IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• я кажете по колко килца злато сте натрупали за черни дни

Коментар

• Златото не поскъпва - обезценява се сухото. :-(
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Zlatoto ste poskupva against all paper assets ...

Коментар

• това последното твоя мисъл ли е, или някакъв цитат?

Коментар

• Clash of the Mega-Cycles
            How gold and financial assets will battle for
            market leadership in 2008... and why gold will win

Коментар

• днес дали ще пробием 900$ ?
              Много силно почва годината за златото. В евро мина 600!

Коментар

• Първоначално изпратено от wlado
                Първоначално изпратено от stkv
                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Цели в средносрочен план 730-750$ за трой унция.
                Дългосрочно 850$
                saglasen sam za srednosroc4nata perespektiva. dalgosro4no, mislia 4e dori 1000 e vazmozno, no apetita idva s iadeneto... neka parvo napravim new highs, posle kakvoto stane.
                Аз мисля че сега е добър момент да се пробваме да предскажем каква ще бъде цената на златото на 01.01.2009.
                Ето и моята прогноза: 1100$ USD (песимистична) и $1400 (умерена)!
                Мисля - Умерената - ще е нещо като песимистична.
                1400 - 2000 $/31.1 гр.
                remember remember the fifth of november

Коментар

• 2700$-3000$ do 2010 shte gi vidim posle rollercoaster

Коментар

• продавам олимпийския комплект

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv
                      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Цели в средносрочен план 730-750$ за трой унция.
                      Дългосрочно 850$
                      saglasen sam za srednosroc4nata perespektiva. dalgosro4no, mislia 4e dori 1000 e vazmozno, no apetita idva s iadeneto... neka parvo napravim new highs, posle kakvoto stane.
                      Аз мисля че сега е добър момент да се пробваме да предскажем каква ще бъде цената на златото на 01.01.2009.
                      Ето и моята прогноза: 1100$ USD (песимистична) и $1400 (умерена)!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                        imam ot sv.georgi pobedonosec:4-i broiki ot golqmite i edna za parlama ot malkite.
                        Аферим, нагушил си се секси.

Коментар

• imam ot sv.georgi pobedonosec:4-i broiki ot golqmite i edna za parlama ot malkite.

Коментар

• Зависи от монетите. Инвестиционни трудно ще се шитнат без загуба, но ако са нумизматична ценност?

Аре да видим - който си е напазарувал напримерно последната секси монета на БНБ - Свети Георги Победоносецът (един колега заграби много) дали няма да одере кожичката на всеки колекционер, при положение, че тиражът бе само 1 500 броя, които свършиха за 1 час в БНБ.
                            Комично е, но тъкмо инвестиционните монети са доста по кофти инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от asterix.4
                              Първоначално изпратено от kalbureti
                              zlatoto e dobra investiciq,no az si kupuvam zlatni moneti v tqh e po nadejdno.
                              Да, ама е доста по трудно после да ги шитнеш тия монети.
                              Не е трудно,но е винаги около 30% под реалната цена и около 10 % под котировките на метала.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                                zlatoto e dobra investiciq,no az si kupuvam zlatni moneti v tqh e po nadejdno.
                                Да, ама е доста по трудно после да ги шитнеш тия монети.

Коментар

Working...
                                X