Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Оф чакай че от смях изпуснах най важното.За да научи човек нещо трябва смирение а не дръвчене репчене и перчене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЭэээххх учителю, груби сметки се правят баш наобратно откъм курс, ама.... аре със Здраве. Изпълнявай точно квото спуснат, че щом си виждал 50кA дъга, явно и около тебе са на подобно ниво, слава Компу, скоро ще сте при файтоните.
пп
милиардер съм бре, не съм и на заплата (виж кво е смешно като пак се изразяваш неточно ) Раоти там, имаш нужда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЭэээххх учителю, груби сметки се правят баш наобратно откъм курс, ама.... аре със Здраве. Изпълнявай точно квото спуснат, че щом си виждал 50кA дъга, явно и около тебе са на подобно ниво, слава Компу, скоро ще сте при файтоните.
пп
милиардер съм бре, не съм и на заплата (виж кво е смешно като пак се изразяваш неточно ) Раоти там, имаш нужда.
- 1 like
Коментар
-
Заций, основният проблем е, че -колкото повече се плодят такива като теб - толкова по-ФИЗИЧЕСКИ ДЕФИЦИТНА става системата и толкова по-физически неосъществима сигурността на такава система. На Титаник, понеже (маркетингово) го обявили за непотопяем, с лека ръка, махнали половината спасителни лодки. Знаем, какво се случва после. И вие ни водите натам. Не, благодаря
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
И адрес е посочен, и не, не е несериозен, а сайтове даващи в реално време инфо,
та кажи бате Пеше, при минус 400eur/Мвтч какви такси те плашат?
Кое не разбираш от "Вместо АЕЦ Белене, за България е много по-добре да увеличи свързаност с пазарите с евтин ток" ?
Най-близкия такъв ток е вятърния в Румъния... първо трябваше да заработи увеличения капацитет с него, а след това да се пускат гръцките купувачи, които вдигат цената сега, а атома е ограничен (я каква изненада)
http://www.eso.bg/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, на ПАВЕЦ генератор в помпен режим как ще го включиш бавно, това ако го измислиш ще ти направят паметник. Само с инвертор не казвай, че ще умориш някой от смях.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, на ПАВЕЦ генератор в помпен режим как ще го включиш бавно, това ако го измислиш ще ти направят паметник. Само с инвертор не казвай, че ще умориш някой от смях.
Коментар
-
Запорожчо чудя се само как не си станал милиардер...правиш фирма купуваш на -400 евро мегаватчаса и пускаш тука на 100 кинта мегаватчаса.Дотука близо 900 кинта на далавера...смятъл съм грубо еврото два кинта.Остават сал едни мрежови такси....да платиш...хи хи хи.Купуваш комбайната и жънеш ли жънеш...Само че в реалността нещата са наобратно на фантазиите ти.Чудя се отде ви намират толко тъпи че и нагли...
пп
милиардер съм бре, не съм и на заплата (виж кво е смешно като пак се изразяваш неточно ) Раоти там, имаш нужда.Last edited by satz; 11.08.2021, 19:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИ адрес е посочен, и не, не е несериозен, а сайтове даващи в реално време инфо,
Кое не разбираш от "Вместо АЕЦ Белене, за България е много по-добре да увеличи свързаност с пазарите с евтин ток" ?
Най-близкия такъв ток е вятърния в Румъния... първо трябваше да заработи увеличения капацитет с него, а след това да се пускат гръцките купувачи, които вдигат цената сега, а атома е ограничен (я каква изненада)
- 1 like
Коментар
-
И адрес е посочен, и не, не е несериозен, а сайтове даващи в реално време инфо,
Най-близкия такъв ток е вятърния в Румъния... първо трябваше да заработи увеличения капацитет с него, а след това да се пускат гръцките купувачи, които вдигат цената сега, а атома е ограничен (я каква изненада)Last edited by X_Y; 12.08.2021, 10:22.
- 1 like
Коментар
-
Часовете на земната година са 365*24 а на високосната 366*24.Хората работят така а не с времето необходимо на Земята да се завърти около слънцето....Всички изчисления са както казвам........
Бъди здрав, дано пенсията е близо!Last edited by satz; 11.08.2021, 18:59.
Коментар
-
Па ти започна пръв с часовете в годината земна.... хахаххаХиХихи
ходи буАй с чукО и връзвай с телО още ти чакам да мъцнеш с каква скорост е задължен да се включва 20Мвт товар - ама мълчи кат тъп зубрач от минал век.
Коментар
Коментар