IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Не знам, като нищо ще отиде на 1460 златото защото долара не го виждам до нова година да расте, даже обратното.
    Видя ли го $ как не расте м?

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
      В евро - йок!
      Йок, Йок - ама ВАР!!!
      За къде сте се разбързали бе момчета ....
      Всяко нещо с времето си!!!
      Пък така е и по-сладко
      remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Не знам, като нищо ще отиде на 1460 златото защото долара не го виждам до нова година да расте, даже обратното.
        И нов връх е възможен разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от pippluspip Разгледай мнение
          Аз също съм с къси. Не знам дали цената на златото е балон, но технически има нужда корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Вероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...

п.с. затова аз съм си с късите позиции на златото
            Браво, смелчага Аз понеже съм си страхлив ще чакам да обърне тренда и тогава, защото няма да ме учуди и на 2к да отиде преди да се спука балона . Както каза един колега наскоро тренд - май френд
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Вероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...

Аз също съм с къси. Не знам дали цената на златото е балон, но технически има нужда корекция

Коментар

• Вероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Трендът при златото от началото на 2010г. до сега: през изминалата седмица целта ( горната линия на канала) е достигната, графиката тук: http://wp.me/p10Ave-5v

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    златно го направихте това злато, ако мине 1500 започвам да си продавам и бижутата
                    не е препоръкЪ
                    Като идея не е зле .

Vola.X / Не става дума да искаме или не, а че 1450 ще си ги направи от воле. За някой и цена от 1200 бе невероятна, но стана. Откак мина 400/500 все слушаме как ще пада

Коментар

• златно го направихте това злато, ако мине 1500 започвам да си продавам и бижутата
                      не е препоръкЪ
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Gordian Разгледай мнение
                        Още има да се качва.
                        Независимо, какво ни се иска, все пак нищо не е вечно, а и човешките нужди са крайна величина, донякъде лимитирана във времето.
                        (пп, и аз искам да расте.)
                        Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Аз мисля, че скоро балона със Златото ще се спука.
                          То "скоро" за едни беше 500 $ за други може да е 1500-2000 Много фундаментално изказване
                          А чухте ли, че отвлекли 2 - ма златотърсача в Конго и според някой анализи златото трябва вече да почне да пада

Коментар

• Аз мисля, че скоро балона със Златото ще се спука.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Не балонери. Разберете, че не златцето поскъпва, а лишените от покритие пари се обезценяват.
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Не балонери. Разберете, че не златцето поскъпва, а лишените от покритие пари се обезценяват.
                              Още има да се качва.

Коментар

• Не балонери. Разберете, че не златцето поскъпва, а лишените от покритие пари се обезценяват.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X