", ама по-"достоверни" от вас - само ромляните от кв. Калтинец.
      Измамник, както знаеш добре аз мога да напиша формулите по които се смята топлообмена на твоята тръбичка. Правил съм го не веднъж.
      Ти обаче имаш "информация". Предполагам директно звездите ти говорят, защото не си написал една цифра в подкрепа на лъжите ти.
      Няма и как да напишеш, защото си неук наглец, при това олигофрен. Олигофрен не е обидна дума, става въпрос за хора които бавно възприемат информация, или изобщо не възприемат. Това е твоя случай, все пак за десет години не можа да разбереш как един инженер подхожда към решаването на някаква задача.
      Вината не е твоя разбира се. Не си инженер, и не знаеш за какво говоря. Но ако беше малко по-умен, щеше да питаш някой, как се смята топлопроводност. И щеше да питаш още преди десет години. Даже някои парнаджии знаят тая работа.

Айде направи една обиколка че да не те изфърлат и от там, че съвсем ше я окъсаш.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абе, Импотецият, последно колко вата трябваше да дава "тръбичката" по твоему, 40 или 400? Че нещо забрави, как сам си противоречеше. Моята информация е за 1400-1600, нещо да ме доразобличиш, би ли опитал? Неуютно ми става някак, без твоя Фурие, напоследък. Неуютно, неудобно, сън не ме лови...

Прочее, онова, за "нощния пазач", е точно толкова вярно, колкото и някакъв "гараж", дето Матейко го "откри" на улица, дето няма нито един. Вие всинца сте ми едни "достоверни", ама по-"достоверни" от вас - само ромляните от кв. Калтинец. Кацнал ми, мале,пишман " лорд " на трънка, че "инвеститор" бил, (и други глупости) дрънка...
        Last edited by Pyramid; 27.12.2020, 02:31.

Коментар

Напада защото е озлобен от собственото си безсилие. А безсилието идва от малоумието му.
          И как да измисли нещо друго като за да го направи трябва да има с кво да мисли. А той няма.
          Само като се сетя че беше писал писма до Ердоган, до Радев, като се сетя че пътуваха едни от Брюксел, че Илон Мъск го поканил в "Америка" да им помогне с батериите, как всички прости а той умен, а в същото време единственото което може да работи е нощен пазач през дългите уикенди от четвъртък до понеделник...
          Как павлето му би шута и сайтчето вече никога няма да тръгне щото струва цели 81 лева на година.
          Даже и за измамник не става, а градът е известен с телефонните измамници.
          Аха. И, като се събудиш - гащите напикани, краката отвити, пръстите -в контакта... Вас двамата, като ви гледам, ако сте инвеститори, аз китайски император трябва да съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение

Но, защо напада нас-инвеститорите, вместо да види гредата в своите очи? Защо просто не отхвърли тази идея, като пълен боклук и не продължи достойно да измисли нещо повече, дори да е ветрогенератор с летящи крилца? Защо мъчи всички тук , като ги обижда, че инвестирали в теми по негови думи "купи-продай". Ние купуваме и продаваме реални и доказани активи, а той се мъчи да каже на някой тук, че е създал нещо стойностно в гаража в умиращия град с много коловози. Това е много тежък психически синдром, това е лудост просто и мегаломанщина, да не забравяме, че измамника очаква милиардни приходи, като от МИГ-41!!!!!!!!
            Напада защото е озлобен от собственото си безсилие. А безсилието идва от малоумието му.
            И как да измисли нещо друго като за да го направи трябва да има с кво да мисли. А той няма.
            Само като се сетя че беше писал писма до Ердоган, до Радев, като се сетя че пътуваха едни от Брюксел, че Илон Мъск го поканил в "Америка" да им помогне с батериите, как всички прости а той умен, а в същото време единственото което може да работи е нощен пазач през дългите уикенди от четвъртък до понеделник...
            Как павлето му би шута и сайтчето вече никога няма да тръгне щото струва цели 81 лева на година.
            Даже и за измамник не става, а градът е известен с телефонните измамници.

Коментар

Но, защо напада нас-инвеститорите, вместо да види гредата в своите очи? Защо просто не отхвърли тази идея, като пълен боклук и не продължи достойно да измисли нещо повече, дори да е ветрогенератор с летящи крилца? Защо мъчи всички тук , като ги обижда, че инвестирали в теми по негови думи "купи-продай". Ние купуваме и продаваме реални и доказани активи, а той се мъчи да каже на някой тук, че е създал нещо стойностно в гаража в умиращия град с много коловози. Това е много тежък психически синдром, това е лудост просто и мегаломанщина, да не забравяме, че измамника очаква милиардни приходи, като от МИГ-41!!!!!!!!
              Ти пък, кой те назначи за психоаналитик на форума? "Инвеститор".
              -Да бе. Да.

Коментар

Съгласен съм с всичко с изключение на последното. Тази идея е мъртва по рождение, също както и мозъкът който я е родил.
                Измамника от горна няма да даде технически параметри просто защото няма познания по въпроса.
                За цяла година не е дал никакви технически параметри. Нищо. Само дрънканици все едно е завършил не седми клас по трудово обучение а пети клас литература.
                Излъга за образованието си три-четири пъти, беше хванат в лъжи, ми кво да очакваш от такова същество?

Коментар

Съгласен съм с всичко с изключение на последното. Тази идея е мъртва по рождение, също както и мозъкът който я е родил.
                  Измамника от горна няма да даде технически параметри просто защото няма познания по въпроса.
                  За цяла година не е дал никакви технически параметри. Нищо. Само дрънканици все едно е завършил не седми клас по трудово обучение а пети клас литература.
                  Излъга за образованието си три-четири пъти, беше хванат в лъжи, ми кво да очакваш от такова същество?
                  "Хванал в лъжи". Ти. Мен.
                  Аха.

Коментар

• [QUOTE=megamind;n3694482]
                    Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Модератор, една молба?
                    - Ако мен ще изтривате с мотив "заяждане" моля, да бъде изтрит и следния пост:

Какъв е този грозен език спрямо потенциалните три-четирима инвеститори в това изделие? Модератор, няма ли да вземете отношение спрямо този фрустриран и нервен изобретател, ние ПАРИ и акъл влагаме тук, а какво получаваме насреща? Само псувни и обиди....искаме да успее човека, но не влага никакви технически параметри за да докаже рентабилността на изобретението му, което не е само негово, то е на Държавата, а получаваме само ругатни ....не е честно така, не е държавническо мислене, не може да се сравнява с Бел и Едисон за съжаление, ганьовски изобретател....по -добре друг да патентова тръбата, примерно Имхотеп.
                    Любопитно, къде "тук" "вие влагате ПАРИ"? Ей така, от любопитство.

Коментар

Модератор, една молба?

Какъв е този грозен език спрямо потенциалните три-четирима инвеститори в това изделие? Модератор, няма ли да вземете отношение спрямо този фрустриран и нервен изобретател, ние ПАРИ и акъл влагаме тук, а какво получаваме насреща? Само псувни и обиди....искаме да успее човека, но не влага никакви технически параметри за да докаже рентабилността на изобретението му, което не е само негово, то е на Държавата, а получаваме само ругатни ....не е честно така, не е държавническо мислене, не може да се сравнява с Бел и Едисон за съжаление, ганьовски изобретател....по -добре друг да патентова тръбата, примерно Имхотеп.

Коментар

• [QUOTE=Pyramid;n3694429]Модератор, една молба?

Вчера, 21:08

Защо?
                        Ами, защото, този досадник, само смърди:
                        Бяха поканени ВСИЧКИ, да дойдат ДА ВИДЯТ И ДА ПИПНАТ . Т.е., представихме ВСИЧКИ възможности, ДА СЕ УБЕДЯТ ЛИЧНО. Кой дошъл -дошъл но, подобни на неговите твърдения, СА ИЗМАМА с явния умисъл, да навреди. Както на нас, така и на потенциално ангажирали се (които, получават всички гаранции за своя интерес). Защо така иска да навреди това двуного, нямам идея но,
                        ФАКТ:
                        - ЗАЯЖДА СЕ. БЕЗНАКАЗАНО.

Та, молбата ми е, да си влезете ИЗЦЯЛО във функциите. Иначе, до извода, че сте недобросъвестни (най-малко), не остава и една крачка.

Коментар

• Модератор, една молба?

[QUOTE]Вчера, 21:08
                          Умножи по 35÷60, и си близо до истината.Е не мога, трябва и размера на тръбичката да умножа по толкова.
                          Защо?
                          Ами, защото, този досадник, само смърди:
                          Бяха поканени ВСИЧКИ, да дойдат ДА ВИДЯТ И ДА ПИПНАТ . Т.е., представихме ВСИЧКИ възможности, ДА СЕ УБЕДЯТ ЛИЧНО. Кой дошъл -дошъл но, подобни на неговите твърдения, СА ИЗМАМА с явния умисъл, да навреди. Както на нас, така и на потенциално ангажирали се (които, получават всички гаранции за своя интерес). Защо така иска да навреди това двуного, нямам идея но,
                          ФАКТ:
                          - ЗАЯЖДА СЕ. БЕЗНАКАЗАНО.

Та, молбата ми е, да си влезете ИЗЦЯЛО във функциите. Иначе, до извода, че сте недобросъвестни (най-малко), не остава и една крачка.

Коментар

Умножи по 35÷60, и си близо до истината.
                            Е не мога, трябва и размера на тръбичката да умножа по толкова.

Коментар

еми за един-два лева на година икономия трябва да е достъпна.
                              Умножи по 35÷60, и си близо до истината.

Коментар

За петстотин, може би да, ама тя е доста по-достъпна.
                                еми за един-два лева на година икономия трябва да е достъпна.
                                Last edited by Имхотеп; 25.12.2020, 19:57.

Коментар

Working...
                                X