Да припомним странния факт: Сам Пешето, НЕ ОТРИЧА 3000(три хилядите !) Мегавата топлинна мощност на ВВЕР 1000. Не отрича, също така, и че от тях, само 1/3 (една трета, 1000 мегавата) се подават в ел.енергийна система. Не казва, вярно, къде отиват останалите 2000 но, ако не отиваха нейде, АЕЦ -ът, отдавна да се е разтопил, пък той не се топи.
ТОВА, като му посочиш, нашият скача, и почва да бръщолеви врели-некипели, от които очаква, всички останали, да си помислим, че (нека допуснем, че аз съм „неграмотен”, ОК) че, Пешето, е някакъв супер гений. И затуй, може да ги крие непрекъснато, С ГОДИНИ, ТЕЗИ ПО БЛИЗО 8000*2000*2 абе, по 32 тераватчаса годишно, без да стопи АЕЦ-а. „Нормално”,един вид.
ВЯРНО Е: ИДЕЯ СМЕ СИ НЯМАЛИ, КАКЪВ СУПРГЕНИЙ ЖИВЕЕ СРЕД НАС.
ДА ЖИВЕЙ ПЕШЕТО! ХВАЛА !
ТОВА, като му посочиш, нашият скача, и почва да бръщолеви врели-некипели, от които очаква, всички останали, да си помислим, че (нека допуснем, че аз съм „неграмотен”, ОК) че, Пешето, е някакъв супер гений. И затуй, може да ги крие непрекъснато, С ГОДИНИ, ТЕЗИ ПО БЛИЗО 8000*2000*2 абе, по 32 тераватчаса годишно, без да стопи АЕЦ-а. „Нормално”,един вид.
ВЯРНО Е: ИДЕЯ СМЕ СИ НЯМАЛИ, КАКЪВ СУПРГЕНИЙ ЖИВЕЕ СРЕД НАС.
ДА ЖИВЕЙ ПЕШЕТО! ХВАЛА !

Коментар