IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pyramid - реактивен двигател, бързо си е.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

От 2 дни май не се е появявал, да не е отишъл ба гости на барби да поджитка с новата запорожка
      А, активен си е.
      Последно е писал в тази тема днес в 1 през нощта.

Май се е снишил и изчаква покрай изцепката му с правия (постоянен) ток.
      ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Чакахме това да каже фоновия специалист-енергетик.

Той прави преносни мрежи на прав ток, като Едисън.
        Че то има ли толко бакър за тея мрежи...

Коментар

От 2 дни май не се е появявал, да не е отишъл ба гости на барби да поджитка с новата запорожка

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

По точно сръбска- открива го тесла

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Пак не става за 2сек.
              Мъ!
              Че ТЕЦовете отдавна май горят въглищата във вид на прах, който се подава заедно с въздушната струя в печката.
              Мисля, че в този случай паленето надали е много по-бавно, отколкото това на газа.

Освен вярианта а), всички останали би трябвало да се палят почти мигновено.

http://energetika.in.ua/ru/books/boo.../section-2/2-2

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Викаш един такъв никакъв сигурно е Руска измислица
                По точно сръбска- открива го тесла

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  national power - може би има предвид че бързо се стартират газовите турбини за разлика от парните локомотиви.
                  Пак не става за 2сек.

Коментар

• national power - може би има предвид че бързо се стартират газовите турбини за разлика от парните локомотиви.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Лично аз имам повече доверие на постоянния ток. Къде-къде по-надеждно звучи, по-достойно, некак си.
                      Прав ток, гордо изправен!

А променливия, кво? - ветър го вее на бела кобила. Неска един, утре друг... ненадеждна работа
                      Не мож да му има доверие човек - върти-опашка!
                      Викаш един такъв никакъв сигурно е Руска измислица
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Пирамида съмнявам се освен ако не отчиташ електромери..
                        Твой проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Теб не те знам какво работиш, мен целият ми живот с електриката е свързан та, задавам въпроси, странно ми звучат приказките Фончови.
                          Пирамида съмнявам се освен ако не отчиташ електромери..

Коментар

Би ли ни разяснил как точно с тоя постоянен ток се компенсират ВЕИ?Много ми е интересно?
                            Лично аз имам повече доверие на постоянния ток. Къде-къде по-надеждно звучи, по-достойно, некак си.
                            Прав ток, гордо изправен!

А променливия, кво? - ветър го вее на бела кобила. Неска един, утре друг... ненадеждна работа
                            Не мож да му има доверие човек - върти-опашка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                              Събрали сте се тримата спицялиста да дрънкате за неща от нищо не разбирате.
                              Пък в оная тема оня с пенцийката пита що живеели зле - ми затова живеете зле.

Теб не те знам какво работиш, мен целият ми живот с електриката е свързан та, задавам въпроси, странно ми звучат приказките Фончови.

Коментар

Би ли ни разяснил как точно с тоя постоянен ток се компенсират ВЕИ?Много ми е интересно?
                                Как се пренася, как се комутира, как борят загубите и т.н. Ред въпроси възникват, ошашавиха ме.

Коментар

Working...
                                X