Темата днес в Бум енд Бъст е: "Златото - Златна инвестиция или балон?" Гости в студиото: Цветослав Цачев, ръководител на отдел „Анализи” в ЕЛАНА Трейдинг; Тони Панайотов, финансов анализатор; Интервю: Милен Курдов, финансов анализатор; Телефон: Илиан Стефанов, Market Strategist. Точно в 21ч., телевизия и радио България Он Ер.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВерно си бил най-прост! Ако аз бях сигурен, че ще е така, щях да си продам и жилището в което живея, за да си купя злато, което ще продам догодина за да закупя двойно повече имоти!!!!!!!
не знам как си в имотите ама със златото си доста бос ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЯвно аз, освен прост, съм и серсем!
Бях бичи златар, но когато мина 1700 ме хвана яд, че имам малко и станах ревностна мечка! Рядко съм толкова откровен Селчо, но ти ме накара, да те ...е ...в а и у.........
Аз колкото и златце и силвърче да си купя, се ми се вижда малко, но това ме прави още по-бичи настроен и увеличавам дозата, с имотите се понаситих, но с жълтиците не мога за сега, да се .....е.....ва у простата тиква
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеЕ, прави малко разлика между прост и серсем де! Простият обикновено е неук човек, който се осланя на инстинкта си, но притежава и злато и имоти, а серсемът обикновено си продава жилището, купува си злато и чака да се вдигне цената за да купи двойно повече жилища
Бях бичи златар, но когато мина 1700 ме хвана яд, че имам малко и станах ревностна мечка! Рядко съм толкова откровен Селчо, но ти ме накара, да те ...е ...в а и у.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВерно си бил най-прост! Ако аз бях сигурен, че ще е така, щях да си продам и жилището в което живея, за да си купя злато, което ще продам догодина за да закупя двойно повече имоти!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеЧакай да се включа и аз като най-прост от трима ни - до една година очаквам имотите да паднат с още 30%, златото да скочи поне двойно, тогава излизам от диверсификацията, купувам още имоти и ставам рентиер
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНали знаеш, като ме Увикат, как си Го местя между крачолите
Аз също диверсифицирам и считам, че за 10 години имотите са поскъпнали 3 пъти, а златото 4. Затова сметнах, че трябва и то да се понижи до 1200-1300 за да се изравни по поскъпване с другия базов актив за една декада време. Това е. Аз съм прост и ти си прост , ще се разберем
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЕ , сега па какви са тия работи ? Увикаха те в темата за имотите и дойде тука да изливаш яда си ! Не , че не искам да растат имотите .......даже повече от тебе....ама нека и златцето да си расте ...............че сме ....''диверсифицирани''......
Аз също диверсифицирам и считам, че за 10 години имотите са поскъпнали 3 пъти, а златото 4. Затова сметнах, че трябва и то да се понижи до 1200-1300 за да се изравни по поскъпване с другия базов актив за една декада време. Това е. Аз съм прост и ти си прост , ще се разберем
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеГоре долу си налучкал, но малко повече си го понижил. След новата издънка и лъсването на златодобивните проблеми заради хеджфондовете, ще има корекция но до 1300, за да се изравни с имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАбе дали пък догодина (2012) няма да иде към 900 $ това злато? А? Аз съм си сложил за цел 1100$ ама да видим... ще следим под око
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАбе дали пък догодина (2012) няма да иде към 900 $ това злато? А? Аз съм си сложил за цел 1100$ ама да видим... ще следим под око
Успех на всички!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеУсмивки от Старите Ленти
има и Още"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеУсмивки от Старите Ленти
има и Още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеписано на 11.10.2010, 16:25
Вероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...
п.с. затова аз съм си с късите позиции на златото
има и Ощеremember remember the fifth of november
Коментар
Коментар