Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАбе, Импотецият, последно колко вата трябваше да дава "тръбичката" по твоему, 40 или 400? Че нещо забрави, как сам си противоречеше. Моята информация е за 1400-1600, нещо да ме доразобличиш, би ли опитал? Неуютно ми става някак, без твоя Фурие, напоследък. Неуютно, неудобно, съм не ме лови...
Прочее, онова, за "нощния пазач", е точно толкова вярно, колкото и някакъв "гараж", дето Матейко го "откри" на улица, дето няма нито един. Вие всинца сте ми едни "достоверни", ама по-"достоверни" от вас - само ромляните от кв. Калтинец.
Ти обаче имаш "информация". Предполагам директно звездите ти говорят, защото не си написал една цифра в подкрепа на лъжите ти.
Няма и как да напишеш, защото си неук наглец, при това олигофрен. Олигофрен не е обидна дума, става въпрос за хора които бавно възприемат информация, или изобщо не възприемат. Това е твоя случай, все пак за десет години не можа да разбереш как един инженер подхожда към решаването на някаква задача.
Вината не е твоя разбира се. Не си инженер, и не знаеш за какво говоря. Но ако беше малко по-умен, щеше да питаш някой, как се смята топлопроводност. И щеше да питаш още преди десет години.Даже някои парнаджии знаят тая работа.
Айде направи една обиколка че да не те изфърлат и от там, че съвсем ше я окъсаш.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Абе, Импотецият, последно колко вата трябваше да дава "тръбичката" по твоему, 40 или 400? Че нещо забрави, как сам си противоречеше. Моята информация е за 1400-1600, нещо да ме доразобличиш, би ли опитал? Неуютно ми става някак, без твоя Фурие, напоследък. Неуютно, неудобно, сън не ме лови...
Прочее, онова, за "нощния пазач", е точно толкова вярно, колкото и някакъв "гараж", дето Матейко го "откри" на улица, дето няма нито един. Вие всинца сте ми едни "достоверни", ама по-"достоверни" от вас - само ромляните от кв. Калтинец. Кацнал ми, мале,пишман " лорд " на трънка, че "инвеститор" бил, (и други глупости) дрънка...Last edited by Pyramid; 27.12.2020, 02:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Напада защото е озлобен от собственото си безсилие. А безсилието идва от малоумието му.
И как да измисли нещо друго като за да го направи трябва да има с кво да мисли. А той няма.
Само като се сетя че беше писал писма до Ердоган, до Радев, като се сетя че пътуваха едни от Брюксел, че Илон Мъск го поканил в "Америка" да им помогне с батериите, как всички прости а той умен, а в същото време единственото което може да работи е нощен пазач през дългите уикенди от четвъртък до понеделник...
Как павлето му би шута и сайтчето вече никога няма да тръгне щото струва цели 81 лева на година.
Даже и за измамник не става, а градът е известен с телефонните измамници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Но, защо напада нас-инвеститорите, вместо да види гредата в своите очи? Защо просто не отхвърли тази идея, като пълен боклук и не продължи достойно да измисли нещо повече, дори да е ветрогенератор с летящи крилца? Защо мъчи всички тук , като ги обижда, че инвестирали в теми по негови думи "купи-продай". Ние купуваме и продаваме реални и доказани активи, а той се мъчи да каже на някой тук, че е създал нещо стойностно в гаража в умиращия град с много коловози. Това е много тежък психически синдром, това е лудост просто и мегаломанщина, да не забравяме, че измамника очаква милиардни приходи, като от МИГ-41!!!!!!!!
И как да измисли нещо друго като за да го направи трябва да има с кво да мисли. А той няма.
Само като се сетя че беше писал писма до Ердоган, до Радев, като се сетя че пътуваха едни от Брюксел, че Илон Мъск го поканил в "Америка" да им помогне с батериите, как всички прости а той умен, а в същото време единственото което може да работи е нощен пазач през дългите уикенди от четвъртък до понеделник...
Как павлето му би шута и сайтчето вече никога няма да тръгне щото струва цели 81 лева на година.
Даже и за измамник не става, а градът е известен с телефонните измамници.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Но, защо напада нас-инвеститорите, вместо да види гредата в своите очи? Защо просто не отхвърли тази идея, като пълен боклук и не продължи достойно да измисли нещо повече, дори да е ветрогенератор с летящи крилца? Защо мъчи всички тук , като ги обижда, че инвестирали в теми по негови думи "купи-продай". Ние купуваме и продаваме реални и доказани активи, а той се мъчи да каже на някой тук, че е създал нещо стойностно в гаража в умиращия град с много коловози. Това е много тежък психически синдром, това е лудост просто и мегаломанщина, да не забравяме, че измамника очаква милиардни приходи, като от МИГ-41!!!!!!!!
