Първоначално изпратено от kritelin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!
Collapse
X
-
marin1, на мен ми е интересно едно ако се застъпваш за този сайт би трябвало да имаш отговори на въпросите от къде ги имат тези данни за обема на златото, за обена в частни ръце и тн. и ми направи още едно впечатление този коментар:
''Богатите и умни хора са като правило дискретни и предпазливи. Те контролират медиите и затова така наречените средства за информация не са съобщили досега за изчезването на огромни количества злато в частни ръце в течение на изминалите десетки години.''
Щом богатите хора не съобщават за минаването в частни ръце и всякакви подробности, те(тези които създават сайта) от къде имат сигурност за тези данни, които дават.Единственото на ум ми идва е, че те можеби са от тези богати хора, които притежават медийте и тн., но отхвърлям тази възможност, защото предполагам, че ако беше така нямаше да се занимават с такива неща като да си правят саьтове
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ИмператорътНяма ли го каталогът нейде в Мрежата?
;-) провери www.bulphila.com
e-mail:bulphila@mail.techno-link.com
Също в Гугъл -Димитър Монев
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от marin1Първоначално изпратено от kritelinmarin1 цитираш ми нещо,което се обосновава на психология.Нека те попитам аз нещо - ако преди 3 години беше видял котировка 800$ за злато щеше да ти се струва страшно много,защото тогава цената беше окол 400$.Сега цената е 900$ -> за масата 800$ е ниско ниво за покупка,въпреки,че преди 4 години е било ниво в небесата
Странното нещо на психологията е,че човек бързо привиква с промените и спират да му се струват чак толкова невероятни и необясними.
П.С. Дай на туземец цветен телевизор и му гледай сеира ..или вземи на средностатистическия човек днес цветния телевизор и пак му гледай сеира
Наскоро човек който познавам от повече от 10 г. ми се похвали че е започнал да инвестира в злато - психология - следствие (т.е. покупка)remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1Първоначално изпратено от kritelinmarin1 цитираш ми нещо,което се обосновава на психология.Нека те попитам аз нещо - ако преди 3 години беше видял котировка 800$ за злато щеше да ти се струва страшно много,защото тогава цената беше окол 400$.Сега цената е 900$ -> за масата 800$ е ниско ниво за покупка,въпреки,че преди 4 години е било ниво в небесата
Странното нещо на психологията е,че човек бързо привиква с промените и спират да му се струват чак толкова невероятни и необясними.
П.С. Дай на туземец цветен телевизор и му гледай сеира ..или вземи на средностатистическия човек днес цветния телевизор и пак му гледай сеира
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinmarin1 цитираш ми нещо,което се обосновава на психология.Нека те попитам аз нещо - ако преди 3 години беше видял котировка 800$ за злато щеше да ти се струва страшно много,защото тогава цената беше окол 400$.Сега цената е 900$ -> за масата 800$ е ниско ниво за покупка,въпреки,че преди 4 години е било ниво в небесата
П.С. Дай на туземец цветен телевизор и му гледай сеира ..или вземи на средностатистическия човек днес цветния телевизор и пак му гледай сеираremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ИмператорътНяма ли го каталогът нейде в Мрежата?
;-) провери www.bulphila.com
e-mail:bulphila@mail.techno-link.com
Коментар
-
marin1 цитираш ми нещо,което се обосновава на психология.Нека те попитам аз нещо - ако преди 3 години беше видял котировка 800$ за злато щеше да ти се струва страшно много,защото тогава цената беше окол 400$.Сега цената е 900$ -> за масата 800$ е ниско ниво за покупка,въпреки,че преди 4 години е било ниво в небесата
Коментар
-
[quote="feelgood"]Първоначално изпратено от marin1Първоначално изпратено от kritelinМного е възможно златото да е на някакъв средносрочен връх в момента.Изпълнени са условията за връх и сега всичко зависи дали ще се задейства моделът,който очаквам.При задействане евентуална цел - 800$.
Според повечето анализатори и според нас, ако златото премине и се задържи над нивото 850 щат.долара за унция, което е максимума, достигнат през 1980, могат да се очакват поне 2 пъти по високи цени. Тогава техническият анализ ще бъде излишен, защото психологията на тълпата ще излезе на преден план. "
marin1 ще те помоля да изтриеш адреса на сайта който си сложил.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ИмператорътСкиваш ли Галбов - и бон и половина можеш да издоиш. Ти сега може да не я щеш, ама след година ще я търсиш за 1500, ама никой няма да ти я снесе за толкоз....
В каталога цената е 1,200лв. Почти всички монети в този каталог са с завишени цени,и могат да се намерят на много по-ниски. Тази е единствена, която е трудно да намериш под 1,200лв. Хубав подарък е, а и много Гошовци в България. Има и други причини.
Не си падам по юбилейни монети , а и с 1500лв. мога да направя за година ,някой и друг процент повече при тези цени сега на БФБ.;-)
Защото Имп. ме кефят млади гаджета ,мощни коли ,стари монети,много мангизи!
Каталогът е български,добре направен,малко пресилен в цените. Ще ви постна от къде да си го намерите.Струва си!
Коментар
Коментар