IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

И аз спадам към тези които считат, че тока от АЕЦ Козлодуй е най-евтин. Но не съм малоумник, че да не виждам как тока от Белене ще е безбожно скъп. Какъв е този абстрактен "ядрен ток" всъщност? Това ток с еднаква цена ли е според изкуфелите лампаджии и руски тролове?
    Че е най скъп звездите ли ти го говорят бе.....ти явно живееш в паралелна реалност.

В България тока от АЕЦ към момента е най-евтин , най скъп е тока от панели.....толкова ли е сложно да го схване тролската ти същност

Всичките ти дрънканици са в стил ЩЕ , ЩЕ , ЩЕ ......той и комунизма чакаше да потече от чешмите мед и масло ама ......абе ти да не си бивш комунист , сега разкаял се за делата си преди ?
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Троле, ти не виждаш ли, че това дето си дал е за "household consumers". Не върши работа, Дай оная опорка за евтиния ток от Козлодуй, че от два поста не си я въртял.
      Троле , не вършело за теб щото не ти отговаря на грантовите опорки........за всички нормално мислещи е показателно...... проглуши ни ушите с дрънканици за Германия, Дания а сега и за Испания .....и като погледнеш , тока им най скъп в ЕС ...аре у лево

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Както винаги много лъжеш .....поредните ти твърдения как пак някъде си били отворили поредното ФЕЦ дет ша давало почти безплатен ток не ме вълнуват щото десетки пъти съм констатирал че са измислици , но все пак отварям сайта на ЕК да видя пуста цена на ела в Испания ....и гледам 22 евроцента за КВтч. Евтинията не я виждам ,виждам че тока им е 220 / ДВЕСАТ И ДВАДЕСЕТ / ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ......

https://ec.europa.eu/eurostat/statis..._statistics/bg

Ма ти продължаваи бодряшки в бъдеще време ...ЩЕ , ЩЕ , ЩЕ ........
        Троле, ти не виждаш ли, че това дето си дал е за "household consumers". Не върши работа, Дай оная опорка за евтиния ток от Козлодуй, че от два поста не си я въртял.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
          След публикуване на държавен документ, показващ, че токът от АЕЦ "Козлодуй" е най-евтин, тезата на първите се видоизмени: досега "ядреният ток" е бил най-евтин, отсега нататък ще е най-скъп. Намираш борбътъ в тази стадия.
          И аз спадам към тези които считат, че тока от АЕЦ Козлодуй е най-евтин. Но не съм малоумник, че да не виждам как тока от Белене ще е безбожно скъп. Какъв е този абстрактен "ядрен ток" всъщност? Това ток с еднаква цена ли е според изкуфелите лампаджии и руски тролове?

Коментар

Мани ги тия тъпи лафове. Ти кажи 0.5 милиона/МВ за ФЕЦ в Испания как ти звучи? Какво ще правим с тъпия руски АЕЦ, при тези цени на ФЕЦ в ЕС, а? Или дето вика Таско (що за тъпо име), след 10 години българите ще са толкова богати, че и ток от руски АЕЦ могат да плащат?
            Както винаги много лъжеш .....поредните ти твърдения как пак някъде си били отворили поредното ФЕЦ дет ша давало почти безплатен ток не ме вълнуват щото десетки пъти съм констатирал че са измислици , но все пак отварям сайта на ЕК да видя пуста цена на ела в Испания ....и гледам 22 евроцента за КВтч. Евтинията не я виждам ,виждам че тока им е 220 / ДВЕСАТ И ДВАДЕСЕТ / ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ......

https://ec.europa.eu/eurostat/statis..._statistics/bg

Ма ти продължаваи бодряшки в бъдеще време ...ЩЕ , ЩЕ , ЩЕ ........

Коментар

• Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение
              що за тема ...
              Късо резюме от мен:
              В темата се вихри борба между тези, които казват, че производството на ток от АЕЦ е най-скъпо (с подозрение, че са материално заинтересовани във ВЕИ) и тези, които ги уличават в лъжа. Аз спадам към вторите.

След публикуване на държавен документ, показващ, че токът от АЕЦ "Козлодуй" е най-евтин, тезата на първите се видоизмени: досега "ядреният ток" е бил най-евтин, отсега нататък ще е най-скъп. Намираш борбътъ в тази стадия.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                хаиде сега на крив х...... вълната му пречи
                Мани ги тия тъпи лафове. Ти кажи 0.5 милиона/МВ за ФЕЦ в Испания как ти звучи? Какво ще правим с тъпия руски АЕЦ, при тези цени на ФЕЦ в ЕС, а? Или дето вика Таско (що за тъпо име), след 10 години българите ще са толкова богати, че и ток от руски АЕЦ могат да плащат?

Коментар

абе крив крив, ама вълната си е още по-къдравелка, та внимателно с изводите

Коментар

Ами хайде де , започвай и ти един перкопанелен парк и след 2 дни си милионер, а бе направо милиардер. Всичките сте лаладжии- тралалалала, другите направили много евтино еди какво си. Ами направи и ти какво чакаш
                    Бе ша започне , Децата на капитан грант какво точно са сътворили в България , само разрушават каквото могат .....еничари към Лос краварес ..

Коментар

• що за тема ...

Коментар

Е това за Испания не са ли факти? Или толкова уважавани медии лъжат? И как реагира? Каза "ами строй и докажи"? И аз мога да те подмина с тази глупост "ами строй 7-ми блок в Козлодуй и стани милионер". Ще строиш, ама Бого Манчев и руската мафия (демек политици) ще те гръмнат на 5-тия ден. Ако не е куршум, ще е Новичок

Коментар

Да строя, ама трябва разрешение от ДКЕВР, че този ток го искат. И по 1 стинка ток да им го предложиш няма гаранция, че ще ти разрешат, ако русофилите-еничари ги подпират здраво с Белене.
                          Ами ти подай документите пък каквото сабя покаже. Отделно най вероятно ще бъде до някое село- ще помолиш селяните да ти плащат тока по цената на енергото.

Относно русофили-еничари е като дървено желязо- несъществуващо нещо- тавтология, пиша на български, дано разбереш, ако искаш мога и на английски и немски, за руски ще помолиш барбарон от другата тема

Коментар

Но когато ви се изкарат фактите- млъквате или пак започвате да обиждате
                            Е това за Испания не са ли факти? Или толкова уважавани медии лъжат? И как реагира? Каза "ами строй и докажи"? И аз мога да те подмина с тази глупост "ами строй 7-ми блок в Козлодуй и стани милионер". Ще строиш, ама Бого Манчев и руската мафия (демек политици) ще те гръмнат на 5-тия ден. Ако не е куршум, ще е Новичок

Не знам при толкова факти излизащи всеки ден за ВЕИ, що за заблуден русофил трябва да е човек, та още да не е разбрал кое е бъдещето на енергетиката. Испанците ще ни гледат като аборигени с тоя руски АЕЦ, пък ние ще им се сърдим. Даже руските тролове ще пуснат опорната точка, че за бедността ни пак са виновни САЩ, Испания и т.н.
                            Last edited by fon; 07.06.2019, 21:33.

Коментар

Ами хайде де , започвай и ти един перкопанелен парк и след 2 дни си милионер, а бе направо милиардер. Всичките сте лаладжии- тралалалала, другите направили много евтино еди какво си. Ами направи и ти какво чакаш
                              Да строя, ама трябва разрешение от ДКЕВР, че този ток го искат. И по 1 стинка ток да им го предложиш няма гаранция, че ще ти разрешат, ако русофилите-еничари ги подпират здраво с Белене.

Коментар

Я да видим това тук и да посмятаме]

Коментар

Working...
                                X