If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти и брат ти намесихте руснаците , баба ванга и шистовия газ. Отделно псувните че сме били руснаци и сме милеели за руските интереси повече. Но когато ви се изкарат фактите- млъквате или пак започвате да обиждате
Не вате, не сте руснаци. Руски тролове сте. Офспринг от окупацията на България '45-'47.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Кажете за белене, руски тролове, за белене кажете.
Путколандия вече е много закъсала. Решетников сигурно не може да задели по повече от 300 лева на трол. Хванал някакви изкуфели пенции по селата. То това тия дето го говорят може вече и с компютърна програма да се синтезира. Жалко, че скапаха темата. Но ние и доста я поизчерпахме.
Абе руски тролове, за козлодуй знаем отдавна. За какво само го повтаряте?
Че ако вий сте разбрали сега от гаспадарите си, това говори много зле за вас!
Никой не отрича че тока от козлодуй е най-еФтин. Вие руските тролове обаче, продължавате да го повтаряте. Сигурно щото сте толкова тъпи, че не помните сутрин кво сте писали вечер и поднасяте тази 'новина' отново и отново.
Кажете за белене, руски тролове, за белене кажете.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
И аз спадам към тези които считат, че тока от АЕЦ Козлодуй е най-евтин. Но не съм малоумник, че да не виждам как тока от Белене ще е безбожно скъп. Какъв е този абстрактен "ядрен ток" всъщност? Това ток с еднаква цена ли е според изкуфелите лампаджии и руски тролове?
Че е най скъп звездите ли ти го говорят бе.....ти явно живееш в паралелна реалност.
В България тока от АЕЦ към момента е най-евтин , най скъп е тока от панели.....толкова ли е сложно да го схване тролската ти същност
Всичките ти дрънканици са в стил ЩЕ , ЩЕ , ЩЕ ......той и комунизма чакаше да потече от чешмите мед и масло ама ......абе ти да не си бивш комунист , сега разкаял се за делата си преди ?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Троле, ти не виждаш ли, че това дето си дал е за "household consumers". Не върши работа, Дай оная опорка за евтиния ток от Козлодуй, че от два поста не си я въртял.
Троле , не вършело за теб щото не ти отговаря на грантовите опорки........за всички нормално мислещи е показателно...... проглуши ни ушите с дрънканици за Германия, Дания а сега и за Испания .....и като погледнеш , тока им най скъп в ЕС ...аре у лево
Както винаги много лъжеш .....поредните ти твърдения как пак някъде си били отворили поредното ФЕЦ дет ша давало почти безплатен ток не ме вълнуват щото десетки пъти съм констатирал че са измислици , но все пак отварям сайта на ЕК да видя пуста цена на ела в Испания ....и гледам 22 евроцента за КВтч. Евтинията не я виждам ,виждам че тока им е 220 / ДВЕСАТ И ДВАДЕСЕТ / ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ......
Ма ти продължаваи бодряшки в бъдеще време ...ЩЕ , ЩЕ , ЩЕ ........
Троле, ти не виждаш ли, че това дето си дал е за "household consumers". Не върши работа, Дай оная опорка за евтиния ток от Козлодуй, че от два поста не си я въртял.
След публикуване на държавен документ, показващ, че токът от АЕЦ "Козлодуй" е най-евтин, тезата на първите се видоизмени: досега "ядреният ток" е бил най-евтин, отсега нататък ще е най-скъп. Намираш борбътъ в тази стадия.
И аз спадам към тези които считат, че тока от АЕЦ Козлодуй е най-евтин. Но не съм малоумник, че да не виждам как тока от Белене ще е безбожно скъп. Какъв е този абстрактен "ядрен ток" всъщност? Това ток с еднаква цена ли е според изкуфелите лампаджии и руски тролове?
Мани ги тия тъпи лафове. Ти кажи 0.5 милиона/МВ за ФЕЦ в Испания как ти звучи? Какво ще правим с тъпия руски АЕЦ, при тези цени на ФЕЦ в ЕС, а? Или дето вика Таско (що за тъпо име), след 10 години българите ще са толкова богати, че и ток от руски АЕЦ могат да плащат?
Както винаги много лъжеш .....поредните ти твърдения как пак някъде си били отворили поредното ФЕЦ дет ша давало почти безплатен ток не ме вълнуват щото десетки пъти съм констатирал че са измислици , но все пак отварям сайта на ЕК да видя пуста цена на ела в Испания ....и гледам 22 евроцента за КВтч. Евтинията не я виждам ,виждам че тока им е 220 / ДВЕСАТ И ДВАДЕСЕТ / ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ......
Късо резюме от мен:
В темата се вихри борба между тези, които казват, че производството на ток от АЕЦ е най-скъпо (с подозрение, че са материално заинтересовани във ВЕИ) и тези, които ги уличават в лъжа. Аз спадам към вторите.
След публикуване на държавен документ, показващ, че токът от АЕЦ "Козлодуй" е най-евтин, тезата на първите се видоизмени: досега "ядреният ток" е бил най-евтин, отсега нататък ще е най-скъп. Намираш борбътъ в тази стадия.
Мани ги тия тъпи лафове. Ти кажи 0.5 милиона/МВ за ФЕЦ в Испания как ти звучи? Какво ще правим с тъпия руски АЕЦ, при тези цени на ФЕЦ в ЕС, а? Или дето вика Таско (що за тъпо име), след 10 години българите ще са толкова богати, че и ток от руски АЕЦ могат да плащат?
Ами хайде де , започвай и ти един перкопанелен парк и след 2 дни си милионер, а бе направо милиардер. Всичките сте лаладжии- тралалалала, другите направили много евтино еди какво си. Ами направи и ти какво чакаш
Бе ша започне , Децата на капитан грант какво точно са сътворили в България , само разрушават каквото могат .....еничари към Лос краварес ..
Е това за Испания не са ли факти? Или толкова уважавани медии лъжат? И как реагира? Каза "ами строй и докажи"? И аз мога да те подмина с тази глупост "ами строй 7-ми блок в Козлодуй и стани милионер". Ще строиш, ама Бого Манчев и руската мафия (демек политици) ще те гръмнат на 5-тия ден. Ако не е куршум, ще е Новичок
Да строя, ама трябва разрешение от ДКЕВР, че този ток го искат. И по 1 стинка ток да им го предложиш няма гаранция, че ще ти разрешат, ако русофилите-еничари ги подпират здраво с Белене.
Ами ти подай документите пък каквото сабя покаже. Отделно най вероятно ще бъде до някое село- ще помолиш селяните да ти плащат тока по цената на енергото.
Относно русофили-еничари е като дървено желязо- несъществуващо нещо- тавтология, пиша на български, дано разбереш, ако искаш мога и на английски и немски, за руски ще помолиш барбарон от другата тема
Коментар