-Да бе. Да.
Коментар
-
Съгласен съм с всичко с изключение на последното. Тази идея е мъртва по рождение, също както и мозъкът който я е родил.
Измамника от горна няма да даде технически параметри просто защото няма познания по въпроса.
За цяла година не е дал никакви технически параметри. Нищо. Само дрънканици все едно е завършил не седми клас по трудово обучение а пети клас литература.
Излъга за образованието си три-четири пъти, беше хванат в лъжи, ми кво да очакваш от такова същество?
Коментар
-
Съгласен съм с всичко с изключение на последното. Тази идея е мъртва по рождение, също както и мозъкът който я е родил.
Измамника от горна няма да даде технически параметри просто защото няма познания по въпроса.
За цяла година не е дал никакви технически параметри. Нищо. Само дрънканици все едно е завършил не седми клас по трудово обучение а пети клас литература.
Излъга за образованието си три-четири пъти, беше хванат в лъжи, ми кво да очакваш от такова същество?
Аха.
Коментар
-
[QUOTE=megamind;n3694482]Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМодератор, една молба?
- Ако мен ще изтривате с мотив "заяждане" моля, да бъде изтрит и следния пост:
Какъв е този грозен език спрямо потенциалните три-четирима инвеститори в това изделие? Модератор, няма ли да вземете отношение спрямо този фрустриран и нервен изобретател, ние ПАРИ и акъл влагаме тук, а какво получаваме насреща? Само псувни и обиди....искаме да успее човека, но не влага никакви технически параметри за да докаже рентабилността на изобретението му, което не е само негово, то е на Държавата, а получаваме само ругатни ....не е честно така, не е държавническо мислене, не може да се сравнява с Бел и Едисон за съжаление, ганьовски изобретател....по -добре друг да патентова тръбата, примерно Имхотеп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМодератор, една молба?
Какъв е този грозен език спрямо потенциалните три-четирима инвеститори в това изделие? Модератор, няма ли да вземете отношение спрямо този фрустриран и нервен изобретател, ние ПАРИ и акъл влагаме тук, а какво получаваме насреща? Само псувни и обиди....искаме да успее човека, но не влага никакви технически параметри за да докаже рентабилността на изобретението му, което не е само негово, то е на Държавата, а получаваме само ругатни ....не е честно така, не е държавническо мислене, не може да се сравнява с Бел и Едисон за съжаление, ганьовски изобретател....по -добре друг да патентова тръбата, примерно Имхотеп.
Коментар
-
[QUOTE=Pyramid;n3694429]Модератор, една молба?
Вчера, 21:08
Защо?
Ами, защото, този досадник, само смърди:
Бяха поканени ВСИЧКИ, да дойдат ДА ВИДЯТ И ДА ПИПНАТ . Т.е., представихме ВСИЧКИ възможности, ДА СЕ УБЕДЯТ ЛИЧНО. Кой дошъл -дошъл но, подобни на неговите твърдения, СА ИЗМАМА с явния умисъл, да навреди. Както на нас, така и на потенциално ангажирали се (които, получават всички гаранции за своя интерес). Защо така иска да навреди това двуного, нямам идея но,
ФАКТ:
- ЗАЯЖДА СЕ. БЕЗНАКАЗАНО.
Та, молбата ми е, да си влезете ИЗЦЯЛО във функциите. Иначе, до извода, че сте недобросъвестни (най-малко), не остава и една крачка.
Коментар
-
Модератор, една молба?
[QUOTE]Вчера, 21:08Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Умножи по 35÷60, и си близо до истината.Е не мога, трябва и размера на тръбичката да умножа по толкова.
Ами, защото, този досадник, само смърди:
Бяха поканени ВСИЧКИ, да дойдат ДА ВИДЯТ И ДА ПИПНАТ . Т.е., представихме ВСИЧКИ възможности, ДА СЕ УБЕДЯТ ЛИЧНО. Кой дошъл -дошъл но, подобни на неговите твърдения, СА ИЗМАМА с явния умисъл, да навреди. Както на нас, така и на потенциално ангажирали се (които, получават всички гаранции за своя интерес). Защо така иска да навреди това двуного, нямам идея но,
ФАКТ:
- ЗАЯЖДА СЕ. БЕЗНАКАЗАНО.
Та, молбата ми е, да си влезете ИЗЦЯЛО във функциите. Иначе, до извода, че сте недобросъвестни (най-малко), не остава и една крачка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Умножи по 35÷60, и си близо до истината.
- 2 Харесвания
Коментар
-
еми за един-два лева на година икономия трябва да е достъпна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За петстотин, може би да, ама тя е доста по-достъпна.
Last edited by Имхотеп; 25.12.2020, 19:57.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар