IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bota156
    replied
    Първоначално изпратено от Apolori Разгледай мнение

Нищо не набива, гледат го лапета 9 клас и си мислят, че е пример за мъж. На повечето БГ ютубъри публиката им е 10-19 годишни. Работещите млади даже не се интересуват от пенсиите, предвид че масово работят на сиво и се съгласяват да ги осигуряват на минимална, а другото в плик. Мисли за друга пенсия по-добре - от инвестиции, от чужбина и т.н.
    Аз СЕГА вземам пенсия 1700лв, боли ма патока за другите.
    Инвестиции имам ИЗВЪН БГ - в бг и пикнята не бих си инвестирал

Напиши коментар:

• Apolori
    replied
    Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

плащаме за да продължава да набива акъл на младите джендерастчета. За да може да работят и да ми плащат пенсията. Отде ще ми плаща иначе фалирала България 1700лв
    Нищо не набива, гледат го лапета 9 клас и си мислят, че е пример за мъж. На повечето БГ ютубъри публиката им е 10-19 годишни. Работещите млади даже не се интересуват от пенсиите, предвид че масово работят на сиво и се съгласяват да ги осигуряват на минимална, а другото в плик. Мисли за друга пенсия по-добре - от инвестиции, от чужбина и т.н.

Напиши коментар:

• bota156
    replied
    Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

има хора, които си плащат в партеон да слушат мъдростите на киро брейка...
    плащаме за да продължава да набива акъл на младите джендерастчета. За да може да работят и да ми плащат пенсията. Отде ще ми плаща иначе фалирала България 1700лв

Напиши коментар:

• barbaron
    replied
    Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
    Интересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?

Във всички случаи умът ми не побира как разумен човек може да гласува за хора като Марков и Ивелин. Достатъчно е само да ги слушаш няколко минути, за да разбереш колко са простовати.
    Нищо чудно в държава, в която
    • я няма
    • 100 години гледа руска телевизия
    • 50 години гледа чалгаджийското "шоуто на слави"
    • се раждат "мъдреци" като киро брейка
    • лидери бяха лудото яне, болен сидеров, бареков, марков и т.п.
    • лидери са корумпирани мутри и подлоги на Путлер
    • и т.н.

Напиши коментар:

• bertram
    replied
    Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
    Интересно е да се наблюдава как Марков беше обявен за предател от русофилите, а Ивелин, изглежда, обра симпатиите на част от тях. Дали ще има достатъчно копейки и други патета да гласуват за него на предстоящите избори, че да мине бариерата вече самостоятелно? Или гласовете им ще отидат при други десни популисти като ИТН, МЕЧ и Възраждане?

Във всички случаи умът ми не побира как разумен човек може да гласува за хора като Марков и Ивелин. Достатъчно е само да ги слушаш няколко минути, за да разбереш колко са простовати.
    има хора, които си плащат в партеон да слушат мъдростите на киро брейка...

Напиши коментар:

Working...
X