IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="GALBA"]
    Първоначално изпратено от Императорът
    Два бона и двеста кинта за св Георги ?!? БАСИ !!!

Това е цена на Ал. Невски. " Цена за балъци".Извинявам се за термина! И 1,300 е много, аз не давам.

1300 кинта е съвсем добра цена. Ще се намерят желаещи на нея, вярвай ми - ето - feelgood е навит.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• [quote="GALBA"]
      Първоначално изпратено от Императорът
      Два бона и двеста кинта за св Георги ?!? БАСИ !!!

Това е цена на Ал. Невски. " Цена за балъци".Извинявам се за термина! И 1,300 е много, аз не давам.
      Аз давам, ако я намериш за по-малко горницата е за теб

Коментар

• [quote="Императорът"]Два бона и двеста кинта за св Георги ?!? БАСИ !!!

Коментар

• Два бона и двеста кинта за св Георги ?!? БАСИ !!!

А за двете стинки и половина ми дреме на членестоногото - аз се кефя само на благородни метали. А ти Боби, имаш ли Евреинската монета и тая с трите дупки? ;-)

Боби - мани ги глупавите инвестиционни. Ходи до бамката, награби си Кирил и методий, Гошо Димитров, Селянката с лапето, Платинетата Деси, Министерският съвет и т.н. Или издебни някой и друг св. Георги или Златен кинт. И него си го има-а-а-ам - ти имаш си го ли?

Смело мога да кажа, че притежавам и четирите най-рядко намиращи се съвременни Български монети.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            и аз купувам големи златни монети. от инвестиционните
            не се шегувам
            koi po-tochno?

Коментар

• Daite nesto zlatno be, kvi sa tiq 2.5 stotinki ...

Коментар

• и аз имам 2,5ст.

Коментар

• Последните продадени в клуба преди 2 седмици 2бр.по 1300лв.
                  На Ал. Невски последно 2,200лв.

Коментар

• Ще се поинтересувам и ще се обадя.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                      Първоначално изпратено от INOX
                      Първоначално изпратено от GALBA
                      Първоначално изпратено от Bobi75
                      а Императора няма монеба две стотинки и половина, а аз имам

Не е трудно да се намери,в качество"каквото и да е",но целият комплект 1888 г.в перфектно качество е труден и скъп.
                      А Св.Георги от Големите златни една бройка можеш ли да намериш?
                      Няма такава съвременна монета, която да не може да се намери.
                      Не се доверявай на цените на Ал.Невски.Във Варна имате нумизматичен клуб. Провери първо там цените.
                      За първи път чувам за такъв клуб.
                      имаш ли някакви координати?
                      А ти можеш ли от София да ми я намериш срещу комисионна?

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
                        Първоначално изпратено от GALBA

Не е трудно да се намери,в качество"каквото и да е",но целият комплект 1888 г.в перфектно качество е труден и скъп.
                        Няма такава съвременна монета, която да не може да се намери.
                        Не се доверявай на цените на Ал.Невски.Във Варна имате нумизматичен клуб. Провери първо там цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA

Коментар

Коментар

ама Св.Георги от големите май нямаш

Коментар

• а Императора няма монеба две стотинки и половина, а аз имам

Коментар

Working...
                                X