markov, ще има но и те са по 2 хиляди лева, защото внос.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнениеХареса ми сравнението, което нанаправи Хърсев тази сутрин по една от телевизиите. ' Европейската комисия, опиянена от собствената си грандомания, се държи като пиянска компания в гората, която стреля безразборно и напосоки, и когато патроните са свършили, се появява мечката, разбудена от стрелбата."Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Хареса ми сравнението, което нанаправи Хърсев тази сутрин по една от телевизиите. ' Европейската комисия, опиянена от собствената си грандомания, се държи като пиянска компания в гората, която стреля безразборно и напосоки, и когато патроните са свършили, се появява мечката, разбудена от стрелбата."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнение
Ще са необходими начини за съхранение на енергия. Съгласен съм, че кризите раждат решения. Но мисълта ми е че няма нужда да ни се предлагат решения, които доказано имат бъгове. Ако инвестираме в технологии на рециклиране на батерии, гаранция че ще изкараме повече позитиви, от колкото от батерии. И пак въпрос - хубаво батерии - ма енергията от къде ще идва за зареждане - и по точно откъде ще идва, когато темп е -5 градуса, няма вятър и има сняг - случва се в БГ.
А начини на съхранение на енергия - има и по-добри и ще има и по добри от литиевите батерии.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение. Батерии ще са необходими при всички положения, ще се направят такива които да се рециклират на почти 100%, не е невъзможно.
А начини на съхранение на енергия - има и по-добри и ще има и по добри от литиевите батерии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin, а чуваш ли по колко плаща за киловатчас ток ? 3руб.
Коментар
-
http://www.rusatom-overseas.com/ru/g...leRowsuKx_MlrA
Забавлявайте се.
При мен се получи от трети път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
Какво се случи?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнениеНека министърът да прочете какво се случи в Австралия с първата батерия на Тесла, като беше в кризисен момент нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
- Зелен, разбира се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не бързай.Като останем без ток тогава
Ако вече не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнениеОно да е форекс да и го набиеш на чичковите червенотиквеничковчета ама не е.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар