If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото купи на 159, като ревеше че си плащал 209
копай там на 400лв. панела и псувай имериалистите, не се става лесно човек
спешъли за тебе последно официално предложение по смисъла на ЗЗД
100 панела с обща мощност поне 30000kwp за 333лв. само панели
Аре нешмекера да те видим, кой не може да смята цени. ще спестиш 5 бона, или 10, ако си по-сръчен с тоците.
Пак се правиш на шмекер ......първо говорим за цена до ключ, аз строител няма да ставам !
Второ цените на фоня са съвсем други ..... чакам Портогалската цена !!!
Нали ни проглушихте ушите тук за голямата евтиния.
Маринча , сигурно у долни дъбник реалноста е друга ........
Като си толкова отворен заповядай да ги правиш на измислените цени дето ги поствате тук .....вземам веднага 3-5 декара минимум.
Амат от шмекери !
Колкото купи на 159, като ревеше че си плащал 209
копай там на 400лв. панела и псувай имериалистите, не се става лесно човек
спешъли за тебе последно официално предложение по смисъла на ЗЗД
100 панела с обща мощност поне 30000wp за 333лв/панела. само панелите
общо цена = 33300лв с ДДС
Аре нешмекера да те видим, кой не може да смята цени. ще спестиш 5 бона, или 10, ако си по-сръчен с тоците, сравнено с куците оферти дето услужливо подмяташ.
Хихи,
към марков повече оферти няма да имам, туй инфо де му снасям да го счита за добра воля....
цена за една бройка толко ли е трудно да се екстраполира до 100(30кв) или 1000(300кв) бройки???,
Тва от мъже даващи мнения по далеч по-сложен обект примерно АЕЦ
Ма аз и не очаквам реални оферти от полит. агитатори .....то е ясно че всинца сте въздух под налягане и само в стил ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ.......помня един дето строяха светлото бъдеще, сега гледам следващите.
Ама то в живота нещата се повтаряли по два пъти - единия път като комедия , другия път като трагедия.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Хихи,
към марков повече оферти няма да имам, туй инфо де му снасям да го счита за добра воля....
цена за една бройка толко ли е трудно да се екстраполира до 100(30кв) или 1000(300кв) бройки???,
Нещо икономия от размера на инвестицията няма ли да има- вчера някой обясняваше че видиш и ако вземеш 100панела цената е 100лв/примерно/ ако вземеш 10000 цената отива на 1 лев на парче- май фоньо или импотентния обясняваха тези работи
W ofertata на марков се вижда всичко- колко панеле, колко пари, колко са големи панелите- сигурно е на 6-7 страница, намери я и коментирай щом искаш, иначе един панел какво да го правиш. Ако си ербап казваш- марков аз ще ти направя същото за 20% по евтино от офертната цена и в този случай няма да се изплаща системата за 10г, а за 8г
А да и да не забравя- каква е цената на една такава система в португалия
Хихи,
Коментар