Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Там където, дряновеца отказа да му доставям на 150лв./Мвтч
Доказали сте, че не цените информация - оттук нататък си заслужавате постригването! Ето дряновския като неще 150, сега плаща 200. Ко е просто
те ви още един факт - само Тесла се кани да произвежда 300Gвтч батерии в Европа до 2030 мисля беше - търсете си го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, къде е този ток по 6.2 евроцента за киловат, това цена за потребителите в мрежата ли е.
Доказали сте, че не цените информация - оттук нататък си заслужавате постригването! Ето дряновския като неще 150, сега плаща 200. Ко е просто
те ви още един факт - само Тесла се кани да произвежда 300Gвтч батерии в Европа до 2030 мисля беше - търсете си го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, къде е този ток по 6.2 евроцента за киловат, това цена за потребителите в мрежата ли е.
...Е, и за няколко динозавъра в гардероба
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
пп
съвсем скоро обедния ток ще стане най-евтин, но в България няма да е скоро,ще има яко спекулации и доене на мат'ряла.
Те в тая тема, разни атомни както се оказа невежи, се присмиваха на глупаците подписващи за 140лв./Мвтч, а сега смеещите се плащат почти 200и те така те. На дряновеца тока например, е 60% по-скъп от средния който аз плащам (на 100% вече не плащам атомен ток), до 3-4 години живот и здраве и аз като Матеев ще съм с почти безплатен ток. (изплатено ВЕИ е хиляди пъти по-евтино от изплатен атом)
Щеше да има отрицателни цени на тока.
Щеше евтиния ток от ВЕИ-та да ни залее че да се чудим какво да го правим.
Щеше тока произвеждан от демократична газ да бъде много еФтин .....
Нито един път не позна бе , какъв експерт си направо се чудя .....
п.п
Сега четем за поредната глупост , да сме си купували тесли и да ги държим в гаражите че да ги ползваме за акумулатор. Който го е измислил е направо "гениално остър"Last edited by markov; 19.07.2021, 10:47.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156
зазчо вярва в светлото комунистическо бъдеще дето всичко ще е безплатно !?!?!
Поне не вярва в дядо мраз или поне не се е хвалил тука че вярва
Колко е най-евтиния който плащам, няма да пиша, че пак ще се почне онова на шопа за жирафа.
По-евтин е от себестойността козлодуйска, пък темата е за цената атомна.... Факти пич(невъзможни преди 15години), пък ти си вярвай че атома е евтин.
Коментар
-
Имхотеп, има инвеститори от първа линия с много пари в брой които в момента залежават. Просто като пример Ейпъл, но не са само те сигурно са много. Иначе в България колонки за зареждане на ел.коли едва ли, най много контакти за бавно зареждане защото бързото скапва батериите а българите са си скрънзи от най големите и много си пазят техните неща. Не знам дали си забелязал, но от внесените стари коли изхвърлени от "богатите" тук правят чудеса, някои изглеждат по на месеци, всичко се ремонтира. Та да си мислиш че не могат да правят автомобили при положение че могат да ги ремонтират така, малко ми е чудно. В момента стоката която би се продавала най много е работа, това се търси по Света или ако можеш да произвеждаш - как да се правят нови неща и това нещо да го продаваш - ти си царят и би трябвало да си най добре дори. Но мисълта ми бе основно, че инвеститори с много пари правят големи фатални грешки като ябълката. Нали ги караха насила да се приберат в Америка и те лъжеха най нагло, че там няма болчета за смартфони и как в Китай като искат да поръчат инструменти, матрици стадиона се пълни със специалисти един от друг по големи. Сега сигурно си мечтаят за по добри условия да си произвеждат и в Америка ако може всичко. Не са виновни китайците, те просто се развиват все повече и по добре. Това са чиста проба грешки и не се поправят, те така си остават понеже момента в който са се случили е в миналото. Как ще е ясно бъдещето при положение че миналото не може да се манипулира.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Напротив супертрейдър, всички знаем какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ма сте все такива баси, некой да направи, некой да ви даде... некадърници,
хихихи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНикой не знае какво ще стане. Ако не искаш компанията ти да стане по голяма от Ейпъл, недей със сигурност.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Никой не знае какво ще стане. Ако не искаш компанията ти да стане по голяма от Ейпъл, недей със сигурност.
Last edited by supertrader; 18.07.2021, 20:34.D.Y.F-091066
Коментар
-
Имхотеп, ами ние ще го направим пък ти ела да се правиш на инвеститор, ще хванем още познати да стане опашка и като се разчуе ще дойдат още инвеститори между които по истински. Иначе производители опълченци им викам аз, ще се намерят. Ти виждал ли си цех, малка фирма в която собственика да изпълнява всички функции иначе цехчето е голямо, може да произвежда всеки ден по един контейнер стока има място за машини, ако му се направи и един ремонт на сградите да се обновят може да го снимаш и като гледат в ютуб ще викат - хубава фабрика. В България в момента може да се купят машини които са универсални от преди десетилетия българско производство, на ниски цени в сравнение с качеството са безплатни. Същите машини които сега се произвеждат но са цифровизирани струват много пари и имат детски болести, например шпиндела не лагерува толкова плътно и има някакви шумовеD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗа колонките, точно така е ако си ги правиме, в България да се произвеждат ами чудесна идея е.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар