Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеВ евро - йок!
За къде сте се разбързали бе момчета ....
Всяко нещо с времето си!!!
Пък така е и по-сладкоremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе знам, като нищо ще отиде на 1460 златото защото долара не го виждам до нова година да расте, даже обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pippluspip Разгледай мнениеАз също съм с къси. Не знам дали цената на златото е балон, но технически има нужда корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...
п.с. затова аз съм си с късите позиции на златотоАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...
п.с. затова аз съм си с късите позиции на златото
Коментар
-
Трендът при златото от началото на 2010г. до сега: през изминалата седмица целта ( горната линия на канала) е достигната, графиката тук: http://wp.me/p10Ave-5v
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениезлатно го направихте това злато, ако мине 1500 започвам да си продавам и бижутата
не е препоръкЪ
Vola.X / Не става дума да искаме или не, а че 1450 ще си ги направи от воле. За някой и цена от 1200 бе невероятна, но стана. Откак мина 400/500 все слушаме как ще пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gordian Разгледай мнениеОще има да се качва.
(пп, и аз искам да расте.)Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз мисля, че скоро балона със Златото ще се спука.
А чухте ли, че отвлекли 2 - ма златотърсача в Конго и според някой анализи златото трябва вече да почне да пада
Коментар
-
Аз мисля, че скоро балона със Златото ще се спука.
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе балонери. Разберете, че не златцето поскъпва, а лишените от покритие пари се обезценяват.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе балонери. Разберете, че не златцето поскъпва, а лишените от покритие пари се обезценяват.
Коментар
Коментар