IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Темата днес в Бум енд Бъст е: "Златото - Златна инвестиция или балон?" Гости в студиото: Цветослав Цачев, ръководител на отдел „Анализи” в ЕЛАНА Трейдинг; Тони Панайотов, финансов анализатор; Интервю: Милен Курдов, финансов анализатор; Телефон: Илиан Стефанов, Market Strategist. Точно в 21ч., телевизия и радио България Он Ер.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Верно си бил най-прост! Ако аз бях сигурен, че ще е така, щях да си продам и жилището в което живея, за да си купя злато, което ще продам догодина за да закупя двойно повече имоти!!!!!!!
      Напротив, продай си жилището сега щото ще спечелиш от това че догодина като падне с 30%, а златото като се вдигне със 70% ще си го купиш отново и ще имаш за още едно...

не знам как си в имотите ама със златото си доста бос ...

Коментар

Явно аз, освен прост, съм и серсем!
        Бях бичи златар, но когато мина 1700 ме хвана яд, че имам малко и станах ревностна мечка! Рядко съм толкова откровен Селчо, но ти ме накара, да те ...е ...в а и у.........
        Ахъм....прав си.
        Аз колкото и златце и силвърче да си купя, се ми се вижда малко, но това ме прави още по-бичи настроен и увеличавам дозата, с имотите се понаситих, но с жълтиците не мога за сега, да се .....е.....ва у простата тиква

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
          Е, прави малко разлика между прост и серсем де! Простият обикновено е неук човек, който се осланя на инстинкта си, но притежава и злато и имоти, а серсемът обикновено си продава жилището, купува си злато и чака да се вдигне цената за да купи двойно повече жилища
          Явно аз, освен прост, съм и серсем!
          Бях бичи златар, но когато мина 1700 ме хвана яд, че имам малко и станах ревностна мечка! Рядко съм толкова откровен Селчо, но ти ме накара, да те ...е ...в а и у.........

Коментар

Верно си бил най-прост! Ако аз бях сигурен, че ще е така, щях да си продам и жилището в което живея, за да си купя злато, което ще продам догодина за да закупя двойно повече имоти!!!!!!!
            Е, прави малко разлика между прост и серсем де! Простият обикновено е неук човек, който се осланя на инстинкта си, но притежава и злато и имоти, а серсемът обикновено си продава жилището, купува си злато и чака да се вдигне цената за да купи двойно повече жилища

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
              Чакай да се включа и аз като най-прост от трима ни - до една година очаквам имотите да паднат с още 30%, златото да скочи поне двойно, тогава излизам от диверсификацията, купувам още имоти и ставам рентиер

Коментар

Нали знаеш, като ме Увикат, как си Го местя между крачолите
                Аз също диверсифицирам и считам, че за 10 години имотите са поскъпнали 3 пъти, а златото 4. Затова сметнах, че трябва и то да се понижи до 1200-1300 за да се изравни по поскъпване с другия базов актив за една декада време. Това е. Аз съм прост и ти си прост , ще се разберем
                Чакай да се включа и аз като най-прост от трима ни - до една година очаквам имотите да паднат с още 30%, златото да скочи поне двойно, тогава излизам от диверсификацията, купувам още имоти и ставам рентиер

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                  Е , сега па какви са тия работи ? Увикаха те в темата за имотите и дойде тука да изливаш яда си ! Не , че не искам да растат имотите .......даже повече от тебе....ама нека и златцето да си расте ...............че сме ....''диверсифицирани''......
                  Нали знаеш, като ме Увикат, как си Го местя между крачолите
                  Аз също диверсифицирам и считам, че за 10 години имотите са поскъпнали 3 пъти, а златото 4. Затова сметнах, че трябва и то да се понижи до 1200-1300 за да се изравни по поскъпване с другия базов актив за една декада време. Това е. Аз съм прост и ти си прост , ще се разберем

Коментар

Горе долу си налучкал, но малко повече си го понижил. След новата издънка и лъсването на златодобивните проблеми заради хеджфондовете, ще има корекция но до 1300, за да се изравни с имотите.
                    Е , сега па какви са тия работи ? Увикаха те в темата за имотите и дойде тука да изливаш яда си ! Не , че не искам да растат имотите .......даже повече от тебе....ама нека и златцето да си расте ...............че сме ....''диверсифицирани''......

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Абе дали пък догодина (2012) няма да иде към 900 $ това злато? А? Аз съм си сложил за цел 1100$ ама да видим... ще следим под око

Успех на всички!
                      Горе долу си налучкал, но малко повече си го понижил. След новата издънка и лъсването на златодобивните проблеми заради хеджфондовете, ще има корекция но до 1300, за да се изравни с имотите.

Коментар

Абе дали пък догодина (2012) няма да иде към 900 $ това злато? А? Аз съм си сложил за цел 1100$ ама да видим... ще следим под око

Успех на всички!
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          Усмивки от Старите Ленти
                          има и Още
                          "пукккккккккккк!!!"
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                            Усмивки от Старите Ленти
                            има и Още
                            Филма се казва Психо

Коментар

писано на 11.10.2010, 16:25
                              Вероятността балона на Златото да почне да се пука тази седмица е над 60%-65%...

п.с. затова аз съм си с късите позиции на златото
                              Усмивки от Старите Ленти
                              има и Още
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• 1600$ за златото.
                                Нов рекорд и в евро!
                                До края на годината дали ще има още поне 20% поскъпване според вас?

Коментар

Working...
                                